Bildøybakken 67, 5360 Kolltveit

Familievennlig enebolig med sentral & attraktiv beliggenhet – 5 min fra Sartor – Sjøutsikt – Garasje -Solrike uteplasser

SOLGT

Charlotte Anthun

Eiendomsmeglerfullmektig

92 88 96 01 / ca@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Bildøybakken 67
5360 Kolltveit

Meget flott enebolig med sentral og barnevennlig beliggenhet på Kolltveit. Boligen er bygget i 1983, går over 3 plan og inneholder følgende: U.etg: Entré/gang, soverom, kjellerstue, bad, vaskerom og to boder. 1. etg: Gang, soverom, stue/kjøkken, grovkjøkken og bad. 2. etg: Gang og to soverom.

Standard

Kaland & Partners Vestkanten ved Charlotte Anthun har gleden av å presentere Bildøybakken 67, en innholdsrik og romslig enebolig over 3 plan med nydelig utsikt og gode solforhold. Boligen har en sentral og attraktiv beliggenhet i blindvei uten gjennomgangstrafikk og er svært barnevennlig med kort vei til barnehage, skole og kollektivtrafikk. Eiendommen er pent opparbeidet med flere flotte uteplasser og man har tilhørende garasje hvor det er installert EL-bil lader, samt at det er gode parkeringsmuligheter til flere biler ellers på eiendommen. I umiddelbar nærhet finner man flere fine turstier og Sartor Storsenter med de fleste fasiliteter er bare en kort kjøretur unna.

Rom for rom byr boligen på følgende kvaliteter:

Underetasje:

Entré/gang (16,3 m²)
Stor og romslig entrè/gang med keramiske fliser på gulvet og lyse, malte overflater. Her er det varmkabler på gulvet og rikelig med plass for familien i en hektisk hverdag hvor mange er på farten. Flott gråmalt trappehus som er sentrert i boligen og gir adkomst til de forskjellige sonene i huset.

Soverom (8,2 m²)
Soverommet i boligens underetasje har laminat på gulvet og malt strie på veggene. Videre er det varmekabler i gulvet og det er godt nok med plass til seng av ønsket størrelse, nattbord og øvrige møbleringsløsninger.

Kjellerstue (21,5 m²)
Til venstre for entrè/gang har man adkomst til et disponibelt rom som har varmekabler i gulvet. Per i dag benyttes dette rommet til kjellerstue, og er passer ypperlig som en egen "ungdomsavdeling" eller som TV-stue til de minste. Det gjøres oppmerksom på at kjellerstue ut i fra byggetegninger er definert som disponibelt rom, og ikke er byggemeldt og godkjent som kjellerstue. Videre fra kjellerstuen er det adkomst til boder på henholdsvis 10,5 m² og 2,1 m², hvor man har god plass til oppbevaring.

Bad (4,7 m²)
Badet i underetasjen har keramiske fliser på gulvet og veggene, samt malt platekledning i himlingen. Videre inneholder badet servant med møblement/speil, vegghengt toalett, badekar, elektrisk avtrekksventil i veggen og varmekabler i gulvet.

Vaskerom (9,8 m²)
Boligen har et praktisk, separat vaskerom av god størrelse. Her er det keramiske fliser på gulvet, malt strie og mfd panel på veggene og takplater i himlingen. Videre inneholder vaskerommet utslagsvask, benkeplate, opplegg for vaskemaskin og avtrekksventil i veggen.

Boligens underetasje har også godt med bodplass.

Første etasje:

Soverom (9,9 m²)
Hovedsoverom med parkett på gulvet og malt strie på veggene. Soverommet har stor skyvedørsgarderobe og utgang til nord-østvendt altan på 6 m².

Stue/kjøkken (58,9 m²)
Boligen har åpen stue/kjøkkenløsning med en naturlig inndeling av de forskjellige sonene. Her er det rikelig med plass til sofakrok, lesekrok og gjestfritt langbord. Store vinduer sikrer oppholdsrommet rikelig med naturlig lysinnslipp og det er utgang til sør-vestvenst terrasse på 65,3 m². Stuen har peisinnsats med glassfront, samt varmepumpe som sørger for god oppvarming av boligen. Kjøkkenet har takhøy Ballingslöv kjøkkeninnredning med profilerte fronter hvor det er rikelig med skap- og benkeplass, i tillegg til stor kjøkkenøy som både fungerer som et samlingspunkt og byr på ekstra oppbevaring. Kjøkken er utstyrt med integrert stekeovn og platetopp fra Electrolux. Videre inneholder kjøkkenet heltre benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for vaskemaskin.

Grovkjøkken (5,5 m²)
Praktisk grovkjøkken med adkomst fra kjøkkenet. Her er det kjøkkeninnredning med slette froner og laminert benkeplate.

Bad (4 m²)
Lyst, helfliset bad med varmekabler i gulvet. Badet inneholder servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, duskkabinett og elektrisk avtrekksventil i veggen.


Andre etasje:

I boligens andre etasje har man et disponibelt loftsrom som per i dag er benyttet som to soverom. Soverommene er på henholdsvis 14 m² og 11,3 m². Her har man godt med plass til ønsket møblering. Det gjøres oppmerksom på at denne etasjen ut i fra byggetegnigner er definert som disponibelt loftsrom og ikke er byggemeldt og godkjent som soverom.

Byggeår

1983

Bruksareal per etasje

U.etg: 78 m²
1.etg: 89 m²
2.etg: 32 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1561m2

Parkering

Garasje med plass til en bil, samt parkeringsmulighet for flere biler på eiendommen.
EL-bil lader i garasje.

Arealbeskrivelse

U.etg: Entré/gang, soverom, kjellerstue, bad og vaskerom.
1.etg: Gang, soverom, stue/kjøkken, grovkjøkken og bad.
2. etg. Gang og to soverom.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, asfaltert plass, div. prydbusker/beplantning og naturtomt.

Oppvarming

Peisinnsats med glassfront i stue.
Elektrisk oppvarming:
- Varmekabler i entrè/gang, begge bad, kjellerstue og soverom i underetasjen.
- Varmepumpe fra 2019 i stue/kjøkken

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

17-03-2022

Meny