Øvre Storskarhaugen 8, 5305 FLORVÅG

Familievennlig enebolig med sentral og attraktiv beliggenhet på Florvåg – Sjøutsikt – Flere uteplasser m/gode solforhold

Prisantydning

3 590 000,-

Omkostninger totalt

105 992,-

Totalpris inkl. omkostninger

3 695 992,-

Omkostninger

172,-  Pantattest kjøper
585,-  Tingl.gebyr pantedokument
585,-  Tingl.gebyr skjøte
89 750,-  Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 590 000,-)
14 900,-  Boligkjøperforsikring Gar-Bo (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

 • Boligtype:

  Enebolig

 • Byggeår:

  1933

 • Kommunenr.:

  4627

 • Gårds/Bruksnr.:

  5/54

 • Primærrom:

  171 m2

 • Bruksareal:

  171 m2

 • Tomteareal:

  1110 m2

 • Antall soverom:

  6

 • Antall baderom:

  1

 • Energimerking:

  D

 • Kommunale avg.:

  20560,-

 • Ligningsverdi:

  1134915,-

 • Dato ligningsverdi:

  31-12-2021

 • Meglers ref.nr:

  6220221

Øvre Storskarhaugen 8
5305 FLORVÅG

Standard

Kaland & Partners Vestkanten ved Eivinn Bendiksen har gleden av å presentere Øvre Storskarhaugen 8, en innholdsrik og romslig enebolig med flott utsikt og gode solforhold. Boligen har en sentral og attraktiv beliggenhet, og er meget barnevennlig. Eiendommen er videre opparbeidet med flere uteplasser, her er det god boltreplass for hele familien. Kleppestø senter med de fleste fasiliteter befinner seg bare en kort kjøretur unna.

Boligen er fordelt over 4 halve plan, etasjene er derfor opplyst som første til fjerde etasje. Dette kan være noe misvisende da det ikke egentlig er fire etasjer, men dette er gjort for å skille etasjene.

Rom for rom byr boligen på følgende kvaliteter:

Første etasje:

Boligens første etasje er en del av boligens påbygde del, og er en halvetasje ned som man har adkomst til fra entrè/gang i boligens andre etasje. Her har man peisovn med glassfront som sørger for god oppvarming av boligen, og det er varmekabler i den 8,3 m² store gangen som gir adgang til alle rommene i denne etasjen.

Soverom (10,1 m²)
Boligens første etasje har et soverom av god størrelse. Her er det varmekabler i gulvet, og det er godt med plass til seng av ønsket størrelse, nattbord og øvrige møbleringsløsninger.

Kjøkken (23,7 m²)
Romslig kjøkken med JKE Design kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Her er det godt med skap- og benkeplass, og det er montert ekstra høyskap og benkskap som både fungerer som et ypperlig sted til å bake sammen med hele familien, samt byr på ekstra oppbevaring. Kjøkkenet har i tillegg godt med plass til spisegruppe og man har utgang til nordvendt terrasse på 55,9 m². Videre er kjøkkenet utstyrt med integrert stekeovn og platetopp med induksjon og det er varmekabler i gulvet.

Bad (10,2 m²)
Badet er av meget god størrelse og har keramiske fliser på gulv og vegger. Videre er det varmekabler i gulvet og badet inneholder servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjgarnityr, dusjhjørne og badekar.

Andre etasje:

Entrè (7,2 m²)
En lys og åpen entrè med tregulv og malt panel på veggene. Her er det godt med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Videre fra entrè har man adkomst til gang på 8,2 m² som per i dag delvis er benyttet som en liten TV-stue til de yngste. I gangen er det også installert varmepumpe som sørger for god oppvarming av boligen. Videre fra gangen kan man gå ned til første etasje eller opp til tredje etasje.

Soverom (16,5 m²)
Boligens andre etasje har et soverom av generøs størrelse. I tilknytning til soverommet her har man også et eget garderoberom. Videre har soverommet varmekabler i gulvet, og det er godt med plass til seng av ønsket størrelse, samt øvrige møbleringsløsninger.

Vaskerom
Boligen har et eget praktisk vaskerom med gulvflate på 3,5 m².

Tredje etasje:

Boligens tredje etasje er en del av boligens påbygde del, og er en halvetasje opp fra entrè/gang i andre etasje.

Stue (35,5 m²)
Stor og åpen stue inndelt i forskjellige soner. Her er det godt med plass til både sofakrok og gjestfritt langbord. Stuen byr på fantastiske utsiktsforhold og store vinduer sørger for rikelig med naturlig lysinnslipp. Videre har man utgang til østvendt altan på 17 m². Alle overflater og gulv i stuen er oppgradert i 2017.

Soverom (7,6 m²)
I tilknytning til stuen har man et praktisk soverom som per dags dato er benyttet som kontor. Her er det laminat på gulvene og mdf panel på veggene.

Fjerde etasje:

Fra entrè har man en trapp som fører opp en etasje, her har man 3 soverom på henholdsvis 9,5 m², 7,5 m² og 10,6 m². Soverommet på 9,5 m² er pusset opp de senere år og har parkett på gulvene, samt malt panel og mdf panel på veggene. Alle soverommene har godt med plass til seng av ønsket størrelse, samt øvrige møbleringsløsninger.

Byggeår

1933

Bruksareal per etasje

1.etg: 54 m²
2.etg: 40 m²
3.etg: 44 m²
4.etg: 33 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

1110m2

Parkering

Det er biloppstillingsplass med plass til flere biler på eiendommen.

Arealbeskrivelse

1.etg: gang, soverom, kjøkken og bad. 2.etg: entré, gang, soverom, garderobe og Vaskerom. 3.etg: stue og soverom 4.etg: gang og 3 soverom

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning og terrassedekke.

Oppvarming

Peisovn med glassfront i gang 1. etasje.
Ellers elektrisk oppvarming:
- Varmekabler på soverom, bad, gang og kjøkken i 1.etg, samt på soverom i 2.etg.
- Varmepumpe i gang 2.etg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen.

Ansvarlig megler

Siv Bente Hansen-Besseberg
Megler/salgsleder
sbhb@kapa.no
48 88 84 40

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

14-09-2023

Meny