Skrubbenesvegen 13A, 5350 BRATTHOLMEN

BUD MOTTATT Rålekker funkisbolig fra 2017 – carport med elbillader – takterrasse og svært gode utsikts- og solforhold!

SOLGT

Skrubbenesvegen 13A
5350 BRATTHOLMEN

Boligen er bygget i 2017, den går over 2 plan med flere uteplasser. Her er en herlig takterrasse på 29,8m² med tilgang via altan ved stue. Vestvendt terrasse på hele 106,6m² med utgang fra soverom 1 i 1. etasje. En nord-øst vendt altan på 26m² med utgang fra stue og en vestvendt altan på 7,3m² med utgang fra kjøkken. Boligen inneholder: 1. etasje: Entrè/ gang, 3 soverom, bad, vaskerom, bod og walk in closet. 2. etasje: Stue/ kjøkken, soverom og bad. Parkering i carport med elbillader (montert i 2020) En bod i carport på 3,8m² og altanbod 2,82m² til oppbevaring.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal kan stolt presentere Skrubbenesvegen 13A. Dette er en rålekker funkisbolig fra 2017. Boligen har en flott takterrasse på 29,8m²  med tilgang via altan ved stue. Herfra har man en fantastisk utsikt 360 grader over omkringliggende områder/ sjøen. Fra soverom 1 i 1. etasje er det utgang til en vestvendt terrasse på hele 106,6m². Nord-øst vendt altan på 26m² med utgang fra stue og fra kjøkken er det utgang til en vestvendt altan på 7,3m² så her er det bare å flytte seg etter solen. Tilhørende carport med en biloppstillingsplass. Her ble det montert elbil lader i 2020 og laget en bod i 2018 på 3,8m². Boligen innehar følgende standard:

Entrè/ gang på 14,2m² ønsker velkommen inn. Her er keramiske fliser på gulv og malt platekledning på vegger. Malt platekledning med innfelte spotter i himling. God plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko i garderobeskap.

I boligens 1. etasje ligger 3 av 4 soverom. Disse soverommene har arealer på 13,1m²,8,3m² og 10,1m². Det største soverommet har inngang til et walk in closet, noe som gir godt med plass til tøy. Her har man 3m² å boltre seg på eller fylle med klær. Skyvedør mellom soverom og walk in closet. Soverommet har heltregulv og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. God plass til dobbel seng og annet soveromsmøblement. Fra soverom 1 er det utgang til en stor vestvendt terrasse på 106,6m². Soverom 2 og soverom 3 har heltregulv, malt platekledning på vegger og i himling. Varmekabler i gulv på alle rom i 1. etasje.

Boligen har 2 bad, ett i hver etasje. Badet belligende i 1. etasje er det største med et areal på 9,3m². Her er det våtromsbelegg på gulv og baderomsplater på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Badet inneholder:  Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr, innfellbart dusjhjørne og badekar.

Badet i 2. etasje er på 4,1m², her er det også våtromsbelegg på gulv, baderomsplater på vegger og malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Dette badet inneholder: Servant med møblement/speil, vegghengt toalett, dusjgarnityr og innfellbart dusjhjørne. 

Praktisk med eget vaskerom, vaskerommet ligger i 1. etasje med et areal på 5,4m². Våtromsbelegg på gulv, baderomsplater på vegger og malt platekledning i himling.
Inneholder: Opplegg for vaskemaskin. Sentralstøvsuger med motor plassert på vaskerom. Skyvedører mellom entré/gang-vaskerom.

En bod i 1. etasje på 2,5m², en bod i carport på 3,8m² og en altanbod på 2,82m² gir gode oppbevaringsmuligheter.

Trapp med lukkede trinn leder opp til 2. etasje. Behandlete overflater i trapp.

I boligens 2. etasje ligger det siste soverommet, dette soverommet er på 14,4m². Her er heltregulv og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Dette soverommet brukes som hovedsoverom. God plass til dobbel seng, garderobeskap og annet soveromsmøblement.

Lys og delikat stue med åpen kjøkkenløsning på hele 49m². Heltre gulv og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Flere store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til rommet. God plass til sofagruppe og spisebord. Spisebordet er praktisk plassert ved kjøkkeninnredningen. Contura peisovn varmer godt på kalde høst- og vinterkvelder. Fra stue er det utgang til en nord-øst vendt altan på 26m². Rekkverk av aluminiumsprofiler og glassfelt. Herfra er det tilgang til altanbod på 2,8m². Fra denne altanen er det tilgang til takterrassen med spektakulære sol - og utsiktsforhold. Her ser man 360 grader over nærområdet og sjøen. Takterrassen er på 29,8m² og er belagt med terrassebord. Rekkverk av liggende bord, aluminiumsprofiler og glassfelt.

Kjøkken med klassik hvit kjøkkeninnredning levert av kvalitetsleverandøren Sigdal. Innredningen har slette fronter, noe som letter rengjøringen. Godt med skap- og benkeplass for dem som liker å kokkelere.
Heltregulv, malt platekledning på vegger og malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Her er laminert benkeplate, underlimt stål vaskekum,  ventilator, waterguard, komfyrvakt og opplegg for oppvaskmaskin. Følgende hvitevarer er integrert: Stekeovn, platetopp med iinduksjon, oppvaskmaskin, mikrobølggeovn og kjøleskap. Fra kjøkkennet er det utgang til en vestvendt altan på 7,3m², denne altanen er belagt med terrassebord og rekkverk av liggende spiler.

Boligen har balansert ventilasjon.

Byggeår

2017

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

1.etasje: 69m²
2.etasje: 69m²

Parkering

Parkering i garasje, samt en parkering utenfor eiendom langs huset. Ellers gjesteparkering.

Arealbeskrivelse

1. etasje: Entrè/gang, 3 soverom, bad og vaskerom. 2. etasje: Stue/ kjøkken, soverom og bad.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler i alle rom i 1.etg.  og samt bad i 2.etg.

Contura peisovn med glassfront i stue/kjøkken.

Boligen har balansert ventilasjon.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 09.01.2023

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

26-01-2023

Meny