Stokkedalslien 8, 5155 Bønes

Nydelig beliggende enebolig m/3 rålekre bad fra 2019, lekkert Sigdal-kjøkken! Påbygget fra 2019 med integrert garasje!

Prisantydning

10 990 000,-

Omkostninger totalt

298 180,-

Totalpris inkl. omkostninger

11 288 180,-

Omkostninger

7 188,-  Omkostning kjøper - betales i sluttoppgjøret
172,-  Pantattest kjøper
585,-  Tingl.gebyr pantedokument
585,-  Tingl.gebyr skjøte
274 750,-  Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 990 000,-)
14 900,-  Boligkjøperforsikring Gar-Bo (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  • Boligtype:

    Enebolig

  • Byggeår:

    1986

  • Kommunenr.:

    4601

  • Gårds/Bruksnr.:

    21/1358

  • Ideell andel:

    1/1

  • Primærrom:

    311 m2

  • Bruksareal:

    358 m2

  • Tomteareal:

    998 m2

  • Oppholdsrom:

    2

  • Antall soverom:

    4

  • Antall baderom:

    3

  • Energimerking:

    E

  • Kommunale avg.:

    37481,-

  • Ligningsverdi:

    2272787,-

  • Dato ligningsverdi:

    31-12-2020

  • Takseringsdato:

    31-08-2022

  • Meglers ref.nr:

    6220177

Stokkedalslien 8
5155 Bønes

Nydelig beliggende enebolig over tre plan. Inneholder følgende: Underetasje: Entré, gang, garderobe, soverom, bad, vaskerom, treningsrom, bod og garasje. 1.etasje: Stue, soverom, bad og kjøkken 2.etasje: Loftstue, to soverom og bad. Sørvendt terrasse på 106,4 m² med utgang fra kjøkken. Vestvendt altan på 7,3 m² med utgang fra loftstue. Garasje på 26,2 m².

Standard

Kaland & Partners Vestkanten ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Stokkedalslien 8. Nydelig beliggende enebolig med 3 rålekre bad, innbydende og stort kjøkken fra kvalitetsleverandøren Sigdal. Boligen er i tillegg påbygget i 2019 med integrert garasje, samt godkjent bruksendring på tidligere garasje til beboelsesdel.

Litt om kvaliteter og innhold:

Underetasje:
Fra utsiden kan man velge å enten kjøre bilen inn i garasjen og gå direkte inn i boligen, gjennom lydtett branndør eller gå inn via inngangspartiet hvor man blir møtt av en lys og åpen entrè på hele 22,5 m². Her er det keramiske fliser på gulvet og flere takvinduer som gir ett fantastisk lyslinnslipp.

Vi går videre inn i garderoberommet som er på 11,1 m² hvor man har god plass til å henge fra seg yttertøy og plassere sko.

Videre gjennom doble glassdører kommer man inn i en hall/kjellerstue på 41,4 m², også her er valgt keramiske fliser på gulvet. 2 rentbrennende ildsteder i boligen installert i 2021. God plass til en sittegruppe i rommet.

Fra dette rommet har man tilgang til alle rommene i underetasjen. Vi går inn på soverommet som i 2019 er godkjent bruksendret til beboelsesdel fra tidligere integrert garasje. Soverommet i denne etasjen er på 18,2 m², og her er laminat på gulvet. Det er god plass til dobbeltseng og ønsket møblement i rommet.

Praktisk med eget treningsrom i denne etasjen som har et areal på 19,5 m², her er laminat på gulvet. Rommet har god plass til ønsket innredning.

Alle badene i huset er pusset opp i 2019 av firma - dokumentasjon på dette blir overlevert ny eier. Rålekkert bad fra 2017 på 6 m² med keramiske fliser på gulv og vegger og malt platekledning med innfelte spotlights i himlingen. Videre er badet innredet med servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett og innfellbart dusjhjørne med dusjgarnityr. Det er montert elektrisk avtrekksventil i veggen og det er rennesluk i dusjen.

Vaskerom på 11 m² med våtromsbelegg på gulvet som inneholder utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Det er montert avtrekksventil i veggen og sluken er av plast.

Fra entrèen er det direkte adkomst til garasje på 26,2 m².
Det er også en bod på 16,9 m² i denne etasjen, som gir gode oppbevaringsmuligheter..

Vi følger trappen opp til 1.etasje:

1.etasje - hovedetasje:
Her kommer du til en svært romslig stue på hele 72,5 m² hvor det er valgt parkett på gulvet. Stuen har plass til flere ulike soner og her kan man innrede med spisestue, og flere sofagrupper om ønskelig. De store og mange vindusflatene gir et godt og naturlig lysinnslipp til rommet. Det er også panoramautsikt fra de mange vinduene i rommet. I stuen er det montert en Jøtul peisinnsats fra 2021 med glassfront, som gir god varme på kalde høstkvelder.

Kjøkkenet er også svært romslig med et areal på 36,8 m² og her er parkett på gulvet. Det er valgt innredning fra kvalitetsleverandøren Sigdal og kjøkkeninnredning har slette fronter. Videre inneholder kjøkkenet kompositt benkeplate med innstøpt kompositt vaskekum, ventilator, waterguard og opplegg for oppvaskmaskin. Det er rikelig med skap og benkeplass på kjøkkenet. Følgende integrerte hvitevarer medfølger:

- Stekeovn.
- Platetopp med induksjon.
- Oppvaskmaskin.
- Kjøleskuffer.
- Fryseskap.

Med utgang fra kjøkkenet er det en sørvendt terrasse på hele 106,4 m², her er rikelig med boltreplass for liten og stor. Det er plass til flere sittegruppe og her kan man flytte seg etter solen.

Soverommet i denne etasjen er på 13,9 m² og her er valgt parkett på gulvet. Det er god plass til dobbeltseng og øvrig møblement i rommet.
med adkomst fra soverommet ligger det et bad på 12,7 m², hvor det er valgt keramiske fliser på gulv og vegger og malt platekledning med innfelte spotlights i himlingen. Videre inneholder dette lekre badet servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, bidé, badekar og dusjhjørne med dusjgarnityr. Det er montert elektrisk avtrekksventil i veggen og i dusjen er det rennesluk.

Vi følger trappen videre opp til 2.etasje.

2.etasje - loftsetasje:
I øverste etasje er det en loftstuepå 15,1 m² (25,8 m² gulvflate) med parkett på gulvet. Det er i loftsstuen god plass til sofagruppe eller hjemmekontorløsning. Med utgang fra loftsstuen er det en vestvendt altan på 7,3 m² med nydelig utsikt og gode solforhold.

Det er i øverste etasje to soverom som begge har et arel på 9,6 m² (12,9 m² gulvflate) og parkett på gulvene. Det er god plass til senger og øvrig møblement i rommene.

Også i denne etasjen er det et lekkert bad på 4,2 m² med keramiske fliser på gulv og vegger. Rommet inneholder servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og dusjvegg. Det er montert elektrisk avtrekksventil i kasse og det er rrennesluk i dusjen.

Byggeår

1986

Bruksareal per etasje

Underetasje: 179 m²
1. etasje: 140 m²
2. etasje: 39 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

998m2

Parkering

Biloppstillingsplass til flere biler, der av en i garasje.

Arealbeskrivelse

Underetasje: Entré, gang, garderobe, soverom, bad, vaskerom og treningsrom. 1. etasje: Stue, soverom, bad og kjøkken. 2. etasje: Loftstue, to soverom og bad.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning og terrassedekke.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming:
- Opplyst varmekabler i alle oppholdsrom
i underetasjen og alle bad.
- Varmepumpe på kjøkken.

Jøtul peisinnsats med glassfront i gang u.etg.
Jøtul peisinnsats med glassfront i stue 1.etg.

Elektrisk anlegg:
Sikringsskap i bod.
Inneholder: Automatsikringer (jordfeilbrytere),
overspenningsvern, strømmåler
og hovedsikring (skrusikringer).
Kurser:
20 ampere: 1 stk.
16 ampere: 9 stk.
15 ampere: 1 stk.
10 ampere: 8 stk.
Sikringsskap på treningsrom.
Inneholder: Automatsikringer
(jordfeilbrytere) og astrour.
Hovedsikring på 40 ampere.
Kurser:
15 ampere: 4 stk.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, 31.08.2022.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

14-10-2022

Meny