Ramsøyvegen 162, 5310 Hauglandshella

Landlig familiebolig som er vesentlig oppusset i 2022 – mulighet for utleie som del av egen bolig – garasje – nært sjøen

SOLGT

Ramsøyvegen 162
5310 Hauglandshella

Flott og innholdsrik enebolig som har gjennomgått flere store oppgraderinger det siste året. Boligen er bygget i 1960, går over 3 plan og inneholder følgende: U.etg: kjeller/blindkjeller med bodareal 1.etg: Entrè, gang, 3 soverom, stue, kjøkken, bad, vaskerom og kott. 2.etg: Gang, stue, kjøkken, 2 soverom og bad.

Standard

Kaland & Partners Vestkanten ved Charlotte Anthun har gleden av å presentere Ramsøyvegen 162, en innholdsrik enebolig over 3 plan. Boligen er delt opp i to boenheter og fungererer dermed ypperlig som familiebolig, generasjonsbolig eller man kan leie ut deler av boligen.

Rom for rom byr boligen på følgende kvaliteter:

Første etasje:

Entrè/gang (7,6 m² / 9,4m²)
Lys og romslig entrè med varmekabler i gulvet. Entrèen er opparbeidet med keramiske fliser på gulvet og mdf panel på veggene. Her er det greit med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko, samt rikelig med plass for familien i en hektisk hverdag hvor mange er på farten. Videre adkomst til gang hvor det er innebygget garderobeplass, samt bodplass under trappen.

Stue (26,4 m²)
Åpen og luftig stue med store vindusflater som sikrer oppholdsrommet rikelig med naturlig lysinnslipp. Stuen har varmekabler i gulvet og peisovn med glassfront fra Heta som sørger for god oppvarming av boligen.

Kjøkken (13,1 m²)
Flott kjøkkeninnredning fra 2022 med slette fronter. Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekeovn, patetopp med induksjon og kjøleskap/frys og inneholder videre laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Fra kjøkkenet har man utgang til sørøst vendt altan på 13,1 m², her har man også videre adkomst til hagen via utvendig trapp.

Soverom
Boligens første etasje har tre soverom på henholdsvis 9,3 m², 9,7 m² og 5,6 m². Alle soverommene har godt med plass til seng av ønsket størrelse, nattbord og øvrige møbleringsløsninger.

Bad (5,2 m²)
Badet i første etasje er fra 2008 og har keramiske fliser på veggene og gulvet. Badet inneholder servant med møblement/speil, belysning, toalett, bidè, dusjgarnityr, dusjhjørne og avtrakksventil i vegg. Badet har videre tilkomst til vaskerom.

Vaskerom (3,1 m²)
Boligen har et praktisk, separat vaskerom. Her er det keramiske fliser på gulvet og malt panel på veggene. Videre inneholder vaskerommet utslagsvask, innredning/skap, opplegg for vaskemaskin og avtrekksventil i veggen.

Andre etasje:

Kjøkken (11,1 m²)
Lyst, flott kjøkken med god skap- og benkeplass. Kjøkkenet er nytt fra 2022 og har kjøkkeninnredning fra IKEA med slette fronter. Kjøkkenet inneholder laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator, opplegg for oppvaskmaskin og integrerte hvitevarer:
- Stekeovn fra Senz
- Platetopp med induksjon fra Gram
- Kjøleskap/frys fra AEG

Stue (37,6 m²)
Romslig stue med god plass til sofakrok og gjestfritt langbord. Her har man både varmepumpe og peisovn med glassfront som sørger for god oppvarming. Det er utgang til sørøstvendt altan på 34,2 m² fra stuen. Her har man sol og utsikt over nærområdet. Altanen er oppgradert med nytt terrassebord og nytt rekkverk i 2022.

Soverom
Boligens andre etasje har to soverom på henholdsvis 8,5 m² og 6,7 m².

Bad (3,4 m²)
Bad fra 2022 med våtromsbelegg på gulvet og baderomsplater på veggene. Badet inneholder servant, speil, belysning, toalett, dusjgarnityr og innfellbart dusjhjørne.

Byggeår

1960

Bruksareal per etasje

U.etg: 6 m²
1.etg: 97 m²
2.etg: 72 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

586m2

Parkering

Garasje med plass til en bil, samt parkeringsmulighet utenfor garasjen.

Arealbeskrivelse

1.etg: entré, gang, 3 soverom, stue, kjøkken, bad og vaskerom.
2.etg: gang, stue, kjøkken, 2 soverom og bad.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning.

Oppvarming

Heta peisovn med glassfront i stue både i første og andre etasje.

Elektrisk oppvarming:
- Varmekabler i entré, gang, bad, stue i første etasje og bad i andre etasje.
- Varmepumpe i stue andre etasje.

Energimerking

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen.

Ansvarlig megler

Siv Bente Hansen-Besseberg
Megler/salgsleder
sbhb@kapa.no
48 88 84 40

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

28-10-2022

Meny