Idrettsveien 31, 5052 Bergen

BUD MOTTATT! Landås:Attraktiv beliggende bolig med 3 leiligheter. Gode utleiemuligheter-stor garasje og biloppstilling!

Idrettsveien 31
5052 Bergen

Del av vertikaldelt tomannsbolig over fire plan. Bygget er innredet med hybel i underetasje og leilighet i 1.etasje, og en leilighet i 2.etasje og loft. Inneholder følgende: Underetasje - hybel: Stue, kjøkken, gang, soverom, bad, garderobe, trappegang og tre boder. Vestvendt terrasse på 16,6 m² med utgang fra stue i hybel. 1. etasje - leilighet: Trappegang, gang, tre soverom, stue, kjøkken, bad og wc. Vestvendt altan på 20,5 m² med utgang fra stue 1.etg. 2. etasje og Loft: 2. etasje: Trappegang, gang, stue/kjøkken og bad Loft: Gang, tre loftsrom som benyttes som soverom, og wc. Loftsetasjen har ikke tegninger og det fremkommer av søknad/vedtak i 1934 at det ikke er beboelsesrom på loftet. Vestvendt altan på 21,0 m² med utgang fra stue/kjøkken 2.etg. Frittliggende garasje på 32,0 m². Utvendig bod på 5,1 m².

Standard

Kaland & Partners Vestkanten ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Idrettsveien 31. En attraktivt beliggende del av tomannsbolig over 4 plan med 1 hybel og 2 leiligheter. Det er parkering i stor garasje, samt god biloppstillingsplass.

Underetasje-hybel har vært disponert av familie. Estimert leie ved utleie ca 10000 pr mnd:
Velkommen inn til hybelen i underetasjen:
Du ønskes velkommen av en gang på 3,1 m² med laminat på gulvet og plass til å henge fra seg yttertøy og plassere , malt strie på vegger og takplater i himling.

Her er en romslig stue på 16,5 m² med laminat på gulvet og god plass til ønsket sofagruppe. Det er montert en Jøtul peisovn med glassfront i stuen. Fra stuen er det utgang til en vestvendt terrasse på 16,6 m².

Kjøkkenet er på 6,1 m², også her er det valgt laminat på gulvet. Det er takplater med innfelte spotlights i himlingen. Kjøkkenet har malt innredning med slette fronter. Videre inneholder kjøkkenet heltre benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin.

Badet har et areal på 3,6 m² og her er keramiske fliser på gulv/vegger og takplater med innfelte spotlights i himlingen. Videre inneholder badet servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjgarnityr
og dusjhjørne. Det er montert avtrekksventil i veggen og sluken er av støpejern.

Soverom i hybelen er på 10,9 m² med laminat på gulvet og god plass til seng og ønsket garderobeløsning.
Det er opplyst i ferdigattest at det foreligger to værelser og kjøkken i kjeller. Ettersom tegningene som ligger ved er fra nr. 29 er det vanskelig å si om det aktuelle soverommet her ikke er godkjent da det er opplyst at det skal være to værelser i tillegg til kjøkken.

Det er også et garderoberom på 6,2 m² med laminat på gulvet.

I tillegg er det to boder på 2,5 m² og 4,9 m², samt sportsbod på 11,0 m².

1.etasje: - leilighet - Estimert leie 16-18.000,- pr. mnd:
Her blir du ønsket velkommen av en trappegang på 6,5 m² hvor det er fliser og vinylbelegg på gulvet og plass til å henge fra seg yttertøy og plassere sko.

Stuen har et areal på 22,0 m² med malte gulv. Det er i stuen god plass til ønsket sittegruppe. Det er montert en Jøtul peisovn med glassfront i stuen som gir god varme på kalde dager. Fra stuen er det utgang til en vestvendt altan på 20,5 m².

Kjøkkenet er på 7,3 m² med malt belegg på gulvet, malt strie på vegger og takplater i himlingen. Her er malt kjøkkeninnredning med slette fronter, og videre inneholder kjøkkenet heltre og stål benkeplate,
stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin.

Her er tre soverom på hhv. 13,1 m², 9,1 m² og 8,9 m², alle har malte gulv. Det er på soverommene god plass til ønsket seng og garderobeløsning.

Baderommet har et areal på 2,9 m², og her er keramiske fliser på gulv/vegger og takplater i himlingen. Videre inneholder badet servant med møblement/speil, belysning, dusjgarnityr, innfellbart dusjhjørne
og stråleovn på vegg. det er montert avtrekksventil i veggen og sluken er av støpejern.

Wc rommet er på 0,9 m² med vinylbelegg på gulvet, malt panel på veggene og takplater i himlingen. Rommet inneholder videre toalett og det er montert avtrekksventil i himlingen.

2. etasje og loft (Eier benytter hovedleilighet på de to øverste plan til beboelse):
Det er en trappegang mellom etasjene som gjør at tilknytning til de forskjellige etasjene kan muliggjøre flere bruksområder.

I denne etasjen blir du møtt av en romslig gang på 9,2 m² med parkett på gulvet og malt platekledning med innfelte spotlights i himlingen.

Det er en åpen stue/kjøkkenløsning på hele 59,6 m² med parkett på gulvet. Det er i stuen god plass til ønsket sittegruppe og spisebord. Store vindusflater sørger for et godt og naturlig lysinnslipp til rommet. Med utgang fra stue/kjøkken er det en vestvendt altan på 21,0 m².

På kjøkkendelen er det også parkett på gulvet og malt platekledning med innfelte spotlights i himlingen. Det er videre valgt Ikea kjøkkeninnredning med slette fronter, benkeplate i stein med underlimt stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Følgende hvitevarer er integrert (Ikea):
- Stekeovn.
- Platetopp med induksjon.
- Oppvaskmaskin.
- Mikrobølgeovn.
- Kjøleskap.
- Fryseskap.

Badet i denne etasjen er 3,0 m² med malte keramiske fliser på gulv/vegger og takplater med innfelte spotlights i himlingen. Videre inneholder badet servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjgarnityr og dusjhjørne. Det er montert avtrekksventil i veggen og sluken er av plast.

Vi følger trappen opp til 3.etasje.

Det er tre loftsrom som benyttes som soverom. Rommene er på hhv. 10,9 m², 7,5 m² og 7,0 m². Alle rommene har malte gulv og god plass til ønsket innredning.

Det er et wc-rom på 1,1 m² med vinylbelegg på gulvet, malt panel på veggene og takplater i himlingen. Rommet inneholder servant og toalett. Det er ikke avtrekk i rommet.

Tilhørende utvendig bod 5,1 m².

- Tegninger for 1.etg. avviker fra dagens bruk.
- Tegninger for 2.etg. avviker fra dagens bruk.

Loftsetasjen har ikke tegninger og det fremkommer av søknad/vedtak i 1934 at det ikke er beboelsesrom på loftet.

For at loftsetasjen skal være godkjent slik den fremstår i dag kreves det søknad til Bergen kommune om bruksendring. Se mer info under Diverse.

Byggeår

1934

Bruksareal per etasje

Underetasje: 73 m²
1. etasje: 80 m²
2. etasje: 79 m²
Loft: 40 m ²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

369m2

Parkering

Garasje, biloppstillingsplass og parkering langs offentlig vei (sone).

Arealbeskrivelse

Underetg: Stue, kjøkken, gang, soverom, bad, garderobe og trappegang
1. etg: Trappegang, gang, tre soverom, stue, kjøkken, bad og wc.
2. etg: Trappegang, gang, stue/kjøkken og bad
3. etg: Gang, 3 loftsrom innredet som soverom, og wc.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning og terrassedekke.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler i bad hybel og hele 2.etg.
- Vegghengte panelovner i stue hybel, wc, kjøkken og på to soverom 1.etg.
- Stråleovn på bad 1.etg.

Sikringsskap trappegang u.etg.
Inneholder: Automatsikringer,
jordfeilbrytere og strømmålere.
Hovedsikringer på 40 og 25 ampere.
Kurser:
20 ampere: 1 stk.
16 ampere: 1 stk.
15 ampere: 2 stk.
13 ampere: 3 stk.
10 ampere: 1 stk.
Sikringsskap trappegang 1.etg.
Inneholder: Automatsikringer,
jordfeilautomater og strømmålere.
Hovedsikringer på 32 ampere.
Kurser:
25 ampere: 1 stk.
20 ampere: 1 stk.
16 ampere: 13 stk.
10 ampere: 3 stk.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, 26.10.2022.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

30-01-2023

Meny