Liakroken 44, 5132 Nyborg

Nydelig beliggende toppleilighet med sørvestvendt altan med gode solforhold, garasje, rett ved buss og butikk!

Liakroken 44
5132 Nyborg

Liakroken borettslag

Andelsbrevnummer

95

Leiligheten ligger i byggets toppetasje (4. etasje) og inneholder: Entrè/ gang, stue, soverom, kjøkken, bad og bod. En tilhørende ekstern bod på 3,5m²

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Liakroken 44, dette er en 2-roms andelsleilighet beliggende i byggets toppetasje (4. etasje).  Fra stue er det utgang til en sørvendt altan på 9,8m². Altanen fikk nytt gulv og ny front i 2022. Leiligheten har en super planløsning og med litt kjærlighet og arbeidskraft kan man skape seg en strøken leilighet. Bygget er fra 1980 mens vinduer ble skiftet i 2003 og dører i ca 2011/2012. De senere år er det gjort følgende moderniseringer: Skiftet toalett, installert vannlås sluk i dusj og litt endringer på dører og kjøkkenløsning. Borettslaget har gjennomført en renovering som ble ferdigstilt i 2021 med bla. fjerning av altankasser, opparbeiding av uteområder, infrastruktur for lading av elbiler på alle garasjeplasser, 10 stk ladere på parkeringsplassen ute, m.m. Av høydepunkter kan det nevnes:

-  Felles varmtvann
- Parkett på stue, et soverom og kjøkken
- Sørvendt altan på 9,8m²
- Garasje med el-billader

Boligen innehar følgende standard:

Man ønskes velkommen inn i en entrè/ gang på 6,2m² med god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Flislaminat på gulv, brystningspanel og malt strie på vegger, og system himling.

Lys og trivelig stue med et areal på 22,1m². Parkett på gulv, malt strie/ panel på vegger og malt betong i himling. Plass til sofagruppe og spisebord. Stor vindusflate sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til hele leiligheten. Fra stuen er det utgang til den herlige altanen som er sørvendt med et areal på 9,5m². Altanen er belagt med keramiske fliser, rekkverk av aluminiumsprofiler og glass felt. Fra leiligheten er det utsikt over omkringliggende områder.

Kjøkkenet er pent tilbaketrukket fra stue del og er på på 7m² med parkett på gulv, malt strie på vegger og malt betong i himling. Klassisk hvit kjøkkeninnredning med profilerte fronter fremstår som velholdt og lettstelt. Keramiske fliser over heltre og stål benkeplate. Her er stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Godt med skap- og benkeplass for den som trives med å boltre seg på kjøkkenet. Egen spiseplass på kjøkkenet med plass til et lite kjøkkenbord og to stoler.

Romslig bad med et areal på 6,5m², noe som gir god plass til både vaskemaskin og dusjkabinett. Badet har våtromsbelegg på gulv, våtromstapet og baderomsplater på vegger samt malt betong i himling. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin.

Her er et soverom på 12,1m² med plass til dobbeltseng, garderobeskap og annet soveromsmøblement. Laminat på gulv, malt strie på vegger og malt betong i himling.

For oppbevaring er det en innvendig bod på 2,5m² og en ekstern bod på 3,5m².

At leiligheten ligger øverst og midt i bygget, med varme fra leiligheten under og fra begge sider samt felles varmtvann bidrar til lavere strømutgifter, noe som er høyaktuelt i våre dager.

Byggeår

1980

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

22938m2

Parkering

Alle leiligheter har egen garasjeplass, og der er det satt opp elbil ladere i alle. Gjesteparkering - App via Vestpark. Garasjeplass følger leilighet ved salg.

Komplett infrastruktur klargjort med «bakplate» for lader på 82 parkeringsplasser ble installert for alle innvendige garasjeplasser i tidsrommet mai til og med juni 2020. Ladeanlegget er montert og installert kostnadsfritt for borettslaget, ved at beboerne inngår abonnements avtaler med Ohmia Charging.
Utvendige ladeplasser ( 10 stk ) til gjester. Se: www.liakroken.no for informasjon - nyttige dokumenter - elbillading.

Arealbeskrivelse

4. etasje: Entré/gang, stue, soverom, kjøkken og Bad

Oppvarming

El. oppvarming:
- Stråleovn på bad.
- Vegghengte panelovner på soverom

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 23.10.2022.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

03-02-2023

Meny