Sandslimarka 273, 5254 Sandsli

Nydelig 4- roms i 3.etg med prima beliggenhet ifht sol – garasjeplass INKLUDERT – heis – rett ved bybanen!

SOLGT

Trude Gunnlaugsson-Gravdal

Daglig leder/megler/jurist

48 88 84 01 / tgg@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Sandslimarka 273
5254 Sandsli

Sandslikollen boligsameie

Nydelig 4-roms leilighet i 3. etasje med prima beliggenhet i fht. sol. Parkering i felles garasje, trappefri adkomst med heis og rett ved bybane. Inneholder følgende: Stue/kjøkken, 3 soverom, bad, wc og bod. 1 tilhørende bod i 1. etasje.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Sandslimarka 273, en nydelig 4-roms leilighet i attraktive Sandslikollen Boligsameie. En helt ny leilighet med sørvestvendt terrasse, med svært gode solforhold. Leiligheten har vannbåren varme i gulvet i gangen og stue/kjøkken, samt balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Litt om kvaliteter og innhold:

Det er en stor og åpen stue/kjøkkenløsning med 1-stavs eikeparkett. De store vinduene sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til rommet. Det er gasspeis i stuen, denne er både dekorativ og gir god varme på kalde vinterdager. Gass er en lun, sikker og brukervennlig varmekilde, som du fort blir fortrolig med og glad i. Fra stuen er det utgang til den sørvestvendte terrasse som har sol fra tidlig dag til sen kveld midtsommers. Her kan man virkelig nyte fine sommerdager.

Kjøkkenet har kvalitetsinnredning fra Sigdal med slette fronter og integrerte hvitevarer.  Det er godt med skap og benkeplass på kjøkkenet.

Leiligheten har 3 soverom av god størrelse. Oppgraderte Sigdal garderobeskap i varm beige på alle soverom med praktisk og luksuriøs innredning med glassskuffer etc. Soverommene er malt i varme farger.

Lekkert bad som har fliser på gulv og vegger. Videre inneholder badet innredning, vegghengt toalett, speil og dusjvegger i glass.

Toalettrommet har fliser på gulvet og inneholder videre vask med møblement og vegghengt toalett.

Det er 1 innvendig bod, samt 1 tilhørende bod i 1.etasje.

Felleskostnader er kr.2 878,-  pr. mnd og dekker drift og vedlikehold av fellesarealer, byggforsikring og bredbånd/KabelTV og garasje.

Prosjektet består av 136 nye og moderne selveierleiligheter på Sandslikollen. Som navnet tilsier ligger leilighetene på en kolle, med gode utsikts - og solforhold.

De 136 leilighetene er fordelt på 5 bygg. Bygg C, D og E ferdigstilles 4. kvartal 2021. Bygg A og B ferdigstilles 1. kvartal 2022. Leilighetene er bygget etter strenge krav til byggteknisk kvalitet, god standard, gjennomtenkte planløsninger og stedstilpasset arkitektur.

Her ligger alt til rette for en enklere hverdag; Bybanestopp rett ved, kort vei til Bergen sentrum og flyplassen. Fine turområder og nærhet til det du trenger av butikker til de daglige innkjøp.


Offentlige planer/konsesjonsplikt:

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse-blokkbebyggelse.

Av hensynssoner kan følgende nevnes:
Planid: 61500000 140 - Frisiktsone Dekningsgrad: 0,9 %
Planid: 65270000 KpStøySone H220_7 Fana skytterlag - gul sone Dekningsgrad: 100,0 %

Eiendommen er avsatt til sentrumsformål ihht. kommuneplanens arealdel 2018 med planid 65270000 ikrafttrådt 19.06.2019.

Komplett liste med planinformasjon og planer i nærheten følger vedlagt prospektet. Kart og bestemmelser kan sees hos megler.

Konsesjon og odel: Det er ikke knyttet odel eller konsesjonsplikt til eiendommen.

Det er ikke vedtatt ny reguleringsplan for naboeiendom, men det er påstartet reguleringsarbeid. Det har vært ett oppstartsmøte og prosess etter det. Innsyn i saken finner du her og det som i hovedsak er nevnt i oppstartsmøte er.
 
"Det er utarbeidet to alternative forslag, med og uten skole i vestre del av området. Alternativet med skole viser at det beholdes og settes av store arealer til skole og uteområder. Alternativet uten skole muliggjør større boligutbygging.
Det foreslås en høydevariasjon med rekkehus 2-4 etasjer og boligblokker 4-6 etasjer. Foreslås lavere byggehøyder mot sør for å sikre gode solforhold og kvalitet på uteområder."
 
Referat oppstartsmøte:
 
https://www.bergen.kommune.no/innsynplanogbyggesak/api/fil/2020133832/12412090/Referat%20Oppstartmøte?p=L3Nha3Npbm5zeW4vc2FrLzIwMjAvMjY2ODU=
 
Link til reguleringsplan under arbeid:
 
https://www.bergen.kommune.no/omkommunen/offentlig-innsyn/innsynplanogbyggesak/saksinnsyn/sak/2020/26685

Byggeår

2021

Tomteareal

8376m2

Parkering

Parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Parkeringsplassen er F2. Tilrettelagt for tilkobling av ladeboks. Ladeboks må kjøper selv kjøpe.

Samtlige leiligheter har adkomst fra hovedinngang og parkeringsgarasje via heis og trapperom til et halvprivat inngang-areal i hver etasje.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

12-05-2022

Meny