Lyngnesvegen 92, 5354 Straume

BUD MOTTATT Enebolig i svært populære Lyngnesvegen på Foldnes! Dobbel garasje med elbillader – Barnevennlig

SOLGT

Trude Gunnlaugsson-Gravdal

Daglig leder/megler/jurist

48 88 84 01 / tgg@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Lyngnesvegen 92
5354 Straume

Lyngnesvegen 92 er en flott enebolig i enden av blindvei. Her har man god biloppstillingsplass og imponerende dobbel garasje på hele 35 m² med elbillader. Boligen har flotte uteplasser og inngjerdet eiendomenebolig over to plan. Bygget i 1986. Inneholder følgende: Underetasje:Gang/kjellerstue, hobbyrom, 2 soverom, 2 bad, vaskerom og 2 boder. 1.etasje: Entre/gang, stue, 2 soverom, bad, kjøkken og wc. Frittliggende garasje på 35,1 m².

Standard

Kaland & Partners Vestkanten ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Lyngnesvegen 92. Flott enebolig i enden av blindvei. Her har man god biloppstillingsplass og imponerende dobbel garasje på hele 35 m² med elbillader. Boligen har flotte uteplasser og inngjerdet eiendom.

Litt om kvaliteter og løsninger:
Man kjører i enden av blindveien i attraktive Lyngnesvegen. Her blir man møtt av en stor biloppstillingsplass med belegningstein og stor dobbel garasje med elbillader. Pent inngangsparti på siden av huset hvor man har skiftet inngangsdører med sidefelt - Yale Doorman kodelåser som kan fjernstyres fra Verisure-appen.

Her kommer man inn inn i en romslig hall på hele 15,2 m². Her har man montert varmepumpe i 2011. Lekker trapp med trinn i heltre eik, rekkverk i heltre eik med stålspiler. Alle innerdører i huset er skiftet og fremstår tidsriktige.

På høyre side har man ett praktisk WC med keramiske fliser på gulv og vegger.

Videre går turen til kjøkkenet på 14,1m² med parkett på gulvet. Kjøkkenet er fra 2007 og har innredning fra Ikea med profilerte fronter og inneholder laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin.
Integrerte hvitevarer:
- Stekeovn (AEG).
- Platetopp med induksjon (Bosch).

Videre går man inn i stuen på hele 50,3m² og her er det god plass til spisebord og sofagruppe i de ulike sonene. Stuen har parkett på gulv, tapet på vegger og takplater i himling. Det er også peisovn med glassfront. Fra stuen har man adkomst ut til skjermet og solrik uteplass - inngjerdet - trygt for både barn og dyr. Her kan man enten sitte under åpen himmel eller på takoverbygget terrasse. Her sitter man helt skjermet for innsyn og har sol stort sett hele dagen - fra morgen til kveld sommerstid.

Vi går inn igjen og videre forbi stuen har man to soverom på hhv. 13,5m² og 12,8m² i denne etasjen. Her har man god plass til senger og ønsket garderobeløsning. Begge soverommene med inngang til bad.

Badet i denne etasjen er på 12,2m² med keramiske fliser på gulvet, keramiske fliser, malt platekledning og malt panel på vegger og takplater i himling. Videre inneholder badet servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjgarnityr, dusjhjørne og innfliset boblebadekar. Det er montert avtrekksventil i himlingen og sluken er av plast.

Vi går ned i underetasjen der gangen har keramiske fliser på gulv, tapet og malt mur på vegger og malt platekledning i himling. Her har man en kjellerstue hvor ungdommen i huset kan kose seg med litt avstand fra de voksne. Her er det lagt varmekabler og fliser.

Til venstre i gangen har vi soverom nr. 1 på 9,9m² med laminat på gulvet, malt panel, malt mur og tapet på vegger og malt platekledning i himling.

Badet ved soverommet er på 4,4m² med keramiske fliser på gulvet. Videre inneholder dette badet servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjgarnityr og dusjhjørne.

Vaskerommet er på 6,8m² med keramiske fliser på gulvet. Det inneholder innredning/skap, utslagsvask, benkeplate og opplegg for vaskemaskin. Det er montert avtrekksventil i himlingen. Varmtvannsberederen er plassert her og denne er skiftet i 2004.

Det neste badet i denne etasjen er på 3,1m² med keramiske fliser på gulvet, keramiske fliser og malt strie på vegger. Badet inneholder servant med møblement/speil, toalett, dusjgarnityr og dusjhjørne.

Videre har man ett rom på 9,6m² som opprinnelig er hobbyrom. Dette benyttes i dag til soverom/treningsrom. Det er ikke omsøkt bruksendring.

Etasjens siste soverom er på 8,9m² med laminat på gulv, malt panel på vegger og malt platekledning i himling. Her har man også god plass til seng og ønsket garderobeløsning.

Det er to boder i denne etasjen på hhv. 5,8m² og 2,9m².

Underetasjen har egen inngang - spesielt praktisk om man har ungdommer i familien som ønsker mer privatliv eller om man ønsker å leie ut del av egen bolig. Her er det skiftet inngangsdører med sidefelt - Yale Doorman kodelåser som kan fjernstyres fra Verisure-appen.

Alt i alt er dette en meget innholdsrik enebolig med god parkeringsplass, gode rom og mange muligheter både for utleie av del av egen bolig eller ungdomsavdeling i underetasjen. Kort vei til barnehager og alle skoler gjør at dette huset er attraktivt for alle typer familier.

Velkommen på visning! Husk å melde deg på!

Byggeår

1986

Bruksareal per etasje

Underetasje: 89 m²
1. etasje: 124 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

843m2

Parkering

Dobbel garaasje på hele 35 m² med elbillader.
God biloppstillingsplass til mange biler på eiendommen.

Arealbeskrivelse

Underetasje: Gang/kjellerstue, 2 soverom, 2 Bad og vaskerom. 1. etasje: Entré/gang, stue, 2 soverom, bad, wc og kjøkken.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning og terrassedekke.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler på badet, gjestetoalett og gang oppe, bad, soverom, vaskerom, kjellerstue og bod nede.

Varmepumper i gang/kjellerstue underetasje og i entré/gang 1.etasje.

Peisovn med glassfront i stue.

Sikringsskap bod.
Inneholder: Automatsikringer
(jordfeilautomater) og strømmåler.
Kurser:
32 ampere: 1 stk.
20 ampere: 1 stk.
16 ampere: 5 stk.
10 ampere: 6 stk.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, 25.03.2022.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

29-04-2022

Meny