Austra Kallestadvika 38, 5382 Skogsvåg

Flott enebolig i idylliske og barnevennlige omgivelser m/sjøen som nærmeste nabo -Mulighet for å leie båtplass -Garasje

SOLGT

Charlotte Anthun

Eiendomsmeglerfullmektig

92 88 96 01 / ca@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Austra Kallestadvika 38
5382 Skogsvåg

Meget flott enebolig i et idyllisk og rolig område på Kallestad. Her har man nydelig sjøutsikt, altan på 40,7 m², 5 soverom, 2 bad, garasje og mulighet for båtplass. Boligen går over 3 plan og inneholder følgende: U.etg: Entré, gang, to soverom, bad og bod. 1. etg: Trappegang og ett soverom. 2. etg: Stue, gang, 2 soverom, bad og kjøkken.

Standard

Kaland & Partners Vestkanten ved Charlotte Anthun har gleden av å presentere Austra Kallestadvika 38, en meget flott og familievennlig enebolig med fantastisk beliggenhet like ved sjøen. Her har man gode solforhold, nydelig sjøutsikt, nord-vestvendt altan på 40,7 m², innlagt fiber og garasje. Det er også mulighet for videreføring av leieforhold til båtplass i båthavnen like nedenfor eiendommen. Boligen brukes i dag med 5 soverom, men det gjøres oppmerksom på at to av disse ikke er byggemeldt og godkjent som soverom.

Underetasje:

Entré/gang (2,8 m²/9,2 m²)
En lys og åpen entrè ønsker deg velkommen inn. Her er det varmekabler i gulvet og plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Denne fører videre til en større gang som også har varmekabler i gulvet og videre har tilkomst til alle rommene i underetasjen.

Bad (8,6 m²)
Romslig bad med keramiske fliser på gulvet og malt strie på veggene. Badet inneholder servant med møblement/speil, toalett, dusjkabinett, utslagsvask, opplegg for vaskemaskin og elektrisk avtrekksventil i veggen.

Soverom
Boligens underetasje har to soverom på henholdsvis 15,8 m² og 7,3 m². Soverommene har godt med plass til seng av ønsket størrelse, nattbord og øvrige møbleringsløsninger. Videre har begge soverommene i underetasjen varmekabler i gulvet og det største soverommet har laminat på gulvet og mdf panel/ malt mur på vegger, mens det andre soverommet har vinylbelegg på gulvet og brystningspanel/ malt strie på veggene.

Bod (8,3 m²)
I tilknytning til boligens underetasje er det en bod med god plass til oppbevaring.

Første etasje:

Trappeoppgang (6 m²)
Trappeoppgangen fører deg fra underetasjen opp til soverommet i 1. etasje og videre opp til boligens 2. etasje. Trappeoppgangen har laminat på gulvet og malt platekledning på veggene.

Soverom (15,2 m²)
Lyst og pent soverom av god størrelse med laminat på gulvet og malt platekledning på veggene. Her har man gode oppbevaringsmuligheter på loft/hems og det er varmekabler i gulvet. 

Andre etasje:

Stue (40,2 m²)
Stor og romslig stue med god plass til ulike møbleringsløsninger. Det er laminat på gulvet, malt platekledning på veggene og peisovn med glassfront som sørger for god oppvarming av boligen på kalde dager. Store vinduer sikrer oppholdsrommet rikelig med naturlig lysinnslipp, og det er utgang fra stue til nord-vestvendt altan på 40,7 m².

Kjøkken (21,7 m²)
Stort kjøkken med takhøy kjøkkeninnredning og slette fronter. Her er det godt med skap- og benkeplass, samt god plass til spisegruppe. Videre inneholder kjøkkenet laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator, komfyrvakt og opplegg for oppvaskmaskin.
Integrerte hvitevarer:
- Stekeovn fra Beha
- Platetopp med induksjon fra Siemens

Soverom
Boligens andre etasje har to soverom på henholdsvis 10,1 m² og 11,1 m². Begge soverommene her har laminat på gulvet og malt platekledning på veggene, samt fin utsikt ned mot sjøen. Det ene soverommet har også utgang til den nord-vestvendte terrassen på 40,7 m².

Bad (6,1 m²)
Bad med keramiske fliser og mosaikk fliser på gulvet og baderomsplater på veggene. Badet inneholder servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjhjørne, dusjgarnityr og avtrekksventil i himlingen.

Byggeår

1986

Bruksareal per etasje

U.etg: 55 m²
1. etg: 22 m²
2. etg: 94 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

929m2

Parkering

Garasje med plass til en bil, samt parkeringsmuligheter for flere biler på eiendommen.

Arealbeskrivelse

U.etg: Entré, gang, to soverom og bad. 1. etg: Trappegang og soverom. 2. etg: Stue, gang, to soverom, bad og kjøkken.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, asfaltert plass og div. prydbusker/beplantning.

Oppvarming

Peisovn med glassfront i stue.
Varmekabler i entré, gang, begge bad, begge soverom i underetasje og soverom i første etasje.
Vegghengt panelovn på kjøkken.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner | Faglig Leder
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

06-01-2022

Meny