Skuteviksveien 20, 5032 BERGEN

BUD MOTTATT Nydelig 3-roms fra 2002 m/super uteplass og enkel adkomst i hjertet av Sandviken, gangavstand til sentrum

Skuteviksveien 20
5032 BERGEN

Sameiet skuteviksveien 20

Leiligheten ligger i 1. etasje i boligbygg med 3  boenheter. Boligen inneholder: Entrè/ gang, 2 soverom, stue/ kjøkken, bad, garderobe og bod.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Skuteviksveien 20. Dette er en selveierleilighet i hjertet av Sandviken i et klassisk hvitt Bergens hus med brostein rett utenfor gatedøren. Leiligheten ligger i byggets 1. etasje og har to romslige soverom. Boligen har år 2002 som byggeår, ettersom boligen er gjenoppbygget etter brann. Av høydepunkter kan her nevnes:

- Parkett på gulv
-Nymalte overflater
-Peisovn i stue med glassfront
-Stekeovn, platetopp og kjøleskap/ frys er integrert
-Varmekabler på begge soverom og stue/ kjøkken
-Fra boligen er det utsikt over nærområdet

Boligen innehar følgende standard:
Via koselig uteplass kommer man til et overbygget inngangsparti som leder inn til ren romslig entrè på 11,9m². Her er parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Plass til å henge fra seg yttertøy og sko i skyvedørsgarderobe med speilfront.

Videre kommer man inn i en stue med åpen kjøkkenløsning, her er også parkett på gulv med varmekabler og malt platekledning på vegger samt i himling. Stue med åpen løsning mot kjøkken har et areal på 30,4m². Plass til sofagruppe og spisebord. Peisovn med glassfront varmer godt opp på kalde høst- og vinterkvelder. Den åpne stue/ kjøkkenløsningen gir en sosial atmosfære.

På kjøkkenet er det også parkett på gulv med varmekabler og malt platekledning på vegger og i himling. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter, laminert benkeplate med keramiske fliser over og integrerte hvitevarer. stekeovn, platetopp og kjøleskap/ frys er integrert. Godt med skap- og benkeplass for dem som liker å kokkelere. Kjøkkenet inneholder stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin.

Bad på 4,9m² med keramiske fliser på gulv med varmekabler og keramiske fliser på vegger. Malt platekledning i himling. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjgarnityr, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin.

Begge soverom har parkett på gulv og malt platekledning på vegger/ himling. Soverommene har arealer på 9,5m² og 10,1m², med plass til seng, garderobeskap og annet soveromsmøblement.

Garderobe rom på 2,6m² og bod på 1,2m² til oppbevaring

Byggeår

2002

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Parkering

Parkering langs offentlig vei etter gjeldende bestemmelser for området.

Arealbeskrivelse

Entrè/ gang, 2 soverom, stue/ kjøkken og bad

Oppvarming

El. oppvarming:
- Antatt varmekabler på begge soverom
 og stue/kjøkken pga. termostater.

Peisovn med glassfront i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 12.01.2023.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

31-01-2023

Meny