Brønndalsåsen 23, 5176 Loddefjord

Flott 4-roms leilighet i 3 etasje – strøkent kjøkken og bad – varmt vann inkludert i fellesutgiftene – fast garasjeplass

SOLGT

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Brønndalsåsen 23
5176 Loddefjord

Brønndalen Borettslag

Andelsbrevnummer

87

Leiligheten ligger i byggets 3. etasje og inneholder: Entrè/ gang, 3 soverom, stue, kjøkken, bod og bad. Fra stue er det utgang til en herlig vestvendt altan på 15,5m². En tilhørende ekstern bod på 3m² til oppbevaring. Fast garasjeplass i lukket garasjeanlegg. Denne andelen har parkeringsplass i garasjeanlegget som ligger i blokken, noe som gjør at man kommer seg tørrskodd til og fra bilen.

Standard

Kaland & Partners ved Morten Lie har gleden av å presentere Brønndalsåsen 23, dette er en fire roms andelsleilighet beliggende i 3. etasje. Fra stue er det utgang til en herlig vestvendt altan på 15,5m² med utsikt over nærområdet. Boligen er jevnlig vedlikeholdt/ oppusset. Bad og kjøkken oppusset i 2014, gang er tapetsert og vegger er malt, to av soverommene er malt, tapetfornyer i stue som er malt, skiftet gulv kjøkken, stue og gang. Boligen har følgende høydepunkt:

-Felles varmtvann i borettslaget
-Komfyrvakt
-Stekeovn, platetopp med induksjon, Miele oppvaskmaskin, kjøleskap og mikrobølgeovn er integrert
-Kjøkken og bad oppusset i 2014
-Nedsenket tak på bad og kjøkken med spotter.
-Ettermiddagssol
-Fast garasjeplass i lukket parkeringsanlegg
-Altanen er belagt med keramiske fliser
- 3 soverom på 11,3m², 8,4m² og 8,7m²

Boligen innehar følgende standard:
Romslig entrè på 11,6 m² med laminat på gulv, tapet på vegger og malt betong i himling. God plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko i skyvedørsgarderobe.

Lys og trivelig stue med et areal på 31,8 m². Her er laminat på gulv, tapet på vegger malt platekledning og malt betong i himling. Tapetfornyer i stue som er malt. God plass til sofagruppe og spisebord. Fra stuen er det utgang til den vestvendte altanen som er belagt med keramiske fliser. Altanen er på 15,5m² og det er utsikt over nærområdet.

Kjøkken er oppgadert i 2014 med praktiske og moderne løsninger. Kjøkkeninnredningen er i klassisk hvit utførelse/ tidløs med slette fronter, noe som letter rengjøringen. Kjøkkeninnredning fra Ikea med integrerte hvitevarer: Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin(Miele), kjøleskap og mikrobølgeovn. Godt med skap- og benkeplass for den som liker å boltre seg på kjøkkenet. Her er: Laminert benkeplate, underlimt stål vaskekum, ventilator, komfyrvakt og opplegg for oppvaskmaskin. Oppvaskmaskinen er fra Miele. Dør kan ikke stilles i halvåpen posisjon. Enten åpnen eller lukket. Kjøkkenet er på 10,7m² og har laminat på gulv og malt platekledning på vegger. Taket er nedsenket med takplater som har innfelte spotlights.

Delikat baderom som også er oppgradert i 2014. Keramiske fliser på gulv/ vegger og malt platekledning i himling. Varmekabler i gulv. Nedsenket tak også her med innfelte spotlights. Badet er på 9,2m² og inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjhjørne, dusjgarnityr og opplegg for vaskemaskin. Vaskemaskin er praktisk plassert bak skyvedører. Foreligger dokumentasjon på rørleggerarbeid og våtromssertifikat.

Her er 3 soverom med arealer på 11,3m², 8,4m² og 8,7m². Soverom 1/ hovedsoverom har laminat på gulv, malt strie på vegger og malt betong i himling. Soverom 2 har laminat på gulv, malt strie/ brystningspanel på vegger og malt betong i himling. Soverom 3 med laminat på gulv, malt strie på vegger og malt betong i himling.

Her er en innvendig bod på 2m² og en ekstern bod på 3m² til oppbevaring.

Byggeår

1976

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

88221m2

Parkering

3-, 4- og 5-roms leiligheter har fast garasjeplass, kun enkelte 2-roms leiligheter har garasjeplass. Man kan logge 3 gjester til parkering via app. Denne andelen har parkeringsplass i garasjeanlegget som ligger i blokken, noe som gjør at man kommer seg tørrskodd til og fra bilen.

Arealbeskrivelse

Entrè/ gang, 3 soverom, stue, kjøkken og bad.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Varmekabler på bad
- Vegghengt panelovn i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskrifte

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 09.05.2022.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

27-05-2022

Meny