Torgny Segerstedts vei 10A, 5143 Fyllingsdalen

BUD MOTTATTNydelig beliggende hjørneleilighet med vakker utsikt mot parken og Ortuvannet – garasje, heis,rett ved buss!

SOLGT

Trude Gunnlaugsson-Gravdal

Daglig leder/megler/jurist

48 88 84 01 / tgg@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Torgny Segerstedts vei 10A
5143 Fyllingsdalen

Brennhaugen Borettslag 3

Andelsbrevnummer

19

En lys og fin toroms leilighet i 3. etasje, med stor og solrik altan. Leiligheten ligger sentralt til i et godt etablert nabolag. Inneholder følgende: Entrè/ gang, stue/ kjøkken, soverom, bad og garderobe/ bod. Fra stue/ kjøkken er det utgang til en vestvendt altan på 12,5m². En tilhørende utvendig bod på 4,9m². Egen garasjeplass tilhørende andelen i felles garasjeanlegg. Opplegg for el-bil lading hvor eier monterer på egen lader.

Standard

Kaland & Partners Vestkanten ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Torgny Segerstedts vei 10A. En lys og fin toroms leilighet med stor og solrik altan. Leiligheten ligger sentralt til i et godt etablert nabolag. Her har du alt du trenger i gangavstand fra leiligheten, skole, barnehage, dagligvare og turmuligheter. Oasen senter med alle sine servicetilbud og koselige cafeèr ligger også en kort spasertur unna.

Litt om kvaliteter og løsninger:

Du ønskes velkommen av en entre/gang på 5,3 m², her er det er er parkett på gulvet, innfelte spotlights i taket og god plass til å henge fra seg yttertøy og plassere sko.

Leilighetens soverom er av god størrelse på 12,9 m² med god plass til senger og har en tilhørende walk-in garderobeløsning/bod med god plass til klesoppbevaring. Her er parkett på gulvet, malt platekledning på vegger og malt betong i himling.

Åpen stue/kjøkkenløsning på 30,7 m² og også her er valgt parkett på gulvet, samt innfelte spotlights i taket. Rommet er lyst og åpent med store vindusflater og har god plass til sofagruppe og øvrig møblement. Fra stuen er det utgang til en vestvendt altan på 12,5 m².

Kjøkkenet er fra kvalitetsleverandøren Norema, med hvite slette fronter. Videre innerholder kjøkkenet laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator, komfyrvakt og opplegg for oppvaskmaskin. Over benkeplaten er det keramiske fliser og avtrekk via balansert anlegg.
Følgende hvitevarer fra Simens er integrert:
- Stekeovn.
- Platetopp.
- Oppvaskmaskin.

Baderommet er på 6,3 m² og har keramiske fliser på gulv og vegger og malt platekledning med innfelte spotlights i taket. Videre inneholder badet servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjhjørne, dusjgarnityr og opplegg for vaskemaskin.
Det er montert avtrekksventil i taket og sluken er av stål.

Tilhørende bod på 4,9 m².

Byggeår

2016

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

5126m2

Parkering

Felles garasjeanlegg kjelleretasjene.
Egen garasjeplass som tilhører andelen. Opplegg for el-bil lading hvor eier monterer på egen lader.

Egen parkeringsplass for gjester.

Arealbeskrivelse

Entrè/ gang, stue/ kjøkken, soverom og bad.

Beskaffenhet

Tomten er felles for borettslaget og er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet interne veier, grøntarealer og div prydbusker/beplantning.

Oppvarming

Fjernvarme.
Opplyst vannbåren gulvvarme i entré/gang, stue/kjøkken og bad.

Sikringsskap i entré/gang.
Inneholder: Automatsikringer
(jordfeilautomater),
overspenningsvern og strømmåler.
Overbelastningsvern på 40 ampere.
Kurser:
25 ampere: 1 stk.
15 ampere: 13 stk.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 27.03.2022.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

29-04-2022

Meny