Maggevarden 77A, 5363 Ågotnes

SOLGT – Visning avlyst! Del av tomannsbolig i populært boligfelt kort avstand fra skole og butikk – 3 soverom og 2 bad

SOLGT

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner | Faglig Leder

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Maggevarden 77A
5363 Ågotnes

Del av tomannsbolig over to plan som inneholder: 1. etasje: Entrè/ gang, soverom, bad og stue/ kjøkken med utgang til en sør-vestvendt terrasse på 53,8m². 2. etasje: Gang, to soverom, bad og bod. To tilhørende utvendige boder til oppbevaring. Parkering på eiendommen.

Standard

Kaland & Partners ved Morten Lie har gleden av å presentere Maggevarden 77A. Dette er en del av tomannsbolig over to plan. Fra stue/ kjøkken er det utgang til en sør-vestvendt terrasse på 53,8m². En innvendig bod og to utvendige boder til oppbevaring. Av høydepunkter kan det nevnes:

- Balansert ventilasjon
- Sentralstøvsuger
- Opplyst varmekabler i entrè/ gang, stue/ kjøkken og på begge bad
- Kjøkken opplyst oppgradert i 2019
-Stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap/ frys og mikrobølgeovn er integrert
- Keramiske fliser på gulv/ vegger på begge bad
- Peisovn med glassfront i stue/ kjøkken
- Dør med glassfelt mellom entrè/ gang - stue/ kjøkken
- Parkering til flere biler på eiendommen
- 3 soverom
- Keramiske fliser, parkett og laminat (på soverom 1 i 2. etasje) på alle gulv

Ellers har boligen følgende standard:
Man ønskes velkommen inn i en entrè/ gang på 4,2m² med keramiske fliser på gulv og malt strie på vegger. Takplater i himling. Opplyst varmekabler i gulv. Plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Dør med glassfelt mellom entrè/ gang - stue/ kjøkken. Lys og trivelig stue på 43,3m² med parkett på gulv og malt strie på vegger. Opplyst varmekabler i gulv. Plass til sofagruppe og spisebord. Peisovn med glassfront i stue/ kjøkken varmer godt på kalde høst- og vinterkvelder. Fra stue/ kjøkken er det utgang til den sør-vestvendte terrassen på 53,8m².

Åpen stue/ kjøkkenløsning. Kjøkkenet er opplyst oppgradert i 2019. Takhøy Ikea kjøkkeninnredning i klassisk hvit utførelse. Innredningen har slette fronter, noe som letter rengjøringen. Tre overskap med glassfronter. Kitchen boards over laminert benkeplate. Kjøkkenet inneholder: Underlimt kompositt vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap/ frys og mikrobølgeovn er integrert. Det er foretatt kontroll med fuktindikator av takstmann, og det ble ikke registrert fuktverdier i kjøkkenbenken eller på gulv.

Boligen har 3 soverom, ett soverom i 1. etasje og 2 soverom i 2. etasje. Soverommet i 1. etasje er på 10,4m². Her er parkett på gulv og malt strie på vegger. Soverommene i 2. etasje er på 19,7m² og 8,8m². Soverom 1 i 2. etasje har laminat på gulv og soverom 2 i 2. etasje har parkett på gulv. Alle soverom er lysmalte med malt strie på vegger. Vegghengte panelovner på begge soverom i 2. etasje.

Her er 2 bad, ett bad i hver etasje. Badet i 1. etasje er på 5,8m². Dette badet har fliser på gulv/ vegger og taklpater i himling. Opplyst varmekabler i gulv. Badet inneholder: Servant med møblement/ speil, belysning, toalett, innfellbart dusjhjørne, dusjgarnityr og opplegg for vaskemaskin. Det er foretatt kontroll med fuktindikator av takstmann, og det ble ikke registrert unormale fuktverdier i utsatte områder.

Badet i 2. etasje er på 8,7m². Dette badet har også keramiske fliser på gulv/ vegger, samt takplater i himling. Dette badet inneholder: Servant med møblement/ speil, belysning, toalett, innfellbart dusjhjørne, dusjgarnityr og boblebadekar. Det er også her foretatt kontroll med fuktindikator av takstmann og det ble heller ikke her registrert unormale fuktverdier i utsatte områder.

Gang i 2. etasje på 6,7m² her er det tilgang til koffertloft fra loftsluke. Ellers er det godt med bodplass, to utvendige boder og en innvendig bod i 2. etasje.

Se også vedlagt nabolagsprofil for avstand til skoler, barnehager, kafeer og diverse andre servicetilbud.

Byggeår

2006

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
1.etasje: 65m²
2.etasje: 49m²

Tomteareal

716m2

Parkering

Egen parkeringsplass (privat), men deles med andre delen av tomanns-boligen.

Arealbeskrivelse

1. etasje: Entrè/ gang, soverom, stue/ kjøkken og bad. 2. etasje: Gang, to soverom og bad.

Oppvarming

El- oppvarming:
- Opplyst varmekabler i entrè/ gang, stue/ kjøkken og på begge bad.
- Vegghengte panelovner på begge soverom 2. etasje.

Boligen har balansert ventilasjon.
Peisovn med glassfront i stue/ kjøkken.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 28.10.2021.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner | Faglig Leder
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

18-11-2021

Meny