Stølegaten 10B, 5003 Bergen

BUD MOTTATTNydelig selveierleilighet over 2 plan med 1 soverom + et disp rom – stort lekkert bad – gangavstand til «alt»

SOLGT

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Trude Gunnlaugsson-Gravdal

Daglig leder/megler/jurist

48 88 84 01 / tgg@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Stølegaten 10B
5003 Bergen

Leiligheten går over to plan og inneholder: 1.etasje: Entrè, stue/ kjøkken og soverom. kjeller/ underetasje: Bad, kjellerstue, soverom, vaskerom og garderobe. En tilhørende bod i 1. etasje til oppbevaring.

Standard

Kaland & Partners ved Morten Lie har gleden av å presentere denne strøkne leiligheten i hjerte av Sandviken, Stølegaten 10B. Dette er en selveier leilighet over to plan med spennende løsninger. I følge byantikvaren er byggeår en plass mellom 1850-1880. I følge tidligere eier ble leiligheten renovert og omregulert fra næring til bolig i perioden 2004-2006. Fra boligen er det gangavstand til alt hva hjertet begjærer. Av høydepunkter kan det nevnes:

-3- stavs eikeparkett og keramiske fliser på gulv
-Høyglans kjøkkeninnredning
-Gasstopp med 5 brennere montert i kjøkkenbenken
-Integrert oppvaskmaskin, stekeovn og mikrobølgeovn
-Varmepumpe, luft til luft
-Innvendig trapp i beiset tre
-Tilhørende bod i 1. etasje
-Nytt elanlegg i 2004-2007
-Montert nye vannrør i leiligheten og nye avløpsrør i 2004-2006

Ellers har boligen følgende standard:

Entrè på 3m² ønsker velkommen inn, her er plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Videre kommer man inn i stue/ kjøkken.

Stue/ kjøkken har et areal på 27m². Kjøkkenet er boligens hjerte med en flott kjøkkeninnredning i høyglans, hvit utførelse. Slette fronter gjør rengjøringen lettere. Her er godt med skap- og benkeplass for den som liker å boltre seg på kjøkkenet. Egen spiseplass ved kjøkkeninnredningen/ ved vindu. Integrert gasstopp med 5 brennere, gassbeholder er montert i kjøkkenbenk. Noe som gjør det mulig å koke for mange samtidig. Nisje med opplegg for kjøleskap. Ellers er følgende hvitevarer integrert: Oppvaskmaskin, stekeovn, og mikrobølgeovn. Oljet benkeplate i heltre valnøtt med planlimt kjøkkenvask i rustfritt stål. Plass til sofagruppe og/ eller spisebord.

Boligen har to soverom, det største soverommet er på 9,7m² og ligger i 1. etasje. Soverom 2 er på 6,2m² og ligger i underetasjen. Bod i 1. etasje er ikke tatt med i arealberegningen pga. for lav takhøyde iht. NS 3940.

Trapp i beiset tre leder ned til underetasjen.

Stort og moderne bad med gode oppbevaringsmuligheter i baderomsinnredning. Badet er på 8,5m² og har keramiske fliser på gulv og vegger med varmekabler i gulv. Badet inneholder: Badekar, servant med innredning, dusj og vegghengt toalett. Mekanisk avtrekk. Innfelte spotlights i himling.

Praktisk vaskerom på 1,8m² med keramiske fliser på gulv/ vegger. Her er opplegg for vaskemaskin.

I underetasjen er det satt opp en lettvegg og montert skyvedører for å lage eget garderoberom. Garderoben har et areal på 3,3m² og gir god plass til oppbevaring av tøy.

Kjellerstue på 13,5m² med plass til sofagruppe og tv-benk. Her er det stille og rolig med lysinnslipp fra "lys sjakt"/ vindu i gulv. Dette gjør det mulig å være i separate etasjer når en skal ha hjemmekontor/ studere.

Byggeår

1850

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Underetasje/ kjeller: 37m²
1.etasje: 41m

Tomteareal

72m2

Parkering

Parkering i offentlig vei (soneparkering). Nærmeste lader for el-bil er ca 200 meter unna ved festningen.

Arealbeskrivelse

1. etasje: Entrè, stue/ kjøkken og soverom. kjeller: Bad, kjellerstue, soverom og vaskerom.

Oppvarming

Varmekabler på bad.
Varmepumpe luft til luft, innedel er plassert i trapp.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Johan Rye-Holmboe, datert 18.07.2022.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

18-08-2022

Meny