Bleikaneset 45, 5357 FJELL

Flott enebolig med fantastisk beliggenhet med bra utsikt og masse sol – garasje – bra standard – usjenert tomt

SOLGT

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Bleikaneset 45
5357 FJELL

Innholdsrik og flott enebolig med moderne og fine løsninger. Boligen ligger fint til med nydelig utsikt og gode solforhold. Boligen inneholder: 1 etg: Entré/gang, soverom, stue, kjøkken, bad og vaskerom. 2 etg: gang, bad og 3 soverom. Ellers er det en innvendig bod i 2 etasje.

Standard

Kaland og Partners ved Morten Lie har gleden av å presentere denne lekre eneboligen i Bleikaneset 45! Dette er en bolig bygget i 2003 men har nyere standard og god planløsning.

Boligen har gode kvaliteter som vannbåren varme i hele 1 etasje, samt at det er downlights i flere rom.

Velkommen inn til en lys og fin entrè med moderne og flotte overflater. Rommet har flis på gulv og downlights i tak.

Videre kommer en inn en lys og luftig stue med skyvedørsløsning mot kjøkkenet. Rommet har nydelig enstavs gulv som er gjennomgående for hele rommet. I hjerte av rommet finner man et ildsted som varmer godt på kalde høst- og vinterkvelder.   Rommet har god plass til stor spise- og sofagruppe.

Meget flott og moderne kjøkken med samme nydelige parkett på gulv. Her er innfelte downlights i himling. Rommet har Kvik kjøkkeninnredning med slette fronter og inneholder: Laminert benkeplate, underlimt kompositt vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Her er integrerte hvitevarer (Siemens): Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin, kombinert mikro/steke-ovn, kjøleskap og fryseskap. Avtrekk fra rommet er kjøkkenventilator med avtrekk ut. Rommet har store vinduer som sikrer rommet den nydelige utsikten!

Fra stue er det utgang til flott opparbeidet uteområde med både terrasse og gressplen.

Huset har en praktisk løsning med 2 bad. Badet i 1 etasje har vaskerom innenfor og har mosaikk fliser på gulv, keramiske fliser på vegger og malt platekledning i himling. Her er innfelte spotlights i himling og rommet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og innfellbart dusjhjørne. Det er avtrekksventil i himling og sluk er av plast.  Det er opplyst at badet og vaskeromsdelen er oppført på dugnad i 2003.

Vaskeromsdelen har gjennomgående samme gulv som bad og har mosaikk fliser på gulv, keramiske fliser på vegger og malt platekledning i himling. Rommet inneholder: Innredning/skap og opplegg for vaskemaskin. Det er også her avtrekksventil i himling og sluk av plast.

Etasjen har også et soverom med god plass til både dobbeltseng og garderobeløsning.  Downlights i tak.

Noe oppbevaringsmulighet i bod under trapp.

2 etasje har 3 soverom og et bad. Soverommene er henholdsvis oppmålt til: - Sov 1: 16,3 m². - Sov 2: 13,0 m². - Sov 3: 9,7 m². og har alle god størrelse.

Lekkert bad i 2 etasje med keramisk fliser på gulv/vegger og malt panel i himling. Det er innfelte spotlights i himling og rommet inneholder: Hurricane massasjebad, servant, speil, belysning, vegghengt toalett og dusjgarnityr. Her er avtrekksventil i himling og sluk av plast. Det er opplyst at badet er oppført på dugnad i 2009.

Det er lagt strøm og nytt sikringsskap i garasjen og montert hurtiglader 13,8kW i 2018.

Det er montert nytt aggregat til ventilasjonsanlegg i 2018 og det ble også i 2018 lagt nytt parkettgulv av huseier i kjøkken og stue.

Garasje ble bygget i 2005.

Byggeår

2003

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

711m2

Parkering

Det er biloppstillingsplass til flere biler på eiendommen, samt en parkering i garasje.

Arealbeskrivelse

1. etasje: Entrè/ gang, soverom, stue, kjøkken, bad og vaskerom. 2. etasje: Gang, 3 soverom og bad.

Oppvarming

Det er opplyst fra selger at det er vannbåren varme i hele 1 etasje med unntak av den lille entrèen, samt bad i 2 etasje.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 11.04. 2023.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

12-05-2023

Meny