Straumesvingen 65, 5151 STRAUMSGREND

BUD MOTTATT Nydelig familiebolig med vakker utsikt og høy standard – rålekkert bad og kjøkken – sentral beliggenhet

Straumesvingen 65
5151 STRAUMSGREND

Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig som strekker seg over to plan, med følgende innhold: Underetasje: Gang, 3 soverom, entrè, garderobe og åpent kjellerrom. 1. etasje: Entrè. gang, stue/ kjøkken, soverom, bad, vaskerom og toalettrom. Fra stue/ kjøkken er det utgang til en østvendt altan på 7,7m² og fra entrè i 1. etasje er det utgang/ tilkomst en herlig vestvendt terrasse på hele 58,3m². Parkering i del av dobbel garasje. 2-3 biloppstillingsplasser på egen tomt.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Straumesingen 65. Dette er en strøken halvpart av vertikaldelt tomannsbolig som strekker seg over to plan. Boligen ligger i enden av en blindvei med en magisk utsikt over nærområdet og sjøen. Boligen ble omfattende oppusset i 2019 med blant annet:

- Nytt og rålekkert hovedbad, toalettrom og vaskerom
- Ny og praktisk  planløsning som gir en meget god romfølelse og svært godt lysinnslipp
- De fleste vinduer i boligen er byttet
- Installert balansert ventilasjon som gir ett godt inneklima
- Nytt rør-i-rør system og ny varmtvannsbereder
- Nytt og lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer
- Det meste av elektrisk er skiftet: nytt sikringsskap, samt nye brytere og stikkontakter
- Nytt avløpsrør i kjellerbod og montert utvendig kran med varmtvann

Dokumentasjon på oppussing fra VVS, Elektro og Byggmester er samlet i boligmappa.no se link: https://boligeier.boligmappa.no/public/CCD9092/home

Ellers kan det nevnes:
- En østvendt altan på 7,7m² med fantastisk utsikt hvor man har morgenssol
- Vestvendt terrasse på 58,3m² rett ved inngangsparti - her kan ettermiddags- og kveldssolen nytes
- Barnevennlig med kort vei til Søreide skole
- Kort vei til flere lekeplasser, nærmeste kun 150 meter unna
- Kort vei til flere badeplasser og et maritimt båtliv ved Nordåsen
- Garasje

Boligen innehar følgende standard:
Via et innbydende inngangsparti kommer man inn i en entrè på 3,3m². Inngangspartiet er beliggende i 1 etasje. Og ved inngangspartiet ligger den herlige vestvendte terrassen på hele 58,3m². I entrè er det keramiske fliser på gulv med varmekabler og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Fra entrè er det inngang til toalettrom på høyre side av inngangsdør. Dette rommet er 1,7m², her er også keramiske fliser på gulv med varmekabler. Malt platekledning på vegger og i himling. Rommet inneholder: Servant med møblement/speil og vegghengt toalett.

Fra entrè kommer man videre til gang gjennom en dør med glassfelt. Gangen har et areal på 7,8m² og har parkett på gulv, malt panel og malt platekledning på vegger og malt platekledning i himling. Fra gang er det igjen dør med glassfelt som leder inn i stue med åpenkjøkkenløsning.

I stuen åpenbarer det seg et lys og romslig allrom med god takhøyde og flere store vindusflater som sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til rommet og viser den magiske utsikten over nærområdet og sjøen. Plissègardiner er montert i vinduene for solskjerming. Det er også vinduer på motsatt side av utsikten langs taket som også gir naturlig lysinnslipp. God plass til sofagruppe og spisebord. Spisebordet er praktisk plassert nærmest kjøkkenet. Scan peisovn med glassfront og varmepumpe varmer godt opp på kalde høst og vinterkvelder. Det ble også installert balansert ventilasjon i forbindelse med totalrenoveringen av boligen. Parkett på gulv og malt platekledning på vegger. Malt platekledning også i himling. Stue med åpen løsning mot kjøkken er på 56,3m². Fra stue/kjøkken er det utgang til en altan på 7,7m² som har en østvendt beliggenhet. Nytt dekke og nytt rekkverk på altan. Her er det herlig å sitte å se på soloppgangen mens morgenkaffen nytes.

Lekkert kjøkken fra Ikea med slette fronter, noe som letter rengjøringen. Her er godt med skap- og benkeplass for dem som liker å kokkelere. Laminert benkeplate med underlimt kompositt vaskekum, ventilator, waterguard og komfyrvakt. Følgende hvitevarer er integrert: Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap/ frys. Ved kjøkkenet er det laget en "frokostbar" med to sitteplasser. Parkett på gulv og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights.

Delikat bad på 7,3m², badet er også renovert i 2019. Keramiske fliser på gulv med varmekabler. Keramiske fliser og maltplatekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Badet inneholder servant med møblement/ speil, vegghengt toalett, dusjgarnityr og et eksklusivt badekar. Sluk av plast og rennesluk.

Praktisk med eget vaskerom, vaskerommet har et areal på 5,5m² og har keramiske fliser på gulv med varmekabler. Malt platekledning på vegger og i himling. Vaskerommet har innredning/ skap, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Det er tilkomst bad og vaskerom fra gang.

Boligen har 4 soverom ett av soverommene ligger i 1. etasje og de resterende tre ligger i underetasjen, soverommet i denne etasje er på 10,9m². Dette soverommet har parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Plass til seng, garderobeskap og annet soveromsmøblement.

Via malt trapp med lukkede trinn kommer man ned i underetasjen til en gang på 12,8m². Det er lagt varmefolie i gang og på alle soverom i underetasjen. Laminat på gulv, malt panel og malt platekledning på vegger. I himling er det også malt platekledning. Alle soverommene er lysmalte, har laminat på gulv og malt platekledning på vegger samt i himling. Soverommene i underetasjen er på 13,3m², 10,2m² og 11,7m². Soverommene har plass til seng, garderobeskap og annet soveromsmøblement. Eget garderoberom på 4,5m² gir god plass til oppbevaring av tøy.

Fra gangen i u. etg kommer man inn i en liten entrè på 1,3m² med laminat på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Fra denne entreèn er det videre inngang til det åpne kjellerrommet som er på 31,9m².

Planløsningen er endret under renoveringen, badet er utvidet i forhold til opprinnelig bad, samt soverommene i underetasjen er endret størrelsen på.

Alle endringene som er utført i 2019;
-Nye vegger
-Nye gulv
-Nye vinduer, foruten 4 vinduer og 4 takvinduer i stue og ett vindu i kjellerbod
-Nye ytterdører
-Nye innerdører
-Nye varmekabler i gang, toalettrom og bad
-Ny pipekledning
-2 plattinger utendørs
-Ny varmefolie lagt i gang og på soverom i underetasjen
-Nytt rekkverk og dekke på altan
-Noe ny kledning under vindu i underetasjen
-Ny balansert ventilasjon
-Nytt kjøkken
-Nytt elektro
-Nytt rørsystem i hele boligen
-Nytt avløpsrør i kjellerbod
-Ny varmtvannsbereder
-Ny utvendig kran med varmtvann
-Nytt vannskap - rør i rør
-Nytt bad

Endringer utført i 1999
-4 vinduer i stuen ble byttet av tidligere eier
-Takbelegg skiftet i regi av tidligere eier

Denne skjulte perlen av en bolig er det virkelig verd å ta en nærmere titt på!

Byggeår

1969

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Underetasje: 90m²
1.etasje: 96m²

Tomteareal

535m2

Parkering

En plass i garasje og 2-3 biloppstillingsplasser  - en foran garasjen og 1-2 langs hekk ved huset.
Det er ikke el-billader i garasjen, kun stikkontakt.

Arealbeskrivelse

Underetasje: Gang, 3 soverom og entrè. 1. Etasje: Entrè, gang, stue/ kjøkken, soverom, bad, vaskerom og toalettrom.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Varmekabler i entré, toalett,
 bad og vaskerom 1.etg.
 Varmefolie i gang og alle soverom u.etg.
- Varmepumpe i stue/kjøkken.
-Panelovn på soverom/ kontor i 1. etasje.

Balansert ventilasjon med roterende varmegjenvinning. Innstallert i 2019. Plassert i kjellerbod.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 01.02.23.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

17-02-2023

Meny