Adolph Bergs vei 14, 5089 Bergen

Flott 3-roms leilighet med sentral beliggenhet – Like ved Sletten senter og bybane – Terrasse på 41,6m² – Parkering

SOLGT

Adolph Bergs vei 14
5089 Bergen

Innbydende leilighet med sentral og attraktiv beliggenhet. Leiligheten inneholder følgende: entré, gang, to soverom, stue, kjøkken, bad og garderobe.

Standard

Kaland & Partners Vestkanten ved Charlotte Anthun har gleden av å presentere Adolph Bergs vei 14, en lys og trivelig selveierleilighet med sentral og attraktiv beliggenhet like ved Sletten senter.

Rom for rom byr leiligheten på følgende kvaliteter:

Entre / gang (2,3 m² / 6,0 m²)
Lys og åpen entrè ønsker deg velkommen inn. Her er det godt nok med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Soverom
Leiligheten har to soverom på henholdsvis 13,8 m² og 9,7 m². Begge soverommene er romslig med god plass til seng av ønsket størrelse, nattbord og øvrige møbleringsløsninger. Hovedsoverommet har adkomst til eget garderoberom på 3,3 m².

Stue (26,2 m²)
Romslig stue med varmekabler i gulvet og godt med plass til både sofakrok og gjestfritt langbord. Store vindusflater sørger for rikelig med naturlig lysinnslipp. Videre fra stuen er det utgang til nord-vestvendt terrasse på 41,6 m² med gode solforhold og utsikt mot Ulriken.

Kjøkken (6,8 m²)
Kjøkkenet er fra 2010 og har kjøkkeninnredning med slette fronter fra IKEA, samt integrert stekeovn, platetopp med induksjon og oppvaskmaskin. Kjøkkenet har varmekabler i gulvet.

Bad (3,3 m²)
Lyst og tidløst bad totalrehabilitert i 2017. Badet har keramiske fliser på gulv og vegger, og inneholder videre servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr, innfellbart dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin.

Byggeår

1970

Bruksareal per etasje

1.etasje: 75 m².
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

2470m2

Parkering

Felles parkeringsplass på sameiets tomt.
Felles ladeanlegg for EL-bil på fremsiden av bygget.
Det kommer frem i husordensreglene at denne seksjonen med 2 andre seksjoner har prioritet på parkeringsplasser på baksiden av bygget.

Arealbeskrivelse

Entré, gang, soverom, disponibelt rom, stue, kjøkken og bad

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler i stue, kjøkken og bad.
- Vegghengte panelovner i gang.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen.

Ansvarlig megler

Siv Bente Hansen-Besseberg
Megler/salgsleder
sbhb@kapa.no
48 88 84 40

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

18-11-2022

Meny