Liaflaten 4A, 5132 NYBORG

Liaparken; Spektakulær ny og ubrukt toppleilighet med stor solrik terrasse. Garasje med elbil lader.

Liaflaten 4A
5132 NYBORG

Liaparken Borettslag

Andelsbrevnummer

36

En nydelig leilighet med flott utsikt og svært gode solforhold. Leiligheten ligger sentralt plassert i attraktivt område med gode turmuligheter i nærheten. Inneholder følgende: 5.etasje: Gang/entre, garderobe/bod, bad 1, stue/kjøkken, soverom 1 6.etasje: Loftstue, soverom 2, bad 2, balkong Sør-vestvendt balkong på ca 28,1 m² med utgang fra loftstue. Terrasse ved inngangsparti 5 m² . Garasjeplass i garasjeanlegg.

Standard

Kaland & Partners Vestkanten ved Trude Gunnlaugson-Gravdal har gleden av å presentere Liaflaten 4A. Leiligheten ligger i 5.etasje, og går over to plan. En nydelig topp etasjes leilighet med flott utsikt. Leiligheten er sør-vestvendt beliggenhet og har svært gode solforhold. Liaparken ligger mellom Liavegen og Flaktveitvegen. Liaparken er inspirert av de Bergenske smitt og smau og fremstår som et nabolag med nye delingsfunksjoner og sosiale møteplasser. Leilighetene har tilkomst via heis. Under bygget er det parkeringanlegg med tilhørende parkeringsplass til leiligheten med montert el-bil lader, passen er merket B-2 - 501. Dette er en unik leilighet i et attraktivt område med fine tur områder i nærheten. Her kan man rusle rundt Liavatnet på en sammenhengende turvei som ble åpnet i 2014. Turveien er ca 2 meter bred og har grusdekke og belysning. Denne turen er på 1,3 km og tar 15-20 minutter.
Litt om leilighetens kvaliteter og løsninger:

5. etasje:
Du blir møtt av en lys og innbydende entre/gang på 4,5 m² med eikbelaget parkett på gulvene som går igjen i hele leiligheten. Fra gangen har man videre adkomst til garderobe/bod på 2,8 m² med god plass til å montere garderobe for å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Fra gangen har du også tilgang til et flott og lyst bad på 4,9 m² med keramiske fliser og med varmekabler i gulv. Videre inneholder badet servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjhjørne og dusjgarnityr.

Videre fra gangen har du adkomst til stue/kjøkken på 44,7 m² med et stilrent uttrykk, og vindu i tak (lyssjakt) fra 2.etasje som bidrar til å gi et lyst og eksklusivt preg. De store vindusflatene sammen med en takhøyde på 7 meter på det høyeste sikrer rikelig med naturlig lysinnslipp og gir rommet en lun atmosfære. I hjørne av stuen finner vi et eksuklusivt  og oppgradert HTH kjøkken med hvitevarer fra siemens, med skuffelook på underskapene med unntak av hjørneskapene, og benkeplater i laminat. Fra stuen har du også adkomst til det første av leilighetens to soverom på 7,2 m². Fra stuen har du tilgang til 2.etasje via trapp i eik.

6. etasje:
Vi følger trappen opp fra stuen og blir møtt av en moderne loftstue med et lyst uttrykk med store vinduer fra tak til gulv. Loftstuen er på 23,1 m², og fra loftstuen har du tilgang til leilighetens hovedsoverom på 16,8 m². Her får man et lekkert og luftig soverom med god takhøyde. Videre fra soverommet har man direkte adkomst til eget bad. Dette er et lekkert bad med oppgraderte fliser og varmekabler i gulv. Badet i denne etasjen er på 4,9 m². Videre inneholder badet servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjhjørne og dusjgarnityr.
Videre fra loftstuen finner man utgangen til leilighetens terrasse på ca 28,1m². Her kan du sitte ute til langt på kveld å nyte utsikten.

Leiligheten har tilvalg på kr 236 200,-. Følgende tilvalg er valgt: Eksklusivt oppgradert HTH kjøkken med oppgraderte hvitevarer, til sammen kr 107 000,-. Diverse elektriske endringer, slik som opplegg for ettermontering av spotter i tak nede (senke taket), styring av utvendig solskjerming, spotter i terrassetak oppe og 2 ekstra utelamper på terrassen, vannuttak på terrassen, massive hvite dører innvendig med demping og bronse dørvridere, eik trapp og fliser på baderom oppe.

Boligen har Flexit ventilasjonsanlegg, som styres fra kjøkken og fra app.

Med denne leiligheten følger en rekke fellesfordeler man ikke finner i andre borettslag, noen av disse fellesfordelene er :
To bonusleiligheter
El-bil, el-sykler og el-sparkesykler
Stort fellesrom med kjøkken og terrasse
Matkasserom for levering/henting av matvarer
Treningsrom
Verktøysbod
Sykkelverksted
Hobbyrom/systue
Gjenbruksrom

Byggeår

2022

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

11880m2

Parkering

Garasjeplass i felles garasjeanlegg med el bil lader. Plassen er merket B-2 - 501. Under bygget ligger parkeringsanlegget med plass til ca 114 biler og ca 180 sykkelparkeringsplasser. Fra garasjeanlegget er det totalt 5 heiser opp i byggene.  I B2 er det ca 41 perkeringsplasser og i B1 er det ca 73 parkeringsplasser. Av disse vil minimum 2 av parkeringsplassene vøre reservert bevegelseshemmede og 17 plasser er tiltenkt gjesteparkering.

Oppvarming

Varmtvann er basert på energibrønner og varmepumpe (en energibrønn er et borehull i bakken som utnytter bergvarmen ved hjelp av en varmepumpe til oppvarming).. Oppvarming av fellesareal er med radiatorer. Hver leilighet er utstyrt med vannenergimåler som måler individuelt forbruk. Varmeanlegget består av elektriske varmekabler i badegulv, og panelovner.
Elektrisk oppvarming:
Vegghengt panelovner i stue/kjøkken og på loftstue
Varmekabler i gulv på begge bad.

Sikringsskap i garderobe/bod ved entre.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

28-03-2023

Meny