Lerkerinden 7C, 5099 BERGEN

Flott leilighet bygget i 2006 med 2 soverom og flott terrasse – fast parkeringsplass

SOLGT

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Lerkerinden 7C
5099 BERGEN

Lerkerinden borettslag (Reg=2010.01.19 av TRGU)

Andelsbrevnummer

8

Flott leilighet med super beliggenhet på Nattland. Boligen er bygget i 2006 og har 2 soverom og flott uteplass. 2 etasje: Entré/gang, Stue/kjøkken, Soverom 1, Soverom 2 og bad. I tillegg har leiligheten bod innvendig, samt en utvendig bod på bakkeplan.

Standard

Kaland og Partners ved Morten Lie har gleden av å presentere denne 3-roms leiligheten med flott beliggenhet på Nattland. Boligen er del av et borettslag med totalt 16 enheter og ligger fint til med flott uteområde.

Velkommen inn til en lys og fin entrè med plass til oppheng av ytterklær og til å sette fra seg sko. Entrè har malte overflater og det er flis med varme i gulv.

Videre kommer en inn i stue med store vinduer som sikrer rommet godt med naturlig lysinnslipp. Her er det god plass til sofa, samt at det er plass til spiseplass ved kjøkkenet.

Kjøkken har åpen løsning mot stue og rommet har parkett på gulv, mdf panel på vegger og takplater i himling. Her er Ballingslöv kjøkkeninnredning med slette fronter. Et av overskap har glassfronter. Ellers så inneholder kjøkkenet laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Det er keramiske fliser over benkeplaten. Av integrerte hvitevarer kan det nevnes (Bosch): - Stekeovn og platetopp.  Det er avtrekk via mekanisk avtrekksanlegg i boenheten.

Leiligheten har 2 soverom, hvor hovedsoverommet har godt med garderobe. Det vil også være mulighet til å slå sammen ene soverommet med stuen, dersom en heller ønsker større stue.

Badet i leiligheten har keramiske fliser på gulv/vegger og takplater i himling. Rommet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr, innfellbart dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Det er avtrekksventil i vegg og sluk er av plast.

Innvendig har leiligheten en bod med tilgang fra stue/kjøkken.

Byggeår

2006

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

1351m2

Parkering

Hver boenhet har en merket parkeringsplass til disposisjon. I tillegg er det flere gjesteparkeringer i borettslaget - kontakt styret for informasjon.

Arealbeskrivelse

Entré/gang, Stue/kjøkken, Soverom 1, Soverom 2, Bad

Oppvarming

Det er opplyst at det er varmekabler i entré/gang, stue/kjøkken og på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

22-03-2023

Meny