Landåssvingen 25B, 5096 Bergen

BUD MOTTATT! Rekkehus med sentral og attraktiv beliggenhet på Landås – Vestvendt altan på hele 17,1 m²!

SOLGT

Landåssvingen 25B
5096 Bergen

Landåssvingen Borettslag A/l

Andelsbrevnummer

9

Andelsrekkehus over fire halve plan og inneholder følgende: Underetasje: Fire boder 1. etasje: Entré, Gang, 2 soverom Bad, Wc og bod. 2. etasje: Spisestue og kjøkken 3. etasje: Stue og soverom

Standard

Eivinn Bendiksen ved Kaland & Partners har gleden av å presentere et vestvendt rekkehus med sentral og attraktiv beliggenhet på Landås.
Boligen holder eldre standard og oppussing må påregnes. Her har du mulighet til å skape et drømmehjem. Svært barnevennlig område med kort vei til skoler og barnehager.

Du ønskes velkommen av en entrè på 2,1 m²  med vinylbelegg på gulv, malt panel på vegger og i himling. Gangen er på 6,6 m² med laminat på gulvet og plass til å henge fra seg yttertøy og plassere sko.

Videre tar man til venstre, og finner denne etasjens største soverom på 7,3 m² med teppe på gulv, malt panel og strie på vegger og panel i himling. Soverommet har plass til seng og ønsket møblement. Dette soverommet har tilgang til baderommet på 2,8 m² med kermaiske fliser på gulvet, malt strie og keramiske fliser på vegger.

Videre inneholder rommet servant med møblement/speil, belysning, dusjgarnityr og dusjhjørne. Her er det også tilhørende WC på 1,6 m² med vinylbelegg på gulv, malt stie på vegger og malt platekledning i himling.

Underetasjen har flere nyttige boder på hhv. 7,9 m², 7 m², 1,5 m² og 1,5m².

Vi følger trappen opp til en koselig spisestue på hele 12,3 m²med furubord på gulv, malt mur, malt strie og panel på vegger og takplater i himling. Fra spisestuen er det også tilkomst til en koselig hage på baksiden av huset.

Kjøkken på 7,9 m² med laminat på gulv, malt strie på vegger og malt platekledning i himlinh. Takhøyt kjøkkeninnredning med slette fronter. Kjøkkenet inneholder heltre benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for vaskemaskin.

Trappen opp til stuen på romslige 20 m² med parkett på gulv, malt strie på vegger og strukket duk i himling. Det er plass til både sofagruppe og spisebord i stuen. Tilkomst til altan som også sikrer rikelig med naturlig lys inn i rommet. Altanen er vestvendt på hele 17,1 m².

Hovedsoverommet på 11,9 m² har teppe på gulv, tapet og malt panel på vegger og takplater i himling. Rommet har rikelig med plass til ønsket senger og garderobeløsning.

Byggeår

1960

Bruksareal per etasje

U. etasje: 18 m²
1. etasje: 31 m²
2. etasje: 20 m²
3. etasje: 33 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

10027m2

Parkering

Eier har i dag garasjeplass som er utlyst på forkjøpsrett i borettslaget, denne parkeringen medfølger dersom forkjøpsretten ikke blir benyttet.

Arealbeskrivelse

1. etasje: Entré, gang, 2 soverom, bad og Wc.
2. etasje: Spisestue og kjøkken.
3. etasje: Stue og soverom.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning og terrassedekke.

Oppvarming

- Vegghengte panelovner på sov 1
 og gang 1.etg. spisestue 2.etg. og stue 3.etg.

- Varmepumpe i gang 1.etg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.


Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

04.10.2022

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen

Ansvarlig megler

Siv Bente Hansen-Besseberg
Megler/salgsleder
sbhb@kapa.no
48 88 84 40

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

28-10-2022

Meny