Sundts veg 89, 5221 Nesttun

BUD MOTTATT Skjoldnes: Lekker hjørneleilighet med utsikt – 1 garasjeplasser inkl + mulig å kjøpe 1 – sørvestvendt

Sundts veg 89
5221 Nesttun

SAMEIET SKJOLDNES I

Lekker 4-roms selveier leilighet beliggende i 1. etasje som inneholder: Entrè, gang, 3 soverom, bad ved gang, bad ved soverom, wc, bod, stue/ kjøkken. Nord-vestvendt altan på 22,1 m² med utgang fra stue. Sør-vestvendt altan på 15,1 m² med utgang fra stue og soverom. En tilhørende ekstern bod på 4,7m² To tilhørende parkeringsplasser.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere lekre Sundts veg 89. Dette er en lekker 4-roms selveierleilighet beliggende i 1. etasje med enkel adkomst og en herskapelig beliggenhet på Skjoldnes. Leiligheten har en eksklusiv utførelse og vakker utsikt mot Nordåsvannet, og nydelige solnedganger i vest. Her får man feriefølelsen hver eneste dag! Lev det enkle liv med umiddelbar nærhet til sjøen hvor man kan ta en kajakktur på morgenkvisten eller en tur ut på paddle board. Av høydepunkter kan det nevnes:

-3  soverom
-2  bad
-2 parkeringsplasser i lukket parkeringsanlegg
-Integrerte hvitevarer fra kvalitetsleverandøren Miele
-Klassisk hvit kjøkkeninredning fra Sigdal
-En nordvestvendt altan på 22,1m² og en sørvestvendt altan på 15,1m²
-Felles varmtvann
-Vannboren varme

Ellers innehar boligen følgende standard:

Man blir ønsket velkommen inn i en romslig entrè på 17,3m² med parkett på gulv og malt platekledning på vegger og i himling. God plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko i skyvedørsgarderobe. Videre kommer man inn i en gang som også har parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Gangen har et areal på 16,6m². Fra gangen er det entrè til boligens 3 soverom. Soverommene er på 15,5m², 7,5m² og 12,7m². Alle soverommene har parkett på gulv og malt platekledning på vegger og i himling. Soverommene har plass til seng, garderobeskap og annet soveromsmøblement. Fra hovedsoverommet (det største soverommet) er det adkomst til en herlig sør-vestvendt altan på 15,1m². Fra hovedsoverommet er det også adkomst til et bad på 7,9m².

Dette badet har keramiske fliser på gulv/ vegger og malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Her er servant med møblement/ speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og innfellbart dusjhjørne med rennesluk ved vegg.

Bad nr 2 har entrè fra gang, dette badet har et areal på 5,2m² og inneholder servant med møblement/ speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr, innfellbart dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Keramiske fliser på gulv/ vegger og malt plateklening i himling med innfelte spotlights. Rennesluk ved vegg.

Eget toalettrom/ gjestetoalett ved entrè. Toalettrommet har et areal på 2,2m² med keramiske fliser på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Her er servant med mæblement/ speil, belysning og vegghengt toalett.

Vegg i vegg med toalettrom ligger en innvendig bod på 3,5m² til oppbevaring, en ekstern bod på 4,7m² gir ennå mer plass til oppbevaring.

Skyvedør mellom gang - kjøkken/ stue. Stue med åpen løsning mot kjøkken er på hele 62,3m² med parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Flere store vindusflater gir et godt og naturlig lysinnslipp til rommet og viser den flotte utsikten mot Nordåsvannet. God plass til sofagruppe og spisebord. Spisebordet er praktisk plassert ved kjøkkeninnredningen.

Klassisk hvit kjøkkeninnredning fra Sigdal med slette fronter, noe som letter rengjøringen. Godt med skap- og benkeplass for dem som liker å kokkelere. Komplett utstyrt med integrerte hvitevarer fra kvalitetsleverandøren Miele. Her kan det nevnes i fleng: Stekeovn, dampovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, vinskap og kjøleskap/ frys. Avtrekk antatt via balansert anlegg. Kompositt vaskekum med nedfelt vask, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Fra stue/ kjøkken er det adkomst en nord-vestvendt altan på 22,1m² som er belagt med terrassebord. Rekkverk av glassfelt.
Fra stue/ kjøkken er det også adkomst den sør-vestvendte altanen på 15,1m² som også har adkomst fra hovedsoverommet. Denne altanen er også belagt med terrassebord.

Byggeår

2020

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Parkering

1 STK tilhørende parkeringsplass i garasje. Mulighet for å kjøpe en til for kr. 390.000,-. Kjøper man denne koster det kr.250,- /mnd i vedlikehold.

Under bygg 6 er det et romslige og lett tilgjengelig parkeringsanlegg, med til sammen 62 parkeringsplasser, samt sykkelparkering. Her er det også en avdeling med sportsboder med en bod for hver leilighet, og felles anlegg for sykkelparkering.

Det er lagt varmekabler med sensor i nedkjøringsrampe til parkeringsetasje der det trengs. De som ønsker det, kan som tilvalg, få sin parkeringsplass utstyrt med ladestasjon for el-bil. Fra parkeringsgarasjene er det kort vei til heis og innganger for alle leilighetene.

Arealbeskrivelse

Entrè, gang, 3 soverom, bad v/ gang, bad v/ soverom, wc og stue/ kjøkken.

Oppvarming

Vannbårenvarme:
Opplyst vannbåren varme i alle gulv.

Varmtvannsbereder:
Felles varmtvann i sameiet.

Ventilasjon:
Balansert ventilasjon.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 24.06.2022.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

09-06-2023

Meny