Grønamyrvegen 9, 5353 STRAUME

Lekker leil. i 4 etg med heis – solrik terrasse – 3 sov – romslig stue – utsikt – All fellesgjeld kan nedbetales

SOLGT

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Grønamyrvegen 9
5353 STRAUME

Grønahagen borettslag

Andelsbrevnummer

28

Leiligheten ligger i byggets 4 etasje og inneholder: Entrè/Gang, stue/kjøkken, baderom, 3 soverom og bod med tilgang fra entrè. Utgang til terrasse fra stue. Terrassen har et areal på: xx I tillegg disponerer leiligheten en bod i fellesareal.

Standard

Kaland og Partners ved Morten Lie har gleden av å presentere Grønamyrvegen 9.  Dette er en 4-roms leiligheten beliggende i 4 etasje med bra standard, gode solforhold og flott utsikt. Herfra kan en gå tørrskodd til parkering i garasje, eller man kan spasere og umiddelbart være på senteret. Her er også varmekabler i gangstien for de dagene det er snø og is. 

Av høydepunkter kan disse nevnes:

* Vannbåren varme til radiator i stue
* Solrik terrasse på 8m².
* 3 soverom
* Heis i bygget
* 4 etasje
* Bygget i 2021.

Boligen innehar følgende standard:
Man blir ønsket velkommen inn i en flott entrè med god plass til å henge fra seg yttertøy. I tilknytting til entrè er det også en bod på 3,4m² som kan brukes til både lagring og utvidet garderobeløsning.

Leiligheten har 3 soverom hvor alle soverommene har god størrelse (11,6m², 9,1m² og 8m²) - Hovedsoverommet har god plass i tillegg til at rommet har walk-in-closet på ca 3m².

Lys og trivelig stue med åpen stue/kjøkkenløsning. Her har vi et totalt areal på 35m² og masse vindusflate som gir godt med naturlig lys til rommet. Her er god plass til stor sofagruppe samt spisegruppe ved kjøkkenet. Fra stue er det utgang til solrik terrasse på 8m².

Kjøkken har åpen løsning mot stue. Her er det parkett på gulv og Sigdal innredning med slette fronter. Kjøkkenet inneholder Laminert benkeplate, underlimt stål vaskekum, ventilator, waterguard, komfyrvakt og opplegg for oppvaskmaskin. Integrerte hvitevarer (Siemens): Stekeovn, platetopp med induksjon og oppvaskmaskin.  Kjøleskap kjøpt i 2022 følger også med handelen.

Romslig bad med keramiske fliser på gulv/vegger og malt platekledning i himling. Her er innfelte spotlights i himling. Rommet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr, innfellbart dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Det er avtrekksventil i himling og sluk er av plast.

Leiligheten har tilhørende bod på ca 5 m².

Byggeår

2021

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

4035m2

Parkering

Det medfølger ikke parkering til leiligheten, men det er mulighet for å leie parkering enten i byggets kjeller med direkte utgang fra heisen, eller i kystbygarasjen. Det kan velges mellom vanlig parkering og elbilparkering Kr. 1000,-/1250,-.

Arealbeskrivelse

4 etasje: Entré, Gang, Soverom 1, Soverom 2, Soverom 3, Stue/kjøkken og bad.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med vannbåren varme. Her er varme i gulvet på bad, samt radiator som gir god varme som er plassert i stue/kjøkken.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

07-03-2023

Meny