Erleveien 14, 5096 BERGEN

Meget pen 3-roms seniorleilighet (+55år) rett ved Landåstorget, buss og butikk – heis og garasje!

SOLGT

Erleveien 14
5096 BERGEN

Landåstorget seniorboliger boretsl

Andelsbrevnummer

9

Flott beliggende seniorleilighet (55år+) rett ved Landåstorget seniorsenter. Tre roms andelsleilighet som ligger i 3.etasje og inneholder følgende: Entré/gang, to soverom, stue, kjøkken og bad. Sørvendt altan på 6,3 m² med utgang fra soverom 1. Tilhørende bod på 5,4 m².

Standard

Kaland & Partners Vestkanten ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Erleveien 14. En meget pen 3-roms seniorleilighehet (+55år) rett ved Landåstorget, buss og butikk. Leiligheten har en sørvendt og solrik altan og det er trappefri adkomst med heis og parkering i garasje!

Leiligheten har en sentral og attraktiv beliggenhet på Landås. Her bor man sentrumsnært, men samtidig i rolige og fine omgivelser. Det er gangavstand til det meste man måtte trenge som dagligvarebutikker, apotek, frisør, tannlege og pizzeria. Leiligheten er i samme byggkompleks som Landåstorget seniorsenter. Der finner man kafeteria, varierte kurstilbud og arrangementer, diverse servicetilbud samt lokalbuss til Sletten Senter. Det er busstopp like nedenfor fra boligen med hyppige avganger mot Bergen sentrum og Haukeland eller Birkelundstoppen. Ved Sletten Senter finner man også bybanen som tar deg mot sentrum , Flesland og Lagunen raskt og effektivt.

Litt om kvaliteter og innhold:

Du ønskes velkommen av en entré/gang på 5,3 m² med parkett på gulvet og plass til å henge fra seg yttertøy og plassere sko i skyvedørsgarderobe med speilfronter.

Stuen har et areal på 25,6 m², også her er det valgt parkett på gulvet og malt platekledning med innfelte spotlights i himlingen. Det er i stuen god plass til en sofagruppe og spisebord. De store vindusflatene i enden av rommet sikrer et godt og naturlig lysinnslipp.

Kjøkkenet er på 7,2 m² og her er parkett på gulvet. Videre har kjøkkenet innredning med slette fronter og laminert benkeplate med stål vaskekum, ventilator, komfyrvakt og opplegg for oppvaskmaskin. Over benkeplaten er det malte keramiske fliser.

Leilighetens to soverom er på hhv. 12,7 m² og 6,4 m². Her er det valgt parkett på gulvet på hovedsoverommet, og vinylbelegg på gulvet på soverom 2. Begge soveromene har plass til ønsket seng og øvrig innredning. Fra hovedsoverommet er det utgang til sørvendt altan på 6,3 m².

Baderommet er på 8,4 m² og har keramiske fliser på gulv og vegger. Videre inneholder badet servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin.
Det er montert elektrisk avtrekksventil i himlingen.

Tilhørende bod på 5,4 m².

Byggeår

1992

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

4498m2

Parkering

Selger eier parkeringsplass i fellesgarasjen som selger idag leier ut for kr 750.-med 1 månedes oppsigelse til leietaker
Mulighet for elbil ladestasjon v/garasjeplass (Ohmnia Charging abonnementløsning).
For øvrig et det gjesteparkering på oppmerkede plasser og parkering i offentlig vei.

Arealbeskrivelse

Entré/gang, to soverom, stue, kjøkken og bad.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Varmekabler på bad.

Elektrisk anlegg:
Sikringsskap i entré/gang.
Inneholder: Automatsikringer
og jordfeilbryter.
Kurser:
25 ampere: 1 stk.
16 ampere: 5 stk.
10 ampere: 1 stk.

Energimerking

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, 15.11.2022.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

15-12-2022

Meny