Håkonshellaberget 11, 5174 Mathopen

BUD MOTTATT Attraktiv enebolig med integrert garasje – stor og flat tomt – perfekt for familier – svært innholdsrikt!

SOLGT

Trude Gunnlaugsson-Gravdal

Daglig leder/megler/jurist

48 88 84 01 / tgg@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Håkonshellaberget 11
5174 Mathopen

En attraktivt beliggende og frittliggende enebolig som går over fire halve plan. Boligen har integrert garasje og stor og flat tomt. Inneholder følgende: U.etasje: Gang, kjellerstue, hobbyrom, råkjeller og 3 boder. 1.etasje: Entré, gang, garderobe, bad og vaskerom. 2.etasje: Gang, stue og kjøkken. 3.etasje: Gang, 4 soverom og bad. Sør-vest vendt terrasse på 42,3 m² med utgang fra stue. Sør-øst vendt altan på 11,9 m² med utgang fra sov 1. Sør-vest vendt terrasse på 19,7 m² med utvendig tilkomst. Garasje i boligen på 28,1 m² med tilhørende bod på 1,5 m².

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Håkonshellaberget 11. En attraktivt beliggende enebolig over fire halve plan som er svært innholdsrikt. Boligen har integrert garasje og stor og flat tomt. Dette er den perfekte boligen for familier.

Litt om kvaliteter og innhold:

Underetasje:
Her er det en gang på 14,2 m² med keramiske fliser på gulvet og heta peisovn med glassfront sikrer god varme på kalde høstkvelder.

Kjellerstuen har et areal på 23,2 m² hvor det er parkett på gulvet, panel og malt mur på veggene. Det er god plass til sofagruppe og ønsket møblement i kjellerstuen.

Det er også et hobbyrom med et areal på 17,7 m² i tilknytning til kjellerstuen. Også her er det parkett på gulvet, og rommet er innredet som soverom.

Det er i tillegg grovkjeller på 35,7 m² og 3 boder på hhv. 3,4 m², 5,9 m² og 4,9 m² i denne etasjen.

Det er en stor og sør-vest vendt terrasse på hele 19,7 m² med utvendig tilkomst.

Vi følger trappen opp et halvt plan til 1.etasje:
Her blir du møtt av en entre på 2,7 m² og en gang på 10,8 m² med keramiske fliser på gulvene. Det er i entreèn plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Det er også en garderobe på 2,4 m² med ytterligere plass til yttertøy og sko., også her er det valgt keramiske fliser på gulvet.

Videre finner du et baderom på 3,0 m² i denne etasjen. Badet har keramiske fliser på gulv og vegger og inneholder videre servant med møblement/speil og belysning, toalett og dusjhjørne med dusjgarnityr.
Det er montert avtrekksventil i himlingen og sluken er av plast.

Vaskerommet har et areal på 4,7 m² og her er valgt våtromsbelegg på gulv og vegger og takplater i himlingen. Videre inneholder vaskerommet utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Det er montert avtrekksventil i himlingen og sluken er av plast.

Vi følger trappen videre opp til 2.etasje:
Stuen er svært romslig på hele 47,8 m² og her er parkett på gulvet. Rommet har god plass til flere sittegrupper om ønskelig. Det er montert en spartherm peisinnsats med glassfront i stuen som gir god varme på kalde høstkvelder. Foran peisen er det et støpt felt i gulvet. De store vinduene sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til rommet. Fra stuen er det utgang til en sør-vest vendt terrasse på 42,3 m², her er det rikelig med boltreplass for stor og liten og videre adkomst til hagen.

Kjøkkenet har et areal på 16,7 m² og også her er det valgt parkett på gulvet. Kjøkkenet har takhøy Huseby innredning med profilerte fronter og tre overskap med glassfronter. Videre inneholder kjøkkenet heltre benkeplate med stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Over deler av benkeplaten er det montert keramiske fliser. Det er godt med skap og benkeplass på kjøkkenet, og plass til en koselig spiseplass. Følgende integrerte hvitevarer medfølger:
- Stekeovn.
- Platetopp med induksjon.
- Oppvaskmaskin.
- Mikrobølgeovn.
- Kjøleskap/ frys.

Vi følger trappen videre opp til øverste etasje:
I denne etasjen finner du fire soverom som er på hhv. 16.1 m², 11,5 m², 10,6 m² og 8,1 m² og her er parkett på gulvene. Alle rommene har god plass til senger og øvrig møblement. Fra det største soverommet er det utgang til en sør-øst vendt altan på 11,9 m².

Badet er på 7,6 m² og her er keramiske fliser på gulv og vegger og takplater med innfelte spotlights i himlingen. Videre inneholder badet servant med møblement/speil og belysning, vegghengt toalett,
dusjhjørne med dusjgarnityr, boblebadekar og bidé. Det er montert avtrekksventil i himlingen og sluken er av plast.

Byggeår

1985

Bruksareal per etasje

Underetasje: 111m²
1. etasje:  25m²
2. etasje: 80m²
3. etasje: 62m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

865m2

Parkering

Parkering til flere biler på eiendommen, derav en i garasje.

Arealbeskrivelse

Underetasje: Gang, kjellerstue og hobbyrom. 1. etasje: Entré, gang, garderobe, bad og vaskerom. 2. etasje: Gang, stue og kjøkken. 3. etasje: Gang, 4 soverom og bad.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning og terrassedekke.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler på begge bad, på vaskerom, i gangen i underetasjen og 1. etasje, samt i kjellerstuen. Videre er det vegghengt panelovn på soverom 2. Det er montert varmepumpe i stuen.

Heta peisovn med glassfront i gang u.etg.
Spartherm peisinnsats med glassfront i stue.

Sikringsskap i entré.
Inneholder: Automatsikringer
(jordfeilautomater) og strømmåler.
Hovedsikring på 63 ampere.
Kurser:
32 ampere: 1 stk.
25 ampere: 1 stk.
20 ampere: 1 stk.
16 ampere: 8 stk.
10 ampere: 4 stk.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, 10.05.2022.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

09-06-2022

Meny