Vadmyrveien 2, 5172 Loddefjord

Moderne 3-roms i 7. etasje med god standard og kort vei til det meste. Varmtvann og sentralvarme inkludert i felleskost!

SOLGT

Svenn-Erik Bendiksen

Salgsleder K&P Akademi / Eiendomsmegler

48 88 84 04 / sb@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Vadmyrveien 2
5172 Loddefjord

Vadmyra Borettslag

Andelsbrevnummer

230

Leiligheten i 7.etasje inneholder følgende romfordeling: Gang, kjøkken, bad, stue, soverom 1 og soverom 2. Vestvendt innglasset balkong 7,8 m² Ekstern bod i kjeller på 2,5 m²

Standard

Velkommen til vadmyrveien 2. Dette er en moderne 3-roms leilighet beliggende i 7. etasje som ble oppuset mellom 2015 og 2018 med blant annet nye overflater og gulv. Her bor man i et attraktivt område med nærhet til ''alt''.

Rom for rom byr leiligheten på følgende kvaliteter:

Entré/gang (8,3 m²):
Det gode førsteinntykket får man allerede i entréen. Her er det gode kvaliteter som laminat på gulv og lyse overflater. Dette er gjennomgående i store deler av leiligheten. Det er dørtelefon innenfor entrédøren og god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Gangen er nymalt i 2021.

Kjøkken (10,5 m²)
Kjøkkenet ble oppgradert i 2021 med nymalte fronter og håndtak, samt ekstra forlengelse av kjøkken.

Alle hvitevarer på kjøkkenet med unntak av kjøleskap er integrert og medfølger i handelen. Det inkluderer integrert stekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Ventilator med kullfilter, samt mekanisk avtrekk (fellesanlegg). Her har man rikelig med skap- og benkeplass. I tillegg er det svært praktisk med takhøye overskap som letter rengjøringen. Vannstopp til oppvaskemaskin. Komfyrvakt.

Stue (21,7 m²)
Vi beveger oss videre inn til stuen. Stuen preges av moderne overflater av god kvalitet, og et fint lysinnslipp fra stuevinduene. Her er det mulig å møblere med både sofa og spisebord i ønsket størrelse.

Som en forlengelse av stuen har du tilgang til en vestvendt innglasset balkong på ca. 7,8 kvm. Her får man gode sol- og utsiktsforhold, i tillegg har også denne fått samme gulv som resten av leiligheten. Bygget tilpasset benk på terrassen i 2019.

Soverom
I leiligheten er det to soverom av god størrelse. Hovedsoverommet er på 12,5 kvm og har god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Soverom 2 er på 8,7 kvm og har på lik linje som hovedsoverom godt med plass til seng og garderobeskap. Hovedsoverommet har fått påmontert nye skinner til garderobeskap i 2021. Her har man også usb-ladeporter ved seng/nattbord.

Bad (5,6 m²)
Fra gangen er det tilkomst til badet, som er meget delikat på 5,6 kvm. Badet er klassisk og helfliset med varmekabler i gulvet. Badet ble pusset opp i 2009 i regi av borettslaget og inneholder vegg-montert toalett, innredning med servant, dusjkabinett med bunn og sidevegger, speil og belysning over. Opplegg for vaskemaskin. Himlingsplater med downlights.

Innvendig bod (2 m²)
Særdeles praktisk med egen innvendig bod for plassoppbevaring. Kanskje man ønsker å bruke dette rommet som et omkledningsrom? Dette rommet befinner seg i gangen like ved inngangsdøren til badet. I tilegg er det en ekstern bod i kjeller for ytterligere lagringsmuligheter.

Byggeår

1971

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
7. etasje - 82 kvm

Tomteareal

47121m2

Parkering

Parkering på borettslagets tomt. Hver andel får utdelt 4 parkeringsbevis (2 beboer og 2 gjest). Det er ingen faste parkeringsplasser.
Borettslaget har også egne elbil-ladere ved Coop Extra.

Arealbeskrivelse

Gang, kjøkken, bad, stue, soverom, soverom 2

Oppvarming

Varmtvann til forbruk og oppvarming er inkludert i husleien. Sentralvarme med radiator i stue.

Varmekabler på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Morten Johann Njåstad

Ansvarlig megler

Svenn-Erik Bendiksen
Salgsleder K&P Akademi / Eiendomsmegler
sb@kapa.no
48 88 84 04

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

03-02-2023

Meny