Loddefjordveien 14, 5171 Loddefjord

Veldig fin leilighet m/sentralvarme og varmtvann inkl i fellesutg – lave strømkostn – 2 sov – like ved Vestkanten

SOLGT

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Loddefjordveien 14
5171 Loddefjord

Lyderhorn Borettslag

Andelsbrevnummer

195

Leiligheten ligger i byggets 8. etasje og inneholder: Entrè/ gang, 2 soverom, kjøkken, bad, garderobe og stue med utgang til en innglassert balkong på 6,2m². En ekstern tilhørende bod på 2,3m².

Standard

Kaland & Partners ved Morten Lie har gleden av å presentere Loddefjordveien 14. Dette er en tre- roms leilighet beliggende i 8. etasje med en vestvendt innglasset terrasse på 6,2m². Av høydepunkter kan det nevnes:

-Vannbåren varme til radiator i stue
-Felles varmtvann i bygget
-Innmat i sikringskap skiftet i 2018
-Innfelte spotlights i kasse på stue
-Skiftet vindu på soverom 1 i 2022
-Stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin er integrert
-Walk in closet på 5,6m²
-Bad og kjøkken oppgradert i 2008
-Innvendige dører skiftet i 2008

Boligen innehar følgende standard:
Man blir ønsket velkommen inn i en entrè på 6,6m² med flislaminat på gulv, malt strie på vegger og malt betong i himling. Her er plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Lys og trivelig stue med et areal på 21,8m² med plass til sofagruppe og spisebord. Laminat på gulv og malt platekledning/ betong på vegger. Malt betong i himling og innfelte spotlights i kasse. Stor vindusflate gir et godt og naturlig lysinnslipp til rommet. Fra stue er det utgang til den herlige innglassede terrassen på 6,2m² med vestvendt og solrik beliggenhet. Terrassen er belagt med tremmer.

Kjøkken og bad ble pusset opp av tidligere eier i 2008. Kjøkkenet er på 10,6m² og har flislaminat på gulv, malt strie/ malt platekledning på vegger og malt panel/ malt betong i himling. Klassisk hvit kjøkkeninnredning med slette fronter, noe som letter rengjøringen. To overskap med glassfronter. Kjøkkenet inneholder: Stål vaskekum, ventilator, opplegg for vaskemaskin og opplegg for vaskemaskin. Keramiske fliser over laminert benkeplate. Stekeovn fra Miele, platetopp fra Electrolux og oppvaskmaskin fra Asko er integrert.

Badet er på 6,2m² med keramiske fliser på gulv med varmekabler og keramiske fliser på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Badet inneholder: To servanter med møblement/ speil, vegghengt toalett, innfellbart dusjhjørne og dusjgarnityr. Avtrekksventil i vegg.

Boligen har to soverom, soverom 1 er på 11,5m². Her er laminat på gulv, malt strie/ tapet på vegger og malt betong i himling. Fra dette soverommet er det inngang til walk in closet på 5,6m² med god plass til oppbevaring av tøy. Soverom 2 har et areal på 8,9m² med laminat på gulv, malt strie på vegger og malt betong i himling. Plass til seng og garderobeskap.

Tilhørende bod:
- Bod: 2,3 m².

Byggeår

1971

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

69785m2

Parkering

Parkering: Alle som parkerer i Lyderhorn Borettslag må ha gyldig parkeringsoblat som ligger synlig i frontrutens høyre side (passasjersiden). Uten synlig og gyldig parkeringsoblat vil det bli ilagt kontrollavgift. Det medfølger to oblat med hver leilighet - 1 stk parkeringsbevis for beboer og 1 stk parkeringsbevis for gjester.

Du finner borettslagets ladestasjoner for el-bil ved nr. 30/32 og hurtigladerstasjonen v/nr. 14. Merk at all lading i garasjene er forbudt.  Anlegget er ikke dimensjonert for dette og sikringene ryker.  Det er heller ikke riktig at naboene dine skal betale for «drivstoff» til din el-bil.

For at flest mulig skal kunne benytte seg av laderne, er det viktig at bilen flyttes etter endt lading.

Betaling, pris, start og stopp av lading skjer gjennom appen BILKRAFT. Du finner appen i App Store for iPhone eller Google Play for Android. Den samme app-løsningen benyttes på alle BKK sine ladestasjoner. På nettsiden til BKK, www.bkk.no/elbiler-og-lading, finner du mer informasjon om betaling og lokasjon for alle BKK sine hurtigladere.

Ladestasjonene er satt opp i samarbeid mellom Lyderhorn borettslag, Bergen Kommune og BKK er det etablert en kombinasjon av normalladere og hurtigladere. Det er tilrettelagt slik at det kan utvides med ladeplasser etter hvert som behovet øker.

Arealbeskrivelse

Entrè/ gang, stue, 2 soverom, kjøkken og bad.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler på bad.

Vannbåren varme til radiator i stue.
Radiator i stuen som varmer hele leiligheten.

Felles varmtvann i bygget

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 28.11.2022.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

07-02-2023

Meny