Gravdalslien 107, 5165 Laksevåg

Herlig 2-roms topp- og endeleilighet fra 2017 med balkong og utsikt over Gravdalsvannet. Sameiets beste plassering?

SOLGT

Svenn-Erik Bendiksen

Salgsleder K&P Akademi / Eiendomsmegler

48 88 84 04 / sb@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Gravdalslien 107
5165 Laksevåg

Møllen sameie

Leiligheten ligger i byggets øverste etasje og innehar følgende romfordeling: Entré, soverom, bad, bod/vaskerom, stue/kjøkken I tillegg til ekstern bod i fellesareal, samt 49 utendørs parkeringsplasser m/fri parkering og mulighet for elbil-lading.

Standard

Kaland & Partners ved Svenn-Erik Bendiksen kan med stolthet presentere Gravdalslien 107. Leiligheten ligger i byggets øverste etasje, samt på enden. Her har man flott utsikt over Gravdalsvannet og nærområdet. Dette er muligens sameiets beste plassering?

Av kvaliteter/løsninger utover standard leveranse kan særlig fremheves:
- Elektronisk dørlås.
- Nye gulv i leiligheten fra 2020.
- Løsning for skjulte ledninger bak tv.
- Byttet stikkontakter til sorte på kjøkkenet.
- Malt kontrastvegg i gang og stue.
- Vegghengt toalett.
- Egen nisje for praktisk plassering av vaskemaskin/tørketrommel.
- Nedfelt vask på kjøkken og andre type fliser på kjøkken.
- Spotter i stue.
- Spotter under kjøkkenskap.
- Generøs takhøyde målt i stue/kjøkken: 2,20-3,10m (skråtak).
- Generøs takhøyde målt på soverom: 3,36-4,02m (skråtak).

Boligen går over 1 plan og kan beskrives på følgende måte:

Entré | 5 m²
Det gode førsteinntykket får man allerede i før man åpner inngangsdøren. Her blir man møtt av en koselig terrasse hvor man har plass til et mindre kafesett, samt delvis takoverbygg. Vi beveger oss videre inn mot entréen. Her er det moderne dørvalg med glassfelt og ellers gode kvaliteter som moderne farger på gulv og slette, malte vegger. Dette er gjennomgående i store deler av leiligheten. God plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Meget praktisk med elektronisk dørlås.

Bad | 5,4 m²
Fra entréen er det tilkomst til badet, som er meget delikat på 5,4 m².
Badet er nytt fra 2017 slik som resten av leiligheten. Her har man keramiske fliser på gulv og vegger, samt varme i gulv. Malt takplater med innfelte spotter. Videre er badet innredet med vegg-montert toalett, dusj-dører i glass, innredning med servant, speil og belysning over. Det er 2 stk sluker på gulv, samt vaskemaskin/tørketrommel er praktisk plassert i en egen skjult ''nisje''. Kvaliteter utover hva som er vanlig standard. Fra badet har man via skyvedør tilkomst til en praktisk innvendig bod/vaskerom på 3 m². Her er det gulvbelegg på gulv og malte overflater på vegg, samt sluk i gulv av plast. Videre er rommet innredet med: Sikringsskap, skap for internett, fordelerskap til rør-i-rør system og vv-beholder med varmegjenvinning.

Soverom | 11,2 m²
I leiligheten er det et romslig soverom. Her har man også en meget generøs takhøyde med målt takhøyde på 3,36-4,02m (skråtak). Dette gir et luftig-preg. Her har man godt med plass til å innrede med ønsket sengestørrelse, samt nattbord. Rommet er innredet med stor skyvedørsgarderobe m/speil fronter. Videre har soverommet 2 stk veggmonterte usb-innganger, tilpasset persienne til soveromsvinduet som medfølger handelen, samt 2 lysbrytere som gjør det enkelt å skru på/skru av lyset fra sengekroken eller ved døren. Smarte løsninger!

Stue/kjøkken | 18,4 m²
Vi beveger oss videre inn til stuen via skyvedør, som ligger i åpen løsning med kjøkkenet. Stuen preges av moderne overflater av god kvalitet, og et fint lysinnslipp fra stuevinduene. Her er det mulig å møblere med både sofa og spisebord av ønsket størrelse. I stuen er det også tilrettelagt for en moderne og praktisk løsning hvor det kan plasseres skjulte ledninger til tv. En generøs takhøyde på opptil 3,10m skaper et romslig preg. Spotlights i himling, samt nye gulv uten list i dørkarmene i stuen, inngangsparti og soverom fra 2020. Tilpasset lamellgardiner på stuevinduer, samt persienne på det korte stuevinduet medfølger handelen.

Kjøkkeninnredning av merke Sigdal av høy standard. Her er det glatte hvitlakkerte fronter, fliser over benkeplate og laminert benkeplate, samt installerte spotter under kjøkkenskap. Videre er kjøkkenet innredet med integrerte hvitevarer fra Siemens slik som:
- Oppvaskmaskin
- Platetopp
- Stekevon (med pyrolyse selvrens)
- Mikro
- Kjøl/fryseskap

Det er montert komfyrvakt og Waterguard magnetventil med
vannsensor under kjøkkenbenk som øyeblikkelig stopper vanntilførsel ved en lekkasje.

Fra stuen er det utgang til en herlig sørøst-vendt balkong på 6,3 m² med utsikt over Gravdalsvannet. Delvis overbygget med moderne ''glassplater''. Oppført galvanisert stål med terrasselemmer på gulv.
Rekkverk med stående spiler av galvanisert stål. Balkongene er nybeiset i 2021.

Ekstern bod i fellesareal på 6,3 m².
God med parkeringsdekning på sameiets tomt.

Ønsker dine gjester eller familie ikke å dra hjem ennå?
Fortvil ikke! Som beboer i sameiet Møllen har man også en unik mulighet til å kunne leie felleshuset ´´Møllen´´. Her kan man innlosjere venner, gjester og/eller familie for kun kr. 250,- per døgn. Felleshuset har både sengeplass, toalett (ingen dusj), egen terrasse og eget kjøkken. Et helt fantastisk alternativ for overnatting.

Dersom du nå ikke er riktig overbevist om at dette er leiligheten for deg så ønsker vi hjertelig velkommen til visning.

Byggeår

2017

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

8564m2

Parkering

49 utendørs parkeringsplasser. Fri parkering. Noen andeler har privat parkering under huset. Felles infrastruktur for elbil-lading. Laget har 5 plasser med elbil-lading. Fri parkering.   

Gjesteparkering i starten av gatetun.

De plassene som er forran en boddør er seksjonert ut til leiligheten som har boden. Det er ingen andre plasser som er seksjonert ut.

Styreleder opplyser:
Dersom man har to biler (og ikke egen parkeringsplass) er det anledning til å parkere på plassen ved bosscontaineren.

Arealbeskrivelse

Entré, soverom, bad, stue/kjøkken

Oppvarming

Varmekabler på bad
Konvektorovn i stue/kjøkken. Vannbåren varmluft konvektor som
blir oppvarmet fra dobbelmantlet
varmtvannstank.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Flex-it sentralen er i takluke i gang. Filter byttes hvert år.
Kort info: Balansert ventilasjon er den vanligste formen for ventilasjon i alle nye boliger. Det sikrer et godt inneklima i alle rom og er energisparende. Balansert ventilasjon har to hovedfunksjoner. Det trekker brukt og forurenset luft ut av boligen (avtrekk) og tilfører ren, filtrert og temperert luft inn i boligen (tilluft).

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Morten Njåstad

Ansvarlig megler

Svenn-Erik Bendiksen
Salgsleder K&P Akademi / Eiendomsmegler
sb@kapa.no
48 88 84 04

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

08-12-2022

Meny