Osundet 29B, 5337 Rong

Helt nyoppført hjørneleilighet helt ved sjøen – lav dokumentavgift – vannbåren varme m/ solcelle – mulighet for båtplass

SOLGT

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Osundet 29B
5337 Rong

Leiligheten består av: 2 etg: Gang, soverom, stue/kjøkken og bad. 3 etg: Hems. Det er bod med inngang fra soverom.

Standard

Meget flott leilighet med naturen og maritime opplevelser som nærmeste nabo! Leilighetene er svært energivennlig og har innovative og miljøvennlige løsninger. Leilighetene har solcellepanel på takene som blir lagret i en batteribank som gir deg og naboene dine reduserte strømutgifter samtidig som man gjør naturen og strømnettet en stor tjeneste! Her er også væske-til-vann varmepumpe i boligene med brønnvann som energikilde. Da kan du både varme opp og kjøle ned luften i leiligheten ved hjelp av naturens egne ressurser. Boligene er så innovatime og energivennlige at Enova valgte å støtte prosjektet da det ble bygget!

Leiligheten er helt nyoppført og har aldri vært bebodd, dette gir også kjøperen lavere dokumentavgift da man kun betaler dokumentavgift av tomtens verdi og ikke av verdien på boligen.  Leiligheten er klar for innflytting.

Vi har til og med sørget for at du skal kunne handle dagligvarene på nett - Meny Netthandel har satt opp et eget hentepunkt, der du får varene levert rett ved din bolig. Du får en personlig adgangsløsning slik at du kan hente varene når det passer for deg.

Bygget er ført opp med konstruksjoner av tre og stål, og betong/tre som etasjeskiller og skillevegger mellom boenhetene. Utvendig vil bygget fa dobbeltfalset stående trekledning. Terrassebord vil leveres av typen Møre Royal.

Innvendig er leilighetene levert med Moland 14mm 3-stavs parkett med hvit matt lakk. Alle innvendige vegger med unntak av bad er malt. Takene er slette og malt. Overgangen mellom vegger og tak er listefri. Bad har fliser på gulv i størrelsen 30*30cm. Veggene har  fliser i 20*40cm.. Dusjsonen er nedsenket med kantlist.. Flisene i dusjsonene er 10*10cm. Flisene er leveres av Modena.

Leiligheten har 1 soverom, men det er mulig å sette inn soverom 2 i stue. Leiligheten har også hems med god plass.

Det medfølger sportsbod med utvendig adkomst.

Byggeår

2021

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

22715m2

Parkering

Hver leilighet får tildelt en parkeringsplass. Det vil også være mulighet dersom det er ledig plass å kjøpe carport til kr. 50.000,-.

Arealbeskrivelse

2 etg: gang, stue/kjøkken, bad og soverom. 3 etg: Hems.

Oppvarming

Leiligheten har bergvann for bruk til både oppvarming og nedkjøring av leilighetene. I tillegg har sameiet en batteri-rack for lading av strøm når strømmen er billig og som brukes når strømmen er dyr. Dette gir mye mindre boutgifter til beboere.

Ellers er det varmekabler på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

29-08-2023

Meny