Tjørnhaugen 175, 5154 Bønes

BUD MOTTATTMeget pent selveiende rekkehus med 3 soverom – garasje – rett ved buss, butikk, skole og barnehager – utsikt!

SOLGT

Trude Gunnlaugsson-Gravdal

Daglig leder/megler/jurist

48 88 84 01 / tgg@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Tjørnhaugen 175
5154 Bønes

Meget pent selveiende rekkehus over 2 plan med 3 soverom og garasje. Rett ved buss, butikk, skole og barnehager Inneholder følgende: Underetasje: Entré, gang, to soverom, TVstue, bad, wc og bod. 1. etasje: Stue, soverom og kjøkken. Sør-øst vendt altan på 8,5 m² med utgang fra stue. Nord-vest vendt terrasse på 27,0 m² med utgang fra stue. Tilhørende del av garasje i rekke.

Standard

Kaland & Partners Vestkanten ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Tjørnhaugen 175, et meget pent selveiende rekkehus over 2 plan med 3 soverom og garasje på beste Bønes. Boligen ligger rett ved buss, butikk, skole og barnehager.


Underetasje:
Du ønskes velkommen av en entre på 2,1 m² med keramiske fliser på gulvet og plass til å henge fra seg yttertøy og plassere sko.

Det er i denne etasjen to soverom på hhv. 12,5 m² og 7,8 m² med laminat på gulvene. Begge soverommene har god plass til senger og ønsket garderobeløsning.

Det er også et disponibelt rom i denne etasjen som er brukt av eier som tv/spillrom. Rommet har et areal på 5,9 m² (mrk. det er ikke vindu i rommet og på tegninger er rommet opplyst som garderobe). Det er valgt laminat på gulvet og rommet har plass til sofagruppe og øvrig møblement.

Boligens bad er 5,4 m² og her er  keramiske fliser på gulv og vegger. Videre inneholder badet servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Det er montert avtrekksventil i veggen og sluken er av plast.

Praktisk med eget WCrom, som er på 1,8 m² og her er keramiske fliser på gulvet, malt platekledning på vegger og i himlingen. Rommet inneholder videre servant med møblement/speil, belysning, og toalett. Det er montert avtrekksventil i kasse.

Det er i tillegg en bod på 2,4 m².

Vi følger trappen opp til 1.etasje:
Stuen har et areal på 32,1 m² med laminat på gulvet og god plass til å møblere med sofagruppe, samt spisebord. Fra stuen er det utgang til en sør-øst vendt altan på 8,5 m² og  en nord-vest vendt terrasse på 27,0 m². Her kan du flytte deg etter solen og det er god plass til utemøbler.

Kjøkkenet er på 13,2 m² og også her er det valgt laminat på gulvet. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter og videre inneholder kjøkkenet laminert benkeplate med stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Det er montert keramiske fliser over benkeplaten.
Følgende integrerte hvitevarer medfølger:
- Stekeovn.
- Platetopp.
- Oppvaskmaskin.

Soverommet i denne etasjen er på 9,5 m² og her er laminat på gulvet. Det er god plass til dobbeltseng og ønsket garderobeløsning.

mrk:
- Dør til soverom er flyttet noe i forhold til tegning.

Byggeår

1985

Bruksareal per etasje

Underetasje: 55m²
1. etasje: 56²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

150m2

Parkering

Tilhørende garasje i rekke, med el-billader som ble installert i 2020.

Arealbeskrivelse

Underetasje: Entré, gang, to soverom, TVstue, bad og wc. 1. etasje: Stue, soverom og kjøkken.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler i entré, gang, på bad, wc og på begge soverom i underetasje.  Det er også varmepumpe i stuen.

Sikringsskap i entré.
Inneholder: Automatsikringer
(jordfeilautomater), overspenningsvern
og strømmåler.
Hovedsikring på 50 ampere.
Kurser:
25 ampere: 1 stk.
16 ampere: 5 stk.
15 ampere: 1 stk.
10 ampere: 3 stk.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, 11.05.2022.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

01-06-2022

Meny