Bjørndalsskogen 51, 5170 Bjørndalstræ

Attraktiv og flott 3-roms andelsleilighet – vestvendt terrasse på 13,5m² – parkering i garasjeanlegg – felles varmtvann

SOLGT

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner | Faglig Leder

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Bjørndalsskogen 51
5170 Bjørndalstræ

Bjørndalskogen 1 borettslag

Andelsbrevnummer

119

Tre roms andelsleilighet i 1.etasje. Inneholder følgende: Entrè, gang, to bad, vaskerom, to soverom, stue, kjøkken og bod. Vestvendt terrasse på 13,5 m² med utgang fra stue. Tilhørende bod på 3,6 m².

Standard

Kaland & Partners ved Morten Lie har gleden av å presentere Bjørndalsskogen 51, dette er en 3-roms andelsleilighet i 1. etasje. Fra stue er det utgang til en vestvendt terrasse på 13,5m². Felles varmtvann er inkludert i felleskostnadene. Gang/ trappevask utføres av renholdsfirma. Parkering i felles garasjeanlegg. Av høydepunkter kan det nevnes:

- En innvendig bod på 4,6m² og en tilhørende bod på 3,6m² til oppbevaring
-2 bad med keramiske fliser på gulv/ vegger
-2 romslige soverom på 15,4m² og 12,6m²
-Dørtelefon i entrè
-Vinduer og balkongdør i stue er fra 2019
-Flislaminat, parkett, keramiske fliser og laminat på gulv
-Opplyst varmekabler på begge bad

Ellers har boligen følgende standard:
Her kommer man inn i en romslig entré på 15,4 m². Flislaminat på gulv, malt strie på vegger og malt betong i himling. Her er god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Videre kommer man inn i en gang på 2,6 m². Flislaminat på gulv, malt strie på vegger og malt betong i himling.

Boligen har to bad. Bad v/soverom har et areal på 3,5 m². Dette badet har keramiske fliser på gulv/vegger og takplater i himling og inneholder: servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjgarnityr og badekar. Avtrekksventil i vegg.

Bad v/gang er på  2,8 m². Her er Keramiske fliser på gulv/vegger og takplater i himling. Dette badet inneholder: Servant med møblement/ speil, belysning, toalett og dusjgarnityr. Avtrekksventil i vegg.
Det er foretatt kontroll med fuktindikator av takstmann, og det ble ikke registrert unormale fuktverdier i utsatte områder på noen av badene. Opplyst varmekabler på begge bad.

Praktisk med eget vaskerom. Vaskerommet er på 4,1 m². Her er våtromsbelegg på gulv, malt strie på vegger og malt betong i himling.
Inneholder: Utslagsvask, benkeplate og opplegg for vaskemaskin. Avtrekksventil i kasse og sluk av plast.

Boligen har to soverom, soverommene er romslige med arealer på 15,4m² og 12,6m². Hovedsoverommet er på 15,4m² og herfra er det inngang til eget bad. Her er parkett på gulv og malt platekledning og malt strie på vegger. Malt betong i himling.
Soverom 2 er på 12,6m². Dette soverommet har laminat på gulv, malt strie på vegger og malt betong i himling.

Lys og trivelig stue på 36,3 m². Her er store vindusflater, noe som gir et godt og naturlig lysinnslipp til rommet. God plass til sofagruppe og spisebord. Laminat på gulv, malt strie og malt betong på vegger, malt betong i himling. Fra stuen er det utgang til den vestvendte terrassen. Terrassen er oppført i betong og belagt med keramiske fliser og er på 13,5m². Vinduer og balkongdør i stue er fra 2019.

Kjøkken med areal på 7,5 m². Laminat på gulv, malt platekledning på vegger og malt betong i himling. Kjøkkenet har takhøy kjøkkeninnredning fra Ikea med profilerte fronter.
Kjøkkenet inneholder: Laminert benkeplate, underlimt stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Kitchen boards over deler av benkeplaten.

Bod: 4,6 m² i leiligheten og en tilhørende bod på 3,6m² til oppbevaring.

Se også vedlagt nabolagsprofil for avstand til skoler, barnehager, kafeer og diverse andre servicetilbud.

Byggeår

1974

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

141724m2

Parkering

Fast garasjeplass. Her er det lagt til rette for elbil-lader, men selve laderen må anskaffes av ny kjøper.

Arealbeskrivelse

Entré, gang, to soverom, to bad, vaskerom, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Tomtearealet er felles for borettslaget og er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med interne veier, lekeplass, grøntarealer og div. prydbusker/beplantning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler på begge badene og vegghengt panelovn i stuen.

Sikringsskap i fellesarealer.
Inneholder: Automatsikringer (jordfeilautomater) og strømmåler.
Hovedsikring på 35 ampere (skrusikring).
Kurser:
25 ampere: 1 stk.
16 ampere: 5 stk.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 12.11.2021.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner | Faglig Leder
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

17-12-2021

Meny