St. Hanshaugen 5A, 5310 Hauglandshella

Enderekkehus med 3 soverom og byggeår 2017 – flott uteområde med solrik beliggenhet – gode parkeringsmuligheter

SOLGT

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

St. Hanshaugen 5A
5310 Hauglandshella

Selveier rekkehus over to plan som inneholder: Underetasje: Entrè, gang, 2 soverom, lekerom (ikke vindu eller ventilasjon), bad, vaskerom og garderobe. 1. etasje: Stue/ kjøkken, gang, soverom og bad. Fra stue er det utgang til en nord-vest vendt terrasse på 36,4m². Fra stue/kjøkken og soverom er det utgang til en sør-øst vendt altan på 9,7m². Garasje og utvendig bod.

Standard

Kaland & Partners ved Morten Lie har gleden av å presentere St. Hanshaugen 5A, dette er et enderekkehus med 3 soverom fra 2017.  Flotte uteområder med solrik beliggenhet. Her er en nord-vest vendt terrasse på 36,4m² og en sør-øst vendt altan på 9,7m². Av høydepunkter kan det nevnes:

-Garasje og gode parkeringsmuligheter
-Utvendig bod til oppbevaring
-Keramiske fliser og parkett på gulv
-Jølul peisovn med glassfront i stue
-3 soverom og 2 bad
-Klassisk hvit kjøkkeninnredning fra Sigdal
-Waterguard og komfyrvakt på kjøkken
-Sentralstøvsuger med motor i utvendig bod
-Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn er integrert
-Balansert ventilasjon
-Varmekabler i entrè, gang, bad i 1. etasje, vaskerom og bad i underetasje
-Dør med glassfelt mellom entrè - gang

Ellers har boligen følgende standard:
Innbydene entrè ønsker velkommen inn. Keramiske fliser på gulv med varmekabler og malt platekledning på vegger. Takplater i himling med innfelte spotlights i himling. Entrèen har et areal på 3,1m². Plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Dør med glassfelt mellom entré-gang.

Fra entrè kommer man inn i gangen. Gangen har et areal på 13,7m². Her er keramiske fliser på gulv med varmekabler og malt platekledning på vegger. Takplater i himling med innfelte spotlights. Hvit trapp med åpne trinn leder opp til 1. etasje.

I underetasjen er det 2 soverom som har arealer på 6,9m² og 7m². Begge disse soverommene har parkett på gulv. Soverom 1 har malt platekledning på vegger og takplater i himling. Soverom 2 har malt platekledning og tapet på vegger. Takplater i himling. Skyvedør mellom begge soverom - gang.  Lekerom på 8,4m² dette rommet har ikke vindu eller ventilasjon. Skyvedør mellom lekerom - garderobe. Parkett på gulv, malt platekledning og tapet på vegger. Takplater i himling. Fra lekerom er det inngang til garderoberom på 5m².

Det er ett bad i hver etasje, badet i underetasjen er på 6,9m². Keramiske fliser på gulv/ vegger med varmekabler i gulv. Takplater i himling med innfelte spotlights. Dette badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjhjørne, badekar og dusjgarnityr. Avtrekksventil i himling og sluk av plast.

Badet i 1. etasje er på 4,4m² og har keramiske fliser på gulv/ vegger med varmekabler i gulv. Takplater i himling med innfelte spotlights. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og innfellbart dusjhjørne. Avtrekksventil i vegg og sluk av plast.

Eget vaskerom i underetasjen. Her er våtromsbelegg på gulv med varmekabler, mdf panel på vegger og takplater i himling. Vaskerommet er på 5,2m² og inneholder: Utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Avtrekksventil i himling og sluk av plast.

I boligens 1. etasje ligger stue med åpen kjøkkenløsning på 61,8m². Flere store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til rommet og viser utsikten over nærområdet. God plass til sofagrupper og spisebord. Parkett på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling. Lekker peisovn fra Jøtul med glassfront varmer godt på kalde høst- og vinterkvelder. Fra stue/ kjøkken er det utgang til en nord-vest vendt terrasse på 36,4 m² og en sør-øst vendt altan på 9,7m². Til denne altanen er det også utgang fra hovedsoverom i 1. etasje.

Pent kjøkken med takhøy kjøkkeninnredning fra Sigdal i klassisk hvit. Innredningen har slette fronter, noe som letter rengjøringen. Godt med skap- og benkeplass for den som liker å boltre seg på kjøkkenet. Kjøkkenet inneholder: Laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator, waterguard, komfyrvakt og opplegg for oppvaskmaskin. Følgende hvitevarer er integrert: Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Parkett på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling.

Hovedsoverommet ligger i 1. etasje, det har et areal på 11,9m². Parkett på gulv, malt platekledning/ tapet på vegger og takplater i himling. Plass til dobbelseng og garderobeskap. Fra dette soverommet er det utgang til den sør-øst vendt altanen på 9,7m².

Gang i 1. etasje på 2,4m² med parkett på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling.

Sentralstøvsuger med motor i utvendig bod.

Byggeår

2017

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Underetasje: 76m²
1.etasje: 82m²

Parkering

Garasje og parkering på egen tomt.

Arealbeskrivelse

Underetasje: Entrè, gang, 2 soverom, lekerom (ikke vindu eller ventilasjon), bad og vaskerom. 1. etasje: Stue/ kjøkken, gang, soverom og bad.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Varmekabler i entré, gang, bad, vaskerom u.etg. og bad 1.etg.
Jøtul peisovn med glassfront.

Balansert ventilasjon

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 05.04.2022.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

29-04-2022

Meny