Dag Hammarskjölds vei 105, 5144 Fyllingsdalen

Stilmessig gjennomført og lekker leilighet i 11. etg. Nytt kjøkken og baderom. Heis. Gangavst. Oasen

SOLGT

Dag Hammarskjölds vei 105
5144 Fyllingsdalen

Fyllingsdalen borettslag

Andelsbrevnummer

89

Leiligheten ligger i byggets 11. etasje og inneholder: Entrè/gang, bad, to soverom, stue og kjøkken. Fra stue er det utgang til en sør-vestvendt terrasse på 16,3m². Tilhørende boder: Bod 1 i 12. etasje på 3,2m² og bod 2 i 1. etasje på 1,9m².

Standard

Kaland & Partners ved Siv Bente H. Besseberg har gleden av å presentere Dag Hammarskjöldsvei 105. Dette er en betydelig oppgradert leilighet beliggende i 11. etasje med storslått utsikt og gode solforhold. Fra leiligheten er det kort vei til bybanestopp og Oasen kjøpesenter. Av høydepunkter kan det nevnes:

- Sør-vestvendt terrasse på 16,3m²
- To tilhørende boder, en i 12. etasje og en i 1. etasje
- 2 soverom
-Skyvedør mellom stue-kjøkken
-Dørtelefon i entrè
-Lekkert baderom, oppgradert i 2020
-Waterguard og komfyrvakt på kjøkken
-Flott kjøkken, nytt i 2021
-Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap/ frys er integrert
-Enstavs laminat på gulv og malt platekledning/ betong på vegger
-Varmekabler på bad og vegghengte panelovner på soverom1, soverom 2 og stue

Ellers har boligen følgende standard:
Man ønskes velkommen inn i en entrè på 5m². Her er laminat på gulv og malt platekledning på vegger. Plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Dørtelefon.

Lekkert bad på 7,6m². Badet er opplyst renovert 2020, og der er utstedt våtromsertifikat. Her er keramiske fliser på gulv/ vegger og malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Badet inneholder: Servant med møblement/ speil, belysning, vegghengt toalett, innfellbart dusjhjørne, dusjgarnityr og opplegg for vaskemaskin. Rennesluk i dusj. Vaskerom delen er kledd inn/ gjemt bak store speil. Et stilmessig og planmessig godt gjennomført baderom!

Flott kjøkken på 10,8m². Kjøkkenet er nytt i 2020. Kjøkkeninnredning fra Ikea med moderne, slette fronter og ølaminerte benkeplater i marmorlook. Kjøkkenet inneholder: Nedfelt kompositt vaskekum, waterguard, komfyrvakt, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap/ frys er integrert. Godt med skap- og benkeplass for den som liker å boltre seg på kjøkkenet. Laminat på gulv og malt betong på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Nydelig utsikt fra kjøkkenet over "Dalen". Skyvedør mellom stue-kjøkken.

Lys og pen stue med stor vindusflate som gir et godt og naturlig lysinnslipp til rommet samt åpner opp for den flotte utsikten. Pene gulv i enstavs laminat eik mot nylig malte, slette vegger i varm beigetone. Stuen har et areal på 27,4m² og er enkel å møblere i i flere avdelinger.Fra stue er det utgang til den sør-vestvendte terrassen på 16,3m².

Boligen har 2 soverom med arealer på 13,5m² og 7,3m². Innbydende hovedsoverom malt i dyp grønntone. Her er god har plass til dobbelseng. Hovedsoverom har tilgang til smart innredet gardereoberom. Soverom 2 er et koselig rom innredet som barnerom. Her er plass til seng og garderobeskap. Rommet passer også godt som et kontor. Begge soverommne har laminat på gulv og malt platekledning på vegger.

Byggeår

1971

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

20959m2

Parkering

Felles parkeringsplass utendørs.
Det medfølger 2-3 parkeringskort som gjør det mulig å parkere på borettslagets parkeringsplasser. Gjester må ha egen parkeringsoblat.
Det er lagt opp til at en kan kjøpe seg en parkeringsplass med lader for el-bil gjennom selskapet Ohmia der etter betaler man månedspris på lading.

Arealbeskrivelse

Entrè/ gang, bad, to soverom, stue og kjøkken.

Oppvarming

El. oppvarming:
-Varmekabler på bad.
-Vegghengte panelovner på soverom 1 og soverom 2 (monteres etter befaring) og stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 12.01.2022.

Ansvarlig megler

Siv Bente Hansen-Besseberg
Megler/salgsleder
sbhb@kapa.no
48 88 84 40

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

25-01-2022

Meny