Bildøyvegen 19, 5353 Straume

Nydelig leilighet i 4 etasje med utsikt og gode solforhold – umiddelbar nærhet til Sartor Senter – Heis – garasje

SOLGT

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Bildøyvegen 19
5353 Straume

Sameiet Ankerhagen

Leiligheten ligger i byggets 4. etasje og inneholder: Entrè, stue/ kjøkken, soverom, bad, vaskerom og bod. En tilhørende kjellerbod på 5m² Parkering i fellesgarasjeanlegg.

Standard

Kaland & Partners ved Morten Lie har gleden av å presentere Bildøyvegen 19. Dette er en 2-roms selveierleilighet beliggende i 4. etasje. Av høydepunkter kan det nevnes i fleng:

-Altan på 6m² med utgang fra stue/ kjøkken
-Felles takterrasse på 81,4m²
-En innvendig bod på 2m² og en ekstern bod på 5m²
-Vannbåren varme i baderomsgulv , vaskerom og til radiatorovn i stue/ kjøkken
-Balansert ventilasjonsanlegg med varmegennvinning
-Sprinkleranlegg
-HTH kjøkkeninnredning
-Stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin er integrert
-En stavs eikeparkett på gulv
-Delikat kjøkken og bad
-Gulvene ble skiftet og overflater ble malt i 2019

Boligen holder moderne standard, har en praktisk planløsning som innehar følgende standard:

Koselig entrè ønsker velkommen inn. Entreèn er på 5m² med enstavs eikeparkett på gulv og malt platekledning på vegger og i himling. Plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Suen er stor og åpen med god plass til salong og spisegruppe, samt utgang til altan på 6m². Flere store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til rommet. Stue med åpen kjøkkenløsning har et areal på 20,5m². En stavs eikeparkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Det er en skyvedør til mellom stue og soverom som er kledd inn. God takhøyde på 2,6 meter i stue/kjøkken og soverommet.

Koselig soverom på 9,5m² med plass til dobbelseng og garderobeskap. En stavs eikeparkett på gulv og malt platekledning på vegger og i himling.

Kjøkkenet har moderne innredning fra kvalitetsleverandøren HTH med godt med skap- og benkeplass, glatte høyglansede hvite fronter, keramiske fliser over kjøkkenbenk, for det
meste integrerte hvitevarer, nedfelt utslagsvask med dobbel kum og ventilator i stål. Keramiske fliser over kjøkkenbenk ble lagt i 2020. Det er foretatt målinger med fuktindikator i benkeskap under utslagsvask og på gulv ved utslagsvask og oppvaskmaskin under befaring av takstmann, og det ble ikke registrert fukt.
Ventilasjon via kjøkkenventilator tilknyttet mekanisk avtrekk i boligenheten.

Delikat bad som er helfliset med vannbåren varme i gulv. Badet er innredet med veggmontert toalett, dusj med dusjdører av glass, og innredning med servant. Badet er på 5m² og innredning med servant ble skiftet i 2020, med nye fliser over eksisterende fliser. Det er foretatt kontroll med fuktindikator og det ble ikke registrert unormale fuktverdier i rommet under befaring av takstmann.

Praktisk med seperat vaskerom. Vaskerommet er fra byggeperioden og har alminnelig bruksslitasje. Det er foretatt kontroll med fuktindikator og det ble ikke registrert unormale fuktverdier i gulvet under befaring av takstmann. Overflater på innvendige vegger har malt strie, i innvendig tak er det systemhimling. Overflater på gulv består av fliser. Rommet er innredet med hyller og opplegg til vaskemaskin. Hyllene ble montert i 2019. Vaskerommet er på 1,5m².


Balkong i betong med tremmegulv og rekkverk av stål og glass, på 6m², med utgang fra stuen. Gulvtremmene på balkongen ble sist beiset høsten 2022.
Store felles takterrasser med felles sittergrupper.


Boligen er tilknyttet felles sentralvarme i sameiet, med vannbåren gulvvarme i bad- og vaskerommet, og radiator i stuen. Callinganlegg med døråpner.

Byggeår

2011

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

4326m2

Parkering

Parkering på merket plass i felles garasjeanlegg.

Arealbeskrivelse

Entrè, stue/ kjøkken, soverom, bad og vaskerom.

Oppvarming

Boligen er tilknyttet felles sentralvarme i sameiet, med vannbåren
gulvvarme i bad- og vaskerommet, og radiator i stuen.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
Boligen er tilknyttet felles sentralvarme i sameiet,
med vannbåren gulvvarme i bad- og
vaskerommet, og radiator i stuen

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Nils Sæther Mathisen, datert 04.10.2022.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

21-10-2022

Meny