Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner | Faglig Leder

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Osundet, 5337 Rong

NyPRIS! Leil. i idylliske Osundet snart klar for innflytting! Båtplass «rett utenfor døren» – Salg av kontraktposisjon

Prisantydning

2 390 000,-

Omkostninger totalt

68 280,-

Totalpris inkl. omkostninger

2 458 280,-

Omkostninger

7 188,-  Omkostning kjøper - betales i sluttoppgjøret
172,-  Pantattest kjøper
585,-  Tingl.gebyr pantedokument
585,-  Tingl.gebyr skjøte
59 750,-  Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 390 000,-)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

 • Boligtype:

  Leilighet

 • Kommunenr.:

  4626

 • Gårds/Bruksnr.:

  243/312

 • Primærrom:

  52 m2

 • Bruksareal:

  52 m2

 • Oppholdsrom:

  1

 • Antall soverom:

  1

 • Antall baderom:

  1

 • Meglers ref.nr:

  6210276

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner | Faglig Leder

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Osundet
5337 Rong

Byggingen er snart ferdig og innflytting i en av norges mest fremtidsrettede prosjekter skjer allerede før jul! Dette er en leilighet i 2 etasje med et soverom, stue med åpen kjøkkenløsning samt trapp opp til hems. Leiligheten leveres også med en utvendig sportsbod.

Standard

Dette er salg av kontraktsposisjon.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse:
Leiligheten er antatt ferdigstilt i midten av desember 2021.

Bebyggelsens arealer:
Arealet er angitt hhv. som bruksareal (BRA) som er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive eventuelle boder, samt P-ROM som er BRA fratrukket innvendig bod/sekundærrom. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer, da beregningene er foretatt på tegninger.

Felleskostnader:
Kr 25,- per kvm BRA og innskudd på kr 5000,- ved oppstart av sameiet. Det vil etableres et sameie med vedtekter før overtagelse.

Bygget føres opp etter TEK17.

KONSTRUKSJON
Bygget blir i hovedsak ført opp med konstruksjoner av tre og stål, og betong/tre som etasjeskiller og skillevegger mellom boenhetene. Utvendig vil bygget fa dobbeltfalset stående trekledning. Terrassebord vil leveres av typen Møre Royal.

INNVENDIGE OVERFLATER
Leiligheten leveres med Moland 14mm 3-stavs parkett med hvit matt lakk. Alle innvendige vegger med unntak av bad leveres malt. Takene vil være slette og malt. I enkelte deler av leiligheten er taket senket pga. tekniske foringer. Overgangen mellom vegger og tak vil vare listefri. Bad leveres med fliser på gulv i størrelsen 30*30cm. Veggene har fliser i 20*40cm. Dusjsonen leveres nedsenket med kantlist på ca. 1214 mm. Flisene i dusjsonene er 10*10cm. Flisene leveres av Modena.

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning leveres i typen Viva med hvitevarer fra Electrolux. Av hvitevarer leveres det integrert kombiskap, oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp. Underlimt vask i modellen Silver.

BAD
Det leveres et 60/90 cm. bredt baderomsmøbel fra INR av typen Kilen med heldekkende vask. Det leveres vegghengt toalett. Termostatstyrt dusjbatteri med garnityr. Dusjvegger leveres som hjørneløsning på 90*90cm. fra INR type Angel. Det blir opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på bad.

GARDEROBE
Garderobeskap blir levert fra Epoc. Det følger med 1 meter garderobeskap pr. sengeplass av type hvitt melamin kombiskap.

OPPVARMING
Bad leveres med termostatstyrte varmekabler. Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinning med gjenvinningsprosent på hele 85%. Hver leilighet får en konvektor.

BELYSNING
Det leveres lys over vask på bad. I boden leveres taklampe av typen Blikksvar. Badene og entreen får ledd downlights i tak. Det monteres utvendig belysning og stikkontakt på alle private utearealer/ terrasser.

LÅSESYSTEM
Leiligheten har Yale Doorman kodelås til ytterdøren. Dører til bod leveres med egen nøkkel.

INTERNETT, TV OG TELEFONI
Det leveres fiber fra Canal Digital med komplett 50MB internetthastighet med T-We boks og trådløs ruter. Det er medtatt ett multimedia punkt i hver leilighet. Telefoni baseres på mobiltelefoni og IP telefoni via bredbåndsnettet

SPORTSBODER
Inkludert i kjøpesummen følger en sportsbod. Sportsboden leveres med avfukter. Sportsbodene tildeles av utbygger. Sportsboder blir plassert mellom boligbyggene.

DIVERSE:
Se prosjektets hjemmeside på: www.Osundet.no, Kjøper oppfordres til å lese gjennom opprinnelig prospekt til prosjektet før kjøp, denne finner du på hjemmesiden eller ved å kontakte megler.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at objektet for dette salget er salg av kontraktsposisjon. Ved kjøp av en kontraktsposisjon vil kjøper tre inn i en kontrakt som allerede er inngått mellom utbygger/hjemmelshaver og selger, jf. vedlagt kontrakt i prospekt. Kjøp av kontraktposisjon baseres på nærværende dokument inkludert alle vedlegg. Lovpålagte opplysninger om eiendommen er ufullstendig uten alle vedlegg. Kjøper vil tre inn i selger sine rettigheter og plikter iht. den opprinnelige kjøpekontrakten og prospektet som ligger vedlagt.

Selger har godkjent salgsoppgaven.

Forsikring
Fra overtagelsen vil eiendommen være forsikret gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Bestemmelser tiltak mot hvitvasking/kjøpers innbetaling
I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.

Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Info om formuesverdi
Eiendommens formuesverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Formuesverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. Se nærmere info på www.skatteetaten.no.

Lovverk
Kontraktsforholdet reguleres av avtaleloven og bustadoppføringslova.

Budgiving:
Bud skal kun inngis på beløp for kontraktsposisjonen (merverdi). Det vil fremgå i både budskjema og budjournal hva den opprinnelige kjøpesummen utgjør og budskjema er vedlagt i salgsoppgaven. All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt med megler dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Parkering

Parkering på felles parkeringsplass hvor leiligheten har fast plass. Det vil også legges til rette for flere gjesteparkeringer. Alle parkeringsplassene blir plassert i bakkant av boligrekken slik at tunet blir så bilfritt som mulig. Parkeringsplassene vil være del av fellesarealet og det vedtektsfestes hvilken plass som tilhører hvilken leilighet. Utbygger tar forbehold om annen organisering av parkering dersom det skulle vise seg nødvendig eller hensiktsmessig.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

11-01-2022

Meny