Sikthaugen 35, 5145 FYLLINGSDALEN

BUD MOTTATT Strøken toppleilighet med 2 soverom – vestvendt og solrik altan – flott utsikt – rett ved buss og butikk!

SOLGT

Trude Gunnlaugsson-Gravdal

Daglig leder/megler/jurist

48 88 84 01 / tgg@kapa.no

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Sikthaugen 35
5145 FYLLINGSDALEN

Hamre Borettslag

Andelsbrevnummer

30

Boligen ligger i lavblokkens toppetasje (3. etasje) og inneholder: Entrè/ gang, 2 soverom, stue/ kjøkken, bad og vaskerom. To eksterne boder til oppbevaring på 2,9m² og 2,5m²

Standard

Kaland & Partners veg Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Sikthaugen 35 som er en toppleilighet i en lavblokk (3. etasje). Leiligheten har 2 soverom, vestvendt og solrik altan på 13,2m² med utgang fra både stue og vaskerom og ikke minst en langstrakt utsikt. Leiligheten har blitt modernisert/ oppgradert i 2020 med følgende:

•Skiftet til led spotter stue, kjøkken, bad og gang
•Nytt Rålekkert HTH - kjøkken, nytt i 2020
•Nye møbler og ny bereder på vaskerom
•Hele leiligheten malt i senere tid
•Termostatstyrte el-ovner i stue og kjøkken
•Nye plisse gardiner i stue, kjøkken og soverom
•Alle dører skiftet
•Skyvedørsgarderobe på begge soverom og i entrè
•To eksterne boder til oppbevaring på 2,9m² og 2,5m²


Alle gulv er skiftet, lagt fliser på altan, montert skyvedørsgarderobe på begge soverom og i entrè, alle dører skiftet, tak på bad/ entrè/kjøkken-stue senket og innstallert spot og vindu på kjøkken og vaskerom skiftet.

Leiligheten innehar følgende standard:

Man blir ønsket velkommen inn i en entrè/ gang på 7,1m². I entrè/ gang er det parkett på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling med innfelte spotlights. Plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko i skyvedørsgarderobe med speilfront. Dør med glassfelt mellom entrè/ gang og stue.

Lys og trivelig stue som er på 27m², med parkett på gulv og malt strie på vegger. Takplater i himling med innfelte spotlights. Plass til sofagruppe og spisebord. Store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til rommet og viser den flotte utsikten mot Fyllingsdalen. Det ble montert plisse gardiner i 2020. Fra stuen er det utgang til den herlige altanen på 13,2m² som er vestvendt med gode solforhold. Altanen er belagt med keramiske fliser.

Rålekkert HTH-kjøkken nytt i 2020 med ny klassisk hvit kjøkkeninnredning. Godt med skap å benkeplass for dem som liker å boltre seg på kjøkkenet. Kjøkkeninnredningen har slette fronter, noe som letter rengjøringen. Kjøkkenet har et areal på 8,8m² med parkett på gulv og malt platekledning/ malt strie på vegger. Takplater i himling med innfelte spotlights. Følgende hvitevarer er integrert: Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap. Alt fra Siemens. Ellers inneholder kjøkkenet: Laminert benkeplate, underlimt kompositt vaskekum, ventilator, waterguard og opplegg for oppvaskmaskin. Vindu på kjøkken og vaskerom ble skiftet i 2002, samt at det ble montert nye plisse gardiner på kjøkken i 2020.

Skyvedør mellom kjøkken og vaskerom, fra vaskerommet er det også utgang til den vestvendte altanen. Vaskerommet er på 5,7m² med keramiske fliser på gulv med varmekabler, malt strie på vegger og malt betong i himling. Her er benkeplate, utslagsvask, innredning/ skap og opplegg for vaskemaskin. Vaskeromsmøbler og bereder er fra 2020.

Bad på 3,9m² som har keramiske fliser på gulv med varmekabler og keramiske fliser på vegger. Takplater i himling med innfelte spotlights. Badet inneholder: Servant nedfelt i underskap, speilskap, belysning, toalett, dusjgarnityr og innfellbart dusjhjørne.

Boligen har 2 romslige soverom på 12,4m² og 9,5m², begge soverom har parkett på gulv, malt strie på vegger og malt betong i himling. Plass til seng, garderobeskap og annet soveromsmøblement. Begge soverom inneholder skyvedørsgarderober med speilfronter og plisset-gardiner ble montert i 2020.

To tilhørende eksterne boder på 2,9m² og 2,5m² til oppbevaring.

Byggeår

1972

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

42209m2

Parkering

Garasje, carport og parkeringsplass tildeles etter venteliste. El-bil ladepunkter på ca. 6 parkeringsplasser i laget - førstemann til mølla.

Arealbeskrivelse

Entrè/ gang, 2 soverom, stue/ kjøkken, bad og vaskerom.

Oppvarming

El.oppvarming:
-Varmekabler på bad og vaskerom
-Vegghengt panelovn på kjøkken

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

02-02-2023

Meny