Tjørnhaugen 115, 5154 Bønes

Nydelig beliggende rekkehus m/garasje på beste Bønes – rett ved buss, butikk, barnehage og Fjellsdalen skole!

SOLGT

Trude Gunnlaugsson-Gravdal

Daglig leder/megler/jurist

48 88 84 01 / tgg@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Tjørnhaugen 115
5154 Bønes

Sameie Tjørnhaugen Huseierlag 1

Selveier rekkehus over to plan. Bygget i 1984. Inneholder følgende: Underetasje: Gang, to soverom, bad, toalett, walk-in closet og bod.. 1. etasje: Entré/gang, stue og kjøkken. Sør-østvendt terrasse på 26,6 m² med utgang fra soverom 1. Sør-østvendt altan på 13,3 m² med utgang fra stue. Garasje i rekke på 15,6 m². Utvendig bod på 5,3 m².

Standard

Kaland & Partners Vestkanten ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Tjørnhaugen 115. Et nydelig beliggende rekkehus m/garasje på beste Bønes med utsikt over Nordåsvannet, fjellene bak, sørover til Austevoll. Svært barnevennlig beliggenhet, i en rolig gate med lite trafikk. Det er ikke langt å gå til Kyrkjetangen badeplass, fint å gå opp til Gullsteinen og videre til Løvstakken, tur rundt Ortunvannet, med unikt fugleliv. Trygg og kort vei til Fjellsdalen skole og kunstgressbane. Kort vei til buss, butikk og barnehager.

Litt om kvaliteter og løsninger:
1. etasje:
Du blir møtt av en entré/gang på 7,2 m² med vinylbelegg på gulvet og god plass til å plassere sko og henge fra seg yttertøy.

Stuen er på romslige 27,0 m² med parkett på gulvet. Det er i stuen god plass til både sofagruppe og spisestue. De store vinduene sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til rommet, og sammen med den gode takhøyden gir dette en god romfølelse. Med utgang fra stuen er det en sør-østvendt altan på 13,3 m² med nydelig utsikt. Det er montert en Basic peisovn med glassfront i stuen.

Kjøkkenet er på 10,9 m² og også her er det parkett på gulvet. Kjøkkenet har innredning med profilerte fronter og to overskap med glassfronter. Videre inneholder kjøkkenet laminat benkeplate med stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Over benkeplaten er det montert keramiske fliser. Det er også plass til en koselig spiseplass på kjøkkenet.

Vi følger trappen ned til underetasjen:
Her finner du boligens to soverom, som er på hhv. 11,5 m² og 10,8 m² som begge har laminat på gulvet. Det er god plass til senger og ønsket garderobeløsning på begge rommene. Fra det største soverommet er det utgang til  en sør-østvendt terrasse på 26,6 m².

Boligens bad er på 5,2 m² og har keramiske fliser på gulv og vegger. Videre inneholder badet servant med møblement/speil, belysning, innfellbart dusjhjørne med dusjgarnityr, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Det er montert avtrekksventil i veggen.

Praktisk med separat toalettrom på  1,3 m², her er det vinylbelegg på gulvet, malt strie på vegger og malt panel i himlingen. Videre inneholder rommet servant med møblement/speil, belysning og toalett. Det er montert avtrekksventil i veggen.

Det er også et walk in closet på 4,9 m², samt en bod: 2,3 m² i denne etasjen. I tillegg er det en utvendig bod på 5,3 m².

Byggeår

1984

Bruksareal per etasje

Underetasje: 45 m².
1. etasje: 46 m².

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

121m2

Parkering

Parkering i garasje med ladestasjon ( som medfølger)

Arealbeskrivelse

Underetasje: Gang, to soverom, bad og toalett. 1. etasje: Entré/gang, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, terrassedekke og div. prydbusker/beplantning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler i gangen, på begge soverommene, på toalettet og på badet.

Basic peisovn med glassfront i stue/kjøkken.

Fra 2021 blir det forbud mot ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen kommune. Åpne ildsteder og ovner fra tidligere enn 1998 er definert som ikke rentbrennende, og må fjernes, blindes/plomberes (for så være dekorasjon/møbel), eller skiftes ut innen utgang av 2020.

Sikringsskap i entré/gang.
Inneholder: Automatsikringer (jordfeilautomater) og strømmåler.
Hovedsikring på 35 ampere.
Kurser:
25 ampere: 1 stk.
16 ampere: 4 stk.
10 ampere: 3 stk.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, 12.11.2021.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

29-11-2021

Meny