Skansevegen 4B, 5315 Herdla

Nydelig beliggende del av tomannsbolig med garasje – meget gode solforhold – flott utsikt – ca. 30 min fra Kleppestø!

SOLGT

Trude Gunnlaugsson-Gravdal

Daglig leder/megler/jurist

48 88 84 01 / tgg@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Skansevegen 4B
5315 Herdla

Nydelig beliggende del av tomannsbolig over to plan, med parkering i garasje Inneholder følgende: 1. etasje: Entré, gang, 2 soverom, stue/kjøkken, bad og vaskerom. 2. etasje: Trappegang, loftstue, 2 soverom, bad og garderobe. Sør-vestvendt terrasse på 52,0 m² (derav 10,4 m² overbygd) med utgang fra entré. Frittliggende garasje med bod på til sammen 33,4 m². Sykkel/ved -bod med 3,2 m² gulvareal

Standard

Kaland & Partners Vestkanten ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Skansevegen 4B. Nydelig beliggende del av tomannsbolig med parkering i garasje. Boligen har meget gode solforhold og flott utsikt.

Litt om kvaliteter og løsninger:

1.etasje:
Du ønskes velkommen av en entré på 2,8 m² med keramiske fliser på gulvet og god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Det er to soverom på hhv. 11,1 m² og 7,3 m² med laminat på gulvene, og god plass til senger og øvrig møblement.

Åpen stue/kjøkken løsning på 36,3 m² hvor det er laminat på gulvet og god plass til både sofagruppe og spisebord. Det er montert Jøtul peisovn med glassfront i stuen .

Kjøkkenet har takhøy Bolett innredning med profilerte fronter og et overskap med glassfront. Videre inneholder kjøkkenet laminert benkeplate med stål vaskekum, ventilator, komfyrvakt
og opplegg for oppvaskmaskin. Over benkeplaten er det montert keramiske fliser. Oppvaskmaskin er integrert.

Badet har et areal på 7,8 m² og her er keramiske fliser på gulv og vegger, og takplater med innfelte spotlights i himlingen. Videre inneholder badet servant med møblement/speil, belysning, toalett og innfellbart dusjhjørne med dusjgarnityr. Det er montert avtrekksventil i himlingen og sluken er av plast.

Vaskerommet er på 5,0 m² og her er våtromsbelegg på gulvet, malt strie på veggene og takplater i himlingen. Videre inneholder vaskerommet utslagsvask, innredning/skap, benkeplate og opplegg for vaskemaskin. Det er montert avtrekksventil i himlingen og sluken er av plast.

Vi følger trappen opp til 2. etasje:

Her finner du en loftstue på 19,5 m² med laminat på gulvet og rommet er perfekt som TV-stue. Det er montert Dovre peisovn med glassfront i loftstuen.

Også i denne etasjen er det to soverom. Rommene er begge på 8,6 m² og har laminat på gulvene. Det er god plass til senger og ønsket garderobeløsning.

Det er også en romslig garderobe på 4,9 m² i tilknytning til det ene soverommet.

Badet i denne etasjen er på 6,5 m² og her er våtromsbelegg på gulvet, baderomsplater på veggene og takplater i himlingen. Videre inneholder badet servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjkabinett og badekar. Det er montert avtrekksventil i himlingen.

Byggeår

2005

Bruksareal per etasje

1. etasje: 85 m².
2. etasje: 54 m².

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1290m2

Parkering

Parkering til flere biler på eiendommen, derav en i garasje.
Det er mulig for el-bil lading med el-bil stikkontakt.

Arealbeskrivelse

1. etasje: Entré, gang, 2 soverom, stue/kjøkken, bad og vaskerom.
2. etasje: Trappegang, loftstue, 2 soverom og bad.

Beskaffenhet

Tomten er felles og er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning og terrassedekke.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler i entré, gang, begge soverom i 1.etasje, stue/kjøkken og begge bad.

Sikringsskap på vaskerom.
Inneholder: Automatsikring,
jordfeilbryter og strømmåler.
Overbelastingsvern på 63 ampere.
Kurser:
20 ampere: 1 stk.
16 ampere: 14 stk.
10 ampere: 2 stk.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen 24.03.2022.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

02-05-2022

Meny