Osundet 31A, 5337 Rong

Innflytningsklar leil. med veldig energieffektive løsninger – vannbåren varme – Lav dok.avgift – mulighet for båtplass!

SOLGT

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Osundet 31A
5337 Rong

Helt nyoppført leilighet på 63 kvm. Leiligheten har 1 soverom, men mulighet for 2 soverom. Gang, bad, soverom og stue/kjøkken. Leiligheten har en innvendig bod samt en utvendig sportsbod.

Standard

Kaland & Partners ved Morten Lie har gleden av å presentere lekre Osundet 31A. Leilighet ferdigstilt i slutten av 2021 og selges som helt nyoppført. Av høydepunkter på denne herligheten kan det nevnes:
- Vannbåren varmeanlegg
- Solcellepanel og batteribank som sørger for svært lave oppvarmingskostnader.
- Mulighet for både carport og båtplass like utenfor døren.
- Mulighet for 2 soverom.

Velkommen til denne fantastiske flotte leiligheten som er helt nyttoppført i slutten av 2021. Her får man en lys og trivelig leilighet med 1 soverom, men mulighet for 2.

Gang har lyse og moderne overflater med downlights i tak, her er god plass til å henge fra seg yttertøy.

Soverommet har god plass til garderobeskap og rommet kan innredes på flere måter. Her er god plass til dobbeltseng og vindu sikrer rommet godt med naturlig lys.

Helfliset bad med moderne og flott møblement. Rommet har dusjhørne med innfellbare dusjvegger, toalett og speil m/ belysning. Baderommet har opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken med integrerte hvitevarer og god skap og benkeplass. Kjøleskapet er ikke integrert. Her er det god plass til spisegruppe like ved kjøkkenet hvor en kan nyte frokosten med utsikt mot sjøen. Leiligheten har åpen stue og kjøkkenløsning og det er store vinduer som sikrer rommet både masse dagslys, men ikke minst den flotte utsikten mot sjø og videre innover mot Bergen.

Ellers har leiligheten en sportsbod i felles bodareal, mulighet for carport og båtplass like ved.

Byggeår

2021

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

22715m2

Parkering

Parkering på felles oppstillingsplasser. Carport og båtplass ved forespørsel - Pris: Carport: kr. 50.000,-, Båtplass kr: 80.000,-.

Oppvarming

Leiligheten har bergvann for bruk til både oppvarming og nedkjøring av leilighetene. I tillegg har sameiet en batteri-rack for lading av strøm når strømmen er billig og som brukes når strømmen er dyr. Dette gir mye mindre boutgifter til beboere.
Ellers er det varmekabler på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter A. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

19-09-2022

Meny