Arhusvegen 21, 5310 Hauglandshella

Enebolig med vannbårenvarme i alle gulv – nydelig utsikt og bra beliggenhet – innredet underetasje med egen inngang

SOLGT

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Arhusvegen 21
5310 Hauglandshella

Boligen er innredet over 3 plan og inneholder: Underetasje leilighet: Entrè, garderobe, stue, gang, soverom, bod, kjøkken og bad. Underetasje: Gang, vaskerom og 2 boder. 1.etasje: Entrè, gang, soverom, kjøkken, stue og wc. 2. etasje Loftstue, 3 soverom og bad. Parkering til flere biler på eiendommen, derav to i garasje.

Standard

Kaland & Partners ved Morten Lie har gleden av å presentere Arhusvegen 21. Dette er en flott og praktisk bolig som går over 3 plan med en super beliggenhet med nærhet til : Kirke, skole, barnehage, butikk, busstopp, skog og turmuligheter. Boligen har en fantastisk beliggenhet med nydelig utsikt mot Vassholmen i Tveitavatnet. Boligen er jevnlig oppgradert, de senere år er følgende modernisert: Byttet varmtvannstank på vaskerommet i 2009, nymalte innvendige vegg flater i 2019, Byttet hjørne nedløp fra takrenne ( venstre ) i 2020, byttet 4 vinduer i stue og vindu hovedsoverom i 2020/2021, huset nymalt i 2021 og nytt toalett og nytt dusjhode hoved bad i 2022. Av høydepunkter kan det nevnes:

-Frittliggende garasje med plass til to biler
-5 soverom, 2 bad og et wc rom
-Vannbåren varme
-Jøtul peisinnsats
-Nord-vestvendt altan på 6,9m² med utgang fra loftstue
-Sør-østvendt altan på 49,6m² med utgang fra stue og kjøkken
-Nydelig utsikt
-Nye innerdører i 2. og 3. etasje 2022

Boligen innehar følgende standard:

Underetasje leilighet:

Entrè på 5,4m² med laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Eget garderoberom til oppbevaring av tøy, her er laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Dette rommet har et areal på 8,9m².

Stue i leilighet på 20,8m². Her er plass til sofagruppe og spisebord. Laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Nydelig utsikt mot Tveitavannet også fra denne etasjen.

Gang med laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Gangen er på 5,3 m². Ett soverom i leiligheten på 7,2m². Her er også laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling.

Kjøkken i underetasje er på 10,5m². Kjøkkenet har innredning fra Ikea med slette fronter, noe som letter rengjøringen. Ett overskap med glassfronter. Kjøkkenet inneholder: Laminert benkeplate, stål vaskekum og ventilator. Laminat på gulv, malt strie på vegger og malt platekleding i himling. Egen spiseplass på kjøkkenet under vinduet med den nydelige utsikten. Obs: Integrert hjørnekjøleskap virker ikke. Brukes i dag som lagrings skap.

Bad i underetasje tilhørende leilighet er på 6m². Badet har keramiske fliser på gulv/ vegger og malt platekledning i himling. Badet inneholder: Servant med møblement/ speil og belysning, toalett, dusjgarnityr og opplegg for vaskemaskin.

Bod i leiligheten på 7,1m² til oppbevaring. Deler av underetasje er omgjort til oppholdsrom. Bruksendring av disse rommene er omsøkt til Askøy kommune.

Undetasje hoved del inneholder:
Gang på 13,5 m² med laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling og vaskerom som har et areal på 9,9 m². Vaskerommet har keramiske fliser på gulv, malt panel/ malt strie på vegger og takplater i himling. Vaskerommet inneholder: Utslagsvask og opplegg for vaskemaskin.

God lagringsplass med to boder i underetasjen som har arealer på 4,9 m² og 4,5 m². Begge disse er tilknyttet hoveddelen.

I boligens 1.etasje er det entrè til hoved delen, entreèn er på 7,3 m². Her er keramiske fliser på gulv, malt strie/ brystningspanel på vegger og takplater i himling. Plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Videre er det adkomst en gang som er på 16,3m² med laminat på gulv, malt strie/ brystningspanel på vegger og takplater i himling. Dør med glassfelt mellom gang-stue og skyvedører mellom gang-kjøkken. Nye innerdører i 2. og 3. etasje i 2022.

Lys og trivelig stue med et areal på 44,5m². Her er flere store vindusflater som gir et godt og naturlig lys innslipp til rommet og viser den magiske utsikten utover vannet. God plass til sofagruppe og spisebord. Jøtul peisinnsats med glassfront varmer godt på kalde høst- og vinterkvelder. Laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Fra stue og kjøkken er det utgang til den sør-østvendt altanen på 49,6 m² med gode solforhold.

Romslig kjøkken på hele 34,9m² med god plass til spisebord noe som blir et naturlig samlingspunkt. Fra kjøkkenet er det like flott utsikt utover vannet. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Fire overskap med glassfronter. Godt med skap- og benkeplass for den som liker å kokkelere. Keramiske fliser over laminert benkeplate. Kjøkkenet inneholder: Kompositt vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Stekeovn og platetopp er integrert levert av Bosch. Induksjonsplatetopp, stekeovn og oppvaskmaskin er fra 2021. Laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling.

I hoveddelen er det 4 soverom, ett soverom ligger i 1. etasje og de tre resterende soverommene ligger i 2. etasje. Soverommene er på 7,6m², 19,8m², 12,2m² og 10,1m². Det minste soverommet ligger i 1. etasje og har laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Plass til seng og garderobeskap. Det største soverommet i 2. etasje har parkett på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. De resterende soverommene i 2. etasje har laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Disse soverommene har god plass til seng og annet soveromsmøblement.

Wc rom i 1. etasje på 3,9m² med keramiske fliser på gulv/ vegger samt takplater i himling. Rommet inneholder: Servant og toalett.

Badet til hoveddelen ligger i 2. etasje og er på 9,6m² med keramiske fliser på gulv/ vegger og takplater i himling. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjgarnityr, dusjhjørne og innflist badekar.

Praktisk med egen TV stue i 2. etasje. Denne er på 20,4m² og har plass til sofagruppe og TV-benk. Laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Fra TV-stuen er det utgang til en nord-vestvendt altan på 6,9m²

Byggeår

1997

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Underetasje leilighet: 72m²
Underetasje: 34m²
1.etasje: 119m²
2.etasje: 74m²

Tomteareal

1268m2

Parkering

Garasje til to biler.
Pakering til flere biler på egen eiendom.
Ikke egen el-bil lader til bolig, men stikkontakt på yttervegg, samt i garasje.

Arealbeskrivelse

Underetasje leilighet: Entrè, garderobe, stue, gang, soverom, bad og kjøkken. Underetasje: Gang og vaskerom. 1. etasje: Entrè, gang, soverom, kjøkken, stue og wc. 2. etasje: Loftstue, 3 soverom og bad.

Oppvarming

Vannbårenvarme
Jøtul peisinnsats med glassfront i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 10.10.2022.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

07-02-2023

Meny