Meiseveien 15, 5097 Bergen

Pen 3-roms toppleilighet med herlig takutsikt og vestvendt altan. Sentral beliggenhet med gangavst. Haukeland.

SOLGT

Meiseveien 15
5097 Bergen

Landås Borettslag

Andelsbrevnummer

135

Pen 3-roms toppleilighet med herlig takutsikt og vestvendt altan. Leiligheten har en svært sentral beliggenhet med gangavstand til Haukeland Sykehus. Den inneholder følgende: Entré, bad, to soverom, stue og kjøkken. Altan på 5,5 m² med utgang fra stue. Leiligheten disponerer en bod på loft og to boder i kjeller. I loftsboden har man opplegg til vaskemaskin og ett stort felles tørkerom ved siden av.

Standard

Kaland & Partners Vestkanten ved Siv Bente Hansen-Besseberg og Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Meiseveien 15.

En pen 3-roms toppleilighet med herlig takutsikt og vestvendt altan. Leiligheten har en svært sentral beliggenhet med gangavstand til Haukeland Sykehus.

Litt om kvaliteter og innhold:

Du ønskes velkommen av en entré på 7,2 m² med plass til å plassere sko og henge fra seg yttertøy i en skyvedørsgarderobe med speilfronter. Her er fliser og laminat på gulv, med malte slette flater på veggene.

Leilighetens bad er på 4 m² med fliser på gulv og vegger med varmekabler i gulvet. Videre inneholder badet dusjkabinett, servant med innredning og toalett.

Det er to soverom på hhv. 6,2 m² og 14,7 m² med god plass til seng og ønsket møblement. Her er enstavs laminat på gulvet mot malte flater på veggene. Svært praktisk med walk-in-garderobe i tilknytning til hovedsoverommet.  

Stuen har et areal på 20 m² og har god plass til både sofagruppe og spisebord. Her er også valgt enstavs laminat på gulvet mot malte slette flater. De store vinduene i front sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til rommet.

Fra stuen er det utgang til en vestvendt altan på 5,5 m² med utsikt over nærområdet. Her har man meget gode solforhold med sol fra dag til sen kveld.

Kjøkkenet er på 10,3 m² og her er kjøkkeninnredning med foliert benkeplate og profilerte malte eikefronter. Mellom benkeplate og overskap er det plater i aluminium og belegg. Videre inneholder kjøkkenet opplegg for oppvaskmaskin og ventilator med mekanisk avtrekk.

Byggeår

1959

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

13326m2

Parkering

Borettslaget har 25 utendørs parkeringsplasser. Plassene tildeles etter ansiennitet etter liste. Borettslaget har ikke El-bil lading. Det er forbudt å parkere på borettslagets område utenfor oppmerket felt.

Arealbeskrivelse

Entrè, bad, 2 soverom, stue og kjøkken.

Oppvarming

Oppvarming:
Felles teglsteinspipe fra byggeår, nyere vedovn i stue. Varmekabler på bad, panelovn i kjøkken, stue og ett soverom.

Boligen har balansert ventilasjon.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Johan Rye-Holmboe, datert 29.07.2022.

Ansvarlig megler

Siv Bente Hansen-Besseberg
Megler/salgsleder
sbhb@kapa.no
48 88 84 40

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

18-08-2022

Meny