Stongafjellsvegen 60N, 5300 Kleppestø

Flott 3-roms toppleilighet med sentral og attraktiv beliggenhet. Heisadkomst og fast parkering i felles garasjeanlegg

SOLGT

Stongafjellsvegen 60N
5300 Kleppestø

Zbo Grane Borettslag

Andelsbrevnummer

33

Flott 3-roms andelsleilighet i 3. etasje. Leiligheten inneholder følgende: Entre/gang, stue/kjøkken, 2 soverom, bad og bod. Sør-vestvendt altan på 5,1 m² med utgang fra stue/kjøkken. Tilhørende bod på 5,1 m².

Standard

Kaland & Partners Vestkanten ved Charlotte Anthun har gleden av å presentere Stongafjellsvegen 60N, en flott 3-roms toppleilighet med sentral og attraktiv beliggenhet på Kleppestø.

Rom for rom byr boligen på følgende kvaliteter:

Entre/gang (4,6 m²)
Lys og åpen entrè/gang ønsker deg velkommen inn. Her er det plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Stue/kjøkken (20,5 m²)
Leiligheten har åpen stue- og kjøkkenløsning, her er det god takhøyde og store vindusflater som sørger for rikelig med naturlig lysinnslipp. Kjøkkenet har kjøkkeninnredning med slette fronter og integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin fra Smeg. Videre inneholder kjøkkenet laminert benkeplate, stål vaskekum og ventilator. Fra stue er det utgang til sør-vestvendt altan på 5,1 m² med gode solforhold og flott utsikt over nærområdet.

Soverom (8,4 m²)
Soverommet har adkomst fra to sider via skyvedører. Rommet har godt med plass til seng av ønsket størrelse, nattbord og øvrige møbleringsløsninger. Videre fra soverom er det adkomst til bod på 2,2 m² som er benyttet som garderoberom.

Soverom/stue (7,8 m²)
Pratisk rom som kan benyttes som soverom eller som en forlengelse av stuen. Skyvedører gjør at man kan åpne rommet helt opp dersom man ikke har behov for det ekstra soverommet.

Bad (4,7 m²)
Lyst, fliset bad som inneholder servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr, innfellbart dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Hyller og skyvedør med speil er nytt fra 2018. Praktisk satt opp slik at man kan skjule vaskemaskin i bakkant av skyvedørene.

Byggeår

2008

Bruksareal per etasje

3. etasje: 51 m².
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

5909m2

Parkering

Fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg.
Egen oppmerket parkeringsplass for gjester.

Arealbeskrivelse

3. etg: Entré/gang, 2 soverom, stue/kjøkken og bad.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning og lekeplasser.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming:
- Varmekabler på bad
- Elektrisk ovn i stue/kjøkken

Sikringsskap i entré/gang.
Inneholder: Automatsikringer og jordfeilbryter.
Kurser:
20 ampere: 1 stk.
16 ampere: 8 stk.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, 07.07.2022.

Ansvarlig megler

Siv Bente Hansen-Besseberg
Megler/salgsleder
sbhb@kapa.no
48 88 84 40

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

19-08-2022

Meny