Øvre Krabbedalen 10, 5178 LODDEFJORD

BUD MOTTATT Attraktivt beliggende enebolig m/innredet del i u.etg med egen inngang – garasje – solrik hage & terrasse!

SOLGT

Øvre Krabbedalen 10
5178 LODDEFJORD

Enebolig over to plan, bygget i 1982, tilbygd 2004. Inneholder følgende: Del av underetasje - innredet areal som kan leies ut som del av egen bolig: : Entrè, gang, kjellerstue/kjøkken, soverom og toalettrom. Underetasje hoveddel: Entrè, soverom, vaskerom og trappegang. 1. etasje:- Stue, to soverom, kjøkken og bad . Sør-vest vendt terrasse/altan på 68,8 m² med utgang fra stue. Garasje på 37,1 m² i bakkant av boligen. Utvendig bod på 13,5 m².

Standard

Kaland & Partners Vestkanten ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Øvre Krabbedalen 10, en attraktivt beliggende enebolig m/innredet del i underetasjen med egen inngang. Her er det parkering i garasje og solrik hage og terrasse! Svært sentral beliggenhet, men er samtidig tilbaketrukket i et etablert og barnevennlig nabolag. Tomten ligger  vindstille og skjermet til med lite innsyn. Det er svært gode solforhold fra morgen til kveld også vinterstid.

Litt om kvaliteter og innhold:
Underetasje:
Del av egen bolig som kan leies ut:

Du blir ønsket velkommen av en entrè på 3,1 m² med laminat på gulvet og plass til å henge fra seg yttertøy og plassere sko.

Åpen kjellerstue/kjøkkenløsning på 29,9 m² med laminat på gulvet. Det er i kjellerstuen plass til sofagruppe og spisebord. Kjøkkenet har Ikea kjøkkeninnredning med profilerte fronter, og tre overskap med glassfronter. Videre inneholder kjøkkenet laminert benkeplate med stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin.

Her er et soverom på 12,7 m² med laminat på gulvet og god plass til seng og øvrig møblement.

Det er videre et toalettrom på 4,6 m² med keramiske fliser på gulvet, malt panel på vegger og malt platekledning i himlingen. Videre inneholder rommet servant med møblement/speil, belysning, dusjkabinett og toalett. Det er montert avtrekksventil i veggen. Rommet har Ikke sluk.


Hoveddel:
Du ønskes her velkommen av en entrè med plass til å henge fra seg yttertøy og plassere sko.

Det er her 1soverom på 9,5 m² med laminat på gulvet og god plass til seng og øvrig møblement.

Vaskerommet har et areal på 4,3 m² med keramiske fliser på gulvet, malt platekledning på vegger og i himling. Rommet inneholder videre utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Det er avtrekksventil i himlingen og sluken er av støpejern.

Vi følger trappen opp 1. etasje:

Svært romslig og åpen stue på 49,8 m² hvor det er laminat på gulvet og god plass til både en sofagruppe og spisebord. De store vinduene sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til rommet. Fra stuen er det utgang til den sør-vest vendtterrasse/altanen som er på hele 68,8 m². Her er det rikelig med boltreplass for liten og stor.

Kjøkkenet har et areal på 11,0 m² og her er også laminat på gulvet. Her er valgt Ikea kjøkkeninnredning med profilerte fronter og videre inneholder kjøkkenet laminert benkeplate med stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Over benkeplaten er det montert keramiske fliser.

Videre er det to soverom også i denne etasjen, begge har et areal på 11,1 m² og der er laminat på gulvene. Det er god plass til senger og øvrig møblement i rommene.

Baderommet er 5,3 m² og her er keramiske fliser på gulv/vegger og malt panel i himlingen. Videre inneholder badet servant med møblement/speil,
belysning, toalett, dusjgarnityr, innfellbar dusjvegg og badekar. Det er montert avtrekksventil i himlingen og sluken er av støpejern.

Velkommen til visning!

Byggeår

1982

Bruksareal per etasje

Underetasje: 96 m²
1. etasje: 91 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

830m2

Parkering

Parkering til flere biler på eiendommen, herav en i garasjen.

Arealbeskrivelse

Underetasje: Entré, kjellerstue/kjøkken, to soverom, trappegang, bakgang, vaskerom, toalettrom. 1. etasje: Stue, to soverom, kjøkken og bad.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning og terrassedekke.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler i kjellerstue/kjøkken,
begge sov, vaskerom, bakgang u.etg. og bad 1.etg.
- Varmepumpe i trapp.

Peisovn med glassfront i stue.

Sikringsskap i bakgang.
Inneholder: Automatsikringer
(jordfeilautomater) og strømmåler.
Hovedsikring på 63 ampere.
Kurser:
20 ampere: 1 stk.
16 ampere: 1 stk.
15 ampere: 5 stk.
13 ampere: 1 stk.
10 ampere: 6 stk.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

11-01-2023

Meny