Sundvegen 531, 5382 Skogsvåg

Bolig solgt – visning avlyst!!

SOLGT

Sundvegen 531
5382 Skogsvåg

Enebolig over 2 plan som inneholder følgende: U.etg: 5 boder med god plass til oppbevaring. 1.etg: entré, gang, trappegang, 3 soverom, stue, kjøkken og bad.

Standard

Kaland & Partners Vestkanten ved Eivinn Bendiksen har gleden av å presentere Sundvegen 531, enebolig med fin og landlig beliggenhet i naturskjønne omgivelser. Boligen går over 2 plan og har sørvendt terrasse på 21,4 m². Boligen har moderniseringsbehov - her kan du skape ditt drømmehjem!

Rom for rom byr boligen på følgende kvaliteter:

Første etasje:

Entré på 1,7 m² med vinylbelegg på gulv og malt platekledning på veggene ønsker deg velkommen inn. Her er det plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Videre har man en gang på 8,6 m² med laminat på gulvet og malt platekledning på veggene.

Boligen har 3 soverom på henholdsvis 12 m², 7,6 m² og 7,7 m². Her er det godt med plass til seng av ønsket størrelse, nattbord og øvrige møbleringsløsninger. To av soverommene har vinylbelegg på gulvene, mens ett av dem har laminatgulv.

Romslig stue på 32,3 m² med utgang til sørvendt terrasse på  21,4 m². Her er det peisovn med glassfront som sørger for god oppvarming av boligen, og store vinduer sikrer oppholdsrommet rikelig med naturlig lysinnslipp. Videre har stuen vinylbelegg på gulvet og malt platekledning på veggene.

Kjøkkenet er 9,4 m² og har kjøkkeninnredning med profilerte fronter, samt to overskap med glassfronter. Videre inneholder kjøkkenet laminert benkeplate, integrert stekeovn og oppvaskmaskin fra Zanussi og integrert platetopp med induksjon fra Miele.

Eldre bad på 3,2 m² med våtromsbelegg på gulvet og malt platekledning på veggene. Badet inneholder servant med møblement/speil, belysning, toalett og dusjgarnityr.

Underetasje:

Underetasjen inneholder 5 boder med god plass til oppbevaring. Bodene er på henholdsvis 14,9 m², 7,1 m², 22,9 m², 11,5 m² og 18,9 m².

Byggeår

1976

Bruksareal per etasje

u.etg: 78 m²
1.etg: 87 m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1440m2

Parkering

Det er biloppstillingsplass på eiendommen.
Det er installert EL-bil lader.

Arealbeskrivelse

Entré, gang, trappegang, 3 soverom, stue, kjøkken og bad.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning og terrassedekke.

Oppvarming

Peisovn med glassfront i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen.

Ansvarlig megler

Siv Bente Hansen-Besseberg
Megler/salgsleder
sbhb@kapa.no
48 88 84 40

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

18-03-2023

Meny