Bleikaneset 9C, 5357 Fjell

Lekker bolig med nydelig utsikt og gode solforhold – 3 soverom og 2 bad – idyllisk beliggenhet – nærhet til sjø

Prisantydning

3 750 000,-

Omkostninger totalt

104 992,-

Totalpris inkl. omkostninger

3 854 992,-

Omkostninger

172,-  Pantattest kjøper
585,-  Tingl.gebyr pantedokument
585,-  Tingl.gebyr skjøte
93 750,-  Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 750 000,-)
9 900,-  Boligkjøperforsikring Gar-Bo (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

 • Boligtype:

  Rekkehus

 • Byggeår:

  2019

 • Kommunenr.:

  4626

 • Gårds/Bruksnr.:

  16/78

 • Seksjonsnummer:

  3

 • Seksjonsbrøk:

  118/469

 • Ideell andel:

  1/1

 • Primærrom:

  112 m2

 • Bruksareal:

  118 m2

 • Tomteareal:

  1262 m2

 • Oppholdsrom:

  1

 • Antall soverom:

  3

 • Antall baderom:

  2

 • Energimerking:

  B

 • Kommunale avg.:

  9370,-

 • Ligningsverdi:

  740522,-

 • Dato ligningsverdi:

  31-12-2020

 • Takseringsdato:

  22-10-2026

 • Meglers ref.nr:

  6220203

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Bleikaneset 9C
5357 Fjell

Rekkehuset går over to plan og ble bygget i 2019 og inneholder: 1. etasje: Entrè/ gang, 3 soverom, bad og kott. 2. etasje: Gang, stue/ kjøkken, bad og bod. Fra soverom 2 er det utgang til en sør-østvendt terrasse på 10,7m² Fra stue/ kjøkken er det utgang til en sør-østvendt altan på 9,5m² og en nord- vestvendt altan på 6,3m². To tilhørende utvendige boder til oppbevaring på 4,7m² og 2,9m² Privat parkering for rekkehus Bleikaneset 9C med el-bil lader. Fellesparkering på andre siden av huset.

Standard

Kaland & Partners ved Morten Lie kan stolt presentere denne gobiten, et strøkent rekkehus beliggende på Langøyna, Bleikaneset 9C. Boligen har en idyllisk og landlig beliggenhet nær både skole og barnehage. Rekkehuset går over to plan med 3 soverom og 2 bad. For den som liker sjølivet er dette "midt i smørøyet" med fiske- og bademuligheter innen gangavstand. Her er det også mulighet for å leie båtplass. Flott sjøutsikt fra uteplass og altan.

Av høydepunkter kan det nevnes i fleng:
-Innlagt fiber
-2 utvendige boder på 4,7m² og 2,9m² som gir gode oppbevaringsmuligheter
-God takhøyde i stue med store vindusflater som viser den flotte utsikten mot sjøen
-Balansert ventilasjon med varmegjennvinning og varmepumpe i stue
-Peis med glassfront
-Sentralstøvsuger med to uttak, ett i hver etasje
-2 altaner, en med sjøutsikt
-Parkering med elbil lader
-En terrasse på 10,7m²
-Vegger malt i 2021

Boligen innehar følgende standard:

Boligens inngangsparti er i 1. etasje, her kommer man inn i en romslig entrè/ gang på 12,6m².  I gang/ entrè er det keramiske fliser på gulv med varmekabler og malt platekledning på vegger/ himling. God plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Hvit trapp som har lukkede trinn med teppeflis i trinn leder opp til 2. etasje. Begge de utvendige bodene ligger ved inngangspartiet, bodene har arealer på 4,7m² og 2,9m² og gir gode oppbevaringsmuligheter.

Boligens 3 soverom ligger alle i 1. etasje. Soverommene er på 12,9m² (hovedsoverom), 9,7m² og 7,4m². Alle soverommene har laminat på gulv og malt platekledning på vegger/ himling. Fra soverom 2 er det utgang til en sør-østvendt terrasse 10,7m². Varmekabler i gulv på to av soverommene. Plass til seng og garderobeskap.

Ett bad i hver etasje. Badet i 1. etasje er på 7,5m² med keramiske fliser på gulv med varmekabler. Keramiske fliser og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Moderne look med fine, store fliser på gulv/ vegger i gråtoner. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr, innfellbart dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Tørketrommel og vaskemaskin skjules bak skyvedørsfronter på bad.

Kott på 1,8m² til oppbevaring også plassert i 1. etasje.

I boligens 2. etasje kommer man inn i en gang på 8,8m² med laminat på gulv, malt platekledning på vegger/ himling. Via skyvedør med glassfelt kommer man inn i stue med åpen løsning mot kjøkken.
Stue med åpen løsning mot kjøkken har et areal på 45,9m² og god takhøyde gir en romslig følelse. Flere store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til rommet og viser den flotte sjøutsikten.
Laminat på gulv og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Peisovn med glassfront varmer godt på kalde høst- og vinterkvelder, her er også montert varmepumpe. Plass til sofagruppe og spisebord. Spisebordet er praktisk plassert ved kjøkkeninnredningen. Fra stue/ kjøkken er det utgang til en sør-østvendt altan på 9,5m² og en nord-vestvendt altan på 6,3m². På den nord-vestvendte altanen ble terrassebord renset og malt i 2022.

Lekker kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren HTH med slette fronter, noe som letter rengjøringen. Her er ned nedre del av innredningen i en mørk fargetone og den øverste delen av innredningen i klassisk hvit utførelse. Godt med skap- og benkeplass for den som liker å kokkelere. Sosialt med den åpne stue/ kjøkkenløsningen hvor man kan lage mat på kjøkkenet og samtidig underholde gjester. Laminat på gulv og malt platekledning på vegger. Malt platekledning med innfelte spotlights. Keramiske fliser over deler av den laminerte benkeplaten. Kjøkkenet inneholder ellers: Underlimt stål vaskekum, waterguard, komfyrvakt, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Stekeovn og induksjonsplatetopp er integrert og levert av Electrolux, oppvaskmaskinen er også integrert denne er fra Siemens.

Badet i 2. etasje har et areal på 3,6m², dette badet har keramiske fliser på gulv/ vegger med varmekabler i gulv. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Dette badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og innfellbart dusjhjørne.
Badet er effektivt utnyttet. God gulvplass når dusjveggene er sammenslått. Med vegghengte møbler og toalett er det lett å vaske gulvet. Fra dette badet kommer man inn til en bod på 3,8m² via en skyvedør.

Byggeår

2019

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

1.etasje: 55m²
2.etasje: 63m²

Tomteareal

1262m2

Parkering

Privat parkering for rekkehus Bleikaneset 9C (ikke oppdelt ennå - det kommer
oppdeling i sameiets vedtekter med 1 fast plass tilknyttet hvert rekkehus.

- el-bil lader for Bleikaneset 9C) + fellesparkering på andre siden av huset.

Arealbeskrivelse

1.etasje: Entrè/ gang, 3 soverom og bad. 2. etasje: Gang, stue/ kjøkken og bad.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler på to soverom,
 entré/gang og bad 1.etg. og på bad 2.etg.
- Varmepumpe i stue/kjøkken.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 26.10.2022.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

14-02-2023

Meny