Lerums vei 67, 5178 Loddefjord

BUD MOTTATT Nydelig beliggende bolighus med 2 boenheter – dobbel garasje og god biloppstilling – vakker utsikt!

SOLGT

Trude Gunnlaugsson-Gravdal

Daglig leder/megler/jurist

48 88 84 01 / tgg@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Lerums vei 67
5178 Loddefjord

Nydelig beliggende bolighus med flere boenheter ( selges uten leieforhold). Eiendommen har også dobbel garasje og ytterligere god biloppstillingsplass. Boligen består pt av: U.etasje: Hybel, boder og felles vaskerom. Hybel har vært utleid for kr. 6.000,-eks strøm, men inkl. internett. Hybel: Entré, Gang, soverom, stue/kjøkken og bad. Felles vaskerom, 4 boder og 1 kott. 1.etasje: 3-roms leilighet har vært utleid for kr. 9.500,- eks strøm , men inkl. internett. Entré, gang, to soverom, stue, kontor, kjøkken og bad. 2.etasje og loft: har vært benyttet av eier selv som hoveddel 2. etasje: Trappegang, gang, soverom, stue/kjøkken og bad. Loft: Loftstue, to loftsrom hvor ett er innredet som soverom. Sørøstvendt terrasse på 24,7 m² med utvendig tilkomst. Frittliggende utvendig bod på 5,8 m². Frittliggende garasje på 46,4 m². Bod under terrasse på 7,2 m²

Standard

Kaland & Partners Vestkanten ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Lerums vei 67. Et nydelig beliggende bolighus med flere boenheter ( selges uten leieforhold). Her har man vakker utsikt over innseilingen til Bergen, Askøy og Askøybroen og orkesterplass til de flotte cruisebåtene og ikke minst det aktive båtlivet på sjøen.

Eiendommen har også dobbel garasje og ytterligere god biloppstillingsplass. Flott terrasse på siden av huset med vakker utsikt.

Litt om kvaliteter og innhold:

Underetasje:
I underetasjen finner du en hybel, samt boder og felles vaskerom. Hybel har vært utleid for kr. 6.000,-eks strøm, men inkl. internett og inneholder følgende:

Entre på 8,4 m² og gang på 3,6 m² hvor det er parkett på gulvene. Det er i entrèen plass til å henge fra seg yttertøy og plassere sko.

Soverommet i hybelen er på 8,2 m², også her er det valgt parkett på gulvet. Soverommet har god plass til ønsket seng og garderobeløsning.

Åpen stue/kjøkkenløsning med et areal på 19,0 m² med parkett på gulvet. Det er i stuen plass til en sofagruppe. Kjøkkenet har Ikea innredning med slette fronter og inneholder videre laminert benkeplate, stål vaskekum ventilator og hybel innredning. Over benkeplaten er det montert Kitchen boards over benkeplaten.

Badet har et areal på 2,6 m² og her er keramiske fliser på gulvet og våtromstapet på veggene. Badet inneholder servant med møblement/speil, belysning, toalett og dusjgarnityr. Sluken er av plast.

I tillegg til hybelen finer du vaskerom og 4 boder, samt kott i underetasjen.

Felles vaskerom på 8,5 m² hvor det er valgt våtromsbelegg på gulvet og mdf panel på veggene. Rommet inneholder utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Det er montert avtrekksventil i vegg.
Sluk av støpejern.

Bodene er på hhv. 1,3 m², 2,4 m², 2,8 m² og 2,4 m². Kott på 0,6 m².

Nord-vestvendt terrasse på 24,7 m² med utvendig tilkomst.
Frittliggende utvendig bod på 5,8 m².
Frittliggende garasje på 46,4 m².
Bod under terrasse på 7,2 m²

1.etasje: 3-roms leilighet
Leiligheten har vært utleid for kr. 9.500,- eks strøm , men inkl. internett og inneholder følgende:

Du ønskes velkommen av en entrè på 8,5 m² hvor det er laminat på gulvet og god plass til å plassere sko og henge fra seg yttertøy.

Det er to soverom på hhv. 12,5 m² og 6,1 m² hvor det er laminat på gulvene og god plass til senger og øvrig møblement.

Stuen har et areal på 22,1 m² hvor det er parkett på gulvet. Det er god plass til sofagruppe, samt spisebord i rommet. De store vinduene sikrer et godt og naturlig lysinnslipp, og her har man vakker utsikt over innseilingen til Bergen, Askøy og Askøybroen og orkesterplass til de flotte cruisebåtene og ikke minst det aktive båtlivet på sjøen. Det er montert en Basic peisovn med glassfront i stuen som gir god varme på kalde høstkvelder.

Du finner videre et kontor på 4,1 m², her er parkett på gulvet og god plass til å sette opp et hjemmekontor.

Badet i denne etasjen er på 2,9 m² og her er valgt keramiske fliser på gulvet og våtromstapet på veggene. Badet inneholder servant med møblement/speil, belysning, toalett og dusjgarnityr. Det er montert avtrekksventil i veggen og sluken er av plast.

Kjøkkenet har et areal på 9,2 m² hvor det er laminat på gulvet. Det er takhøy Ikea kjøkkeninnredning med profilerte fronter, og et overskap med glassfronter. Kjøkkenet inneholder videre laminert benkeplate med stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Det er montert keramiske fliser over benkeplaten.

2. etasje og loft:
2. etasje og loft har vært benyttet av eier selv som hoveddel og inneholder følgende:

2. etasje:
Gang på 11,1 m² hvor det er parkett på gulvet og plass til å henge fra seg yttertøy og plassere sko.

Åpen stue/kjøkkenløsning på 36,3 m², også her er valgt parkett på gulvet. I himlingen er det malt platekledning med innfelte spotlights. Det er god plass til sofagruppe og øvrig møblement i rommet og store vindusflater sørger for godt med naturlig lys inn. Det er montert en Contura peisovn med glassfront i stuen. 

Kjøkkenet har takhøy Ikea kjøkkeninnredning med slette fronter og et overskap med glassfronter. Videre er det valgt benkeplate i stein med underlimt stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Over benkeplaten er det montert keramiske fliser.
Følgende hvitevarer er integrert (Ikea):
- Stekeovn.
- Platetopp med induksjon.
- Oppvaskmaskin.
- Mikrobølgeovn.
- Kjøleskap/ frys.

Soverom på 8,0 m² hvor det er parkett på gulvet og god plass til dobbeltseng og ønsket garderobeløsning.

Svært lekkert bad på 7,1 m² med keramiske fliser på gulv og vegger, samt malt platekledning med innfelte spotlights i himlingen. Badet inneholder videre servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr, badekar og dusjkabinett. Det er montert elektrisk avtrekksventil i veggen og sluken er av plast.

Vi følger trappen opp til loftet

Her er en stor loftstue på 14,8 m² med parkett på gulvet og malt platekledning med innfelte spotlights i himlingen

Videre er det to loftsrom hvor ett er innredet som soverom, de er på hhv. 8,9 m² og 3,3 m² (bod) hvor det er parkett på gulvene og god plass til ønsket innredning. 

Det er en stor og sør-østvendt terrasse på 24,7 m² med utvendig tilkomst med rikelig boltreplass for liten og stor.

Frittliggende utvendig bod på 5,8 m² og bod under terrasse på 7,2 m².

Frittliggende garasje på 46,4 m².

Byggeår

1949

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Underetasje: 64m²
1.etasje: 73m²
2.etasje: 72m²
Loftsetasje: 28m²

Tomteareal

928m2

Parkering

Parkering til flere biler på eiendommen, derav to i garasje.

Arealbeskrivelse

U.etg: Entrè, gang, soverom, stue/ kjøkken, bad og vaskerom.
1.etg: Entrè, gang, 2 soverom, stue, kontor, kjøkken og bad.
2.etg: Trappegang, gang, soverom, stue/kjøkken og bad.
Loft: Loftstue og 2 loftsrom innredet som soverom.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Varmekabler på alle bad, loftstue og soverom 1 på loft.
- Varmepumpe på vaskerom u.etg, kjøkken 1.etg. og stue/kjøkken 2.etg.

Basic peisovn med glassfront i stue 1.etg.
Contura peisovn med glassfront i stue 2.etg.

Sikringsskap i trappegang.
Inneholder: Automatsikringer,
jordfeilbryter og strømmålere.
Fire stk. hovedsikringer.
Kurser:
25 ampere: 1 stk.
20 ampere: 1 stk.
16 ampere: 8 stk.
10 ampere: 3 stk.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 24.07.2022.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

18-08-2022

Meny