Sundts veg 83, 5221 NESTTUN

Eksklusiv 3-roms med 2 private soner, vestvendt terrasse på 27,9 m² – 3 bad -m/1 garasjeplass + mulig å kjøpe 1 ekstra

Prisantydning

11 990 000,-

Omkostninger totalt

318 400,-

Totalpris inkl. omkostninger

12 317 859,-

Fellesgjeld

9 459,-

Omkostninger

299 970,-  Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 11 999 459,-)
7 188,-  Omkostning kjøper - betales i sluttoppgjøret
172,-  Pantattest kjøper
585,-  Tingl.gebyr pantedokument
585,-  Tingl.gebyr skjøte
9 900,-  Boligkjøperforsikring Gar-Bo (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

 • Boligtype:

  Leilighet

 • Etasje:

  3

 • Byggeår:

  2020

 • Kommunenr.:

  4601

 • Gårds/Bruksnr.:

  40/112

 • Seksjonsnummer:

  43

 • Seksjonsbrøk:

  679/8194

 • Primærrom:

  132 m2

 • Bruksareal:

  136 m2

 • Antall rom:

  3

 • Oppholdsrom:

  1

 • Antall soverom:

  2

 • Antall baderom:

  2

 • Felleskostnader:

  4300,-

 • Kommunale avg.:

  14142,-

 • Ligningsverdi:

  1464076,-

 • Dato ligningsverdi:

  31-12-2021

 • Takseringsdato:

  03-04-2023

 • BRL/Sameie:

  SAMEIET SKJOLDNES I

 • Meglers ref.nr:

  6220214

Sundts veg 83
5221 NESTTUN

SAMEIET SKJOLDNES I

Tre roms selveier leilighet i 3.etg. (bakkeplan fra baksiden) fra 2020. Inneholder følgende: Entré, gang, to soverom, stue/kjøkken, toalettrom, to bad og bod. Vestvendt terrasse på 27,9 m² med utgang fra stue/kjøkken og begge soverom. Tilhørende bod på 4,7 m².

Standard

Kaland & Partners Vestkanten ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Sundts veg 83, med en herskapelig beliggenhet på Skjoldnes. Leiligheten har en eksklusiv utførelse og vakker utsikt mot Nordåsvannet, og nydelige solnedganger i vest. Her får man feriefølelsen hver eneste dag! Lev det enkle liv med umiddelbar nærhet til sjøen hvor man kan ta en kajakktur på morgenkvisten eller en tur ut på paddle board. En deilig lunsj, middag eller kun ett glass vin sammen med gode venner kan nytes på Konow som ligger i tilknytning til sameiet.

Litt om kvaliteter og innhold:

Du ønskes velkommen av en entrè på 10,1 m² med parkett på gulvet og god plass til å plassere sko og henge fra seg yttertøy i en skyvedørsgarderobe med speilfronter.

Baderommet v/gangen har et areal på 4,5 m² med keramiske fliser på gulv og vegger og malt platekledning med innfelte spotlights i himlingen. Videre inneholder dette lekre badet servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett og innfellbart dusjhjørne med dusjgarnityr. Det er montert avtrekksventil i himlingen.

Åpen stue/kjøkkenløsning på hele 57,7 m² med parkett på gulvet og god plass til ønsket sittegruppe og spisebord. Skyvedørene i glass som går fra gulv til tak i enden av rommet gir ett svært godt lysinnslipp til rommet. Glassdørene i front gir en flott utsikt over fellesområder og karpedam. Stuen er vendt mot vest slik at man får ett utrolig fint lys inn i rommet hele dagen, men spesielt på kveldstid ved solnedgang. Lite innsyn til stuen fra andre leiligheter. Det er montert elektronisk innvendig screeing på vinduene mot vest. Kjøkkenet har tilpasset innredning fra kvalitetsleverandøren Sigdal med slette fronter, videre inneholder kjøkkenet laminert benkeplate med underlimt kompositt vaskekum, ventilator,  waterguard og opplegg for oppvaskmaskin.  Følgende hvitevarer fra Miele er integrert:
- Stekeovn.
- Platetopp med induksjon.
- Oppvaskmaskin.
- Mikrobølgeovn.
- Dampovn.
- Kjøleskap.

Leiligheten har to romslige soverom på hhv. 14,2 m² og 19,2 m² med parkett på gulvene og god plass til senger av ønsket størrelse. Fra begge soverom er det utgang til den vestvendte terrassen på 27,9 m².

Ved soverom 1 er leilighetens andre bad. Dette har et areal på 7,7 m² med keramiske fliser på gulv og vegger og malt platekledning med innfelte spotlights i himlingen. Videre inneholder badet servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett og dusjvegg med dusjgarnityr. Det er montert avtrekksventil i himlingen og rennesluk i dusjen.

Det er et eget toalett rom på 3,2 m² med keramiske fliser på gulv og vegger og malt platekledning med innfelte spotlights i himlingen. Videre inneholder rommet servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Det er montert avtrekksventil i himlingen

Det er i tillegg en bod på 3,0 m², samt en tilhørende bod på 4,7 m².

Byggeår

2020

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Parkering

1 garasjeplass følger med.  el-bil lader følger med.
1 garasjeplass kan kjøpes av selger for kr. 375.000,-

Under bygg 6 er det et romslige og lett tilgjengelig parkeringsanlegg, med til sammen 62 parkeringsplasser, samt sykkelparkering. Her er det også en avdeling med sportsboder med en bod for hver leilighet, og felles anlegg for sykkelparkering.

Det er lagt varmekabler med sensor i nedkjøringsrampe til parkeringsetasje der det trengs. De som ønsker det, kan som tilvalg, få sin parkeringsplass utstyrt med ladestasjon for el-bil. Fra parkeringsgarasjene er det kort vei til heis og innganger for alle leilighetene.

Utover oppførte fellesutgifter er det også kr.250,- /mnd vedlikehold av hver parkeringsplass.

Arealbeskrivelse

Entré, gang, to soverom, stue/kjøkken, toalettrom, to bad og gang

Beskaffenhet

Tomten er felles for sameiet og er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i entré, begge bad, toalett rom, gang og stue/kjøkken.

Sikringsskap i bod.
Inneholder: Automatsikringer (jordfeilautomater)
og overspenningsvern.
Overbelastningsvern på 40 ampere.
Kurser:
25 ampere: 1 stk.
15 ampere: 11 stk.
10 ampere: 2 stk.

Energimerking

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, 03.04.2023.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

25-05-2023

Meny