Frieda Fasmers vei 40, 5171 Loddefjord

Arkitekttegnet enebolig m/garasje – innredet u.etg m/egen inngang – skjermet og rolig beliggenhet!

Prisantydning

4 990 000,-

Omkostninger totalt

135 992,-

Totalpris inkl. omkostninger

5 125 992,-

Omkostninger

172,-  Pantattest kjøper
585,-  Tingl.gebyr pantedokument
585,-  Tingl.gebyr skjøte
124 750,-  Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,-)
9 900,-  Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

 • Boligtype:

  Enebolig

 • Byggeår:

  2000

 • Kommunenr.:

  4601

 • Gårds/Bruksnr.:

  123/501

 • Ideell andel:

  1/1

 • Primærrom:

  184 m2

 • Bruksareal:

  207 m2

 • Bruttoareal:

  228 m2

 • Tomteareal:

  970 m2

 • Oppholdsrom:

  2

 • Antall soverom:

  4

 • Antall baderom:

  2

 • Energimerking:

  E

 • Kommunale avg.:

  20136,-

 • Ligningsverdi:

  1299829,-

 • Dato ligningsverdi:

  31-12-2019

 • Takseringsdato:

  22-11-2021

 • Meglers ref.nr:

  6210271

Frieda Fasmers vei 40
5171 Loddefjord

Arkitekttegnet enebolig over tre plan med innredet underetasje med egen inngang og parkering i garasje. Inneholder følgende: Underetasje leilighet: Entré/gang, stue, soverom, kjøkken og bad Underetasje hoveddel:Entré, gang, soverom, bad, vaskerom og bod. 1. etasje: Stue/kjøkken, to soverom og toalett. 2.etasje: Uinnredet loft Østvendt terrasse på 64,2 m² med utgang fra sov u.etg. Sør-vestvendt terrasse på 23,5 m² med utgang fra stue. Garasje med en biloppstillingsplass og innredet loft.

Standard

Kaland & Partners Vestkanten ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Frieda Fasmers vei 40. En flott arkitekttegnet enebolig med garasje og innredet underetasje med egen inngang. Boligen har en skjermet og rolig beliggenhet med gode solforhold. i Bergen Vest. Kort vei til Vestkanten Storsenter med alt av fasiliteter som restauranter, butikker, vinmonopol, apotek, Vannkanten, Iskanten, bowling og Mini-Golf. Gode bussforbindelser som tar deg til sentrum på ca 10 min.

Litt om kvaliteter og løsninger:

Underetasje leilighet:
Du ønskes velkommen av en entré/gang på 5,7 m² med keramiske fliser og parkett på gulvet og malt panel med innfelte spotlights i himlingen. I entrèen er det plass til å henge fra seg yttertøy og plassere sko.

Stuen har et areal på 16,4 m² med parkett på gulvet og malt platekledning med innfelte spotlights i himlingen. Det er i stuen god plass til sofagruppe og spisebord.

Kjøkkenet er på 4,4 m² og har parkett på gulvet og også her er det malt platekledning med innfelte spotlights i himlingen. Kjøkkeninnredning med slette fronter og to overskap med glassfronter. Videre er det valgt en laminert benkeplate med stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Over benkeplaten er det montert keramiske fliser.

Soverommet er på 8,5 m² og her er det furubord på gulvet. Det er på soverommet god plass til seng og ønsket garderobeløsning.

Leilighetens bad er pent og på 4,6 m² med keramiske fliser på gulvet, keramiske fliser og malt strie på veggene, malt platekledning med innfelte spotlights i himlingen. Badet inneholder servant, speil, belysning, vegghengt toalett, innfellbart dusjhjørne med dusjgarnityr og opplegg for vaskemaskin. Det er montert elektrisk avtrekksventil i kasse og sluken er av plast.

Underetasje hoveddel:
Du blir møtt av en entré på 11,3 m² med skiferfliser på gulvet. Det er i entrèen god plass til å plassere sko og henge fra seg yttertøy i skyvedørsgarderobe med speilfronter.

Gangen på 13,3 m² med skiferfliser på gulvet og teglsteins mur og malt mur på veggene fører deg til de øvrige rom i denne etajen.

I denne etasjen er det et soverom på 14,8 m² med furubord på gulvet og god plass til dobbeltseng og ønsket garderobeløsning. Det er fra soverommet utgang til en østvendt terrasse på hele 64,2 m², her er det rikelig med boltreplass for liten og stor.

Badet er på 13,0 m² og har keramiske fliser på gulvet, keramiske fliser og malt mur på vegger, panel med innfelte spotlights i himlingen. Videre inneholder badet servant, med møblement/speil, belysning, toalett, dusjhjørne, dusjgarnityr og badekar. Det er montert elektrisk avtrekksventil i veggen og sluken er av plast i dusjhjørne.

Praktisk med eget vaskerom på 6,1 m² med keramiske fliser på gulvet, malt mur på vegger og panel i himlingen. Rommet inneholder utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Det er ikke avtrekksventil i rommet og sluken er av plast.

Det er i tillegg en bod på 3,6 m² i denne etasjen.

Vi følger trappen opp til 1. etasje:
Det er i denne etasjen en stor og åpen stue/kjøkkenløsning på hele 54,5 m² med furubord på gulvet. Det er i stuen god plass til sofagruppe og spisebord. De store vinduene og gode takhøyden gir en god romfølelse. Fra stuen er det utgang til en sør-vestvendt terrasse på 23,5 m². Her er det god plass til ønsket utemøblement. Hagen er skjermet fra innsym og har gode solforhold.

Kjøkkenet har takhøy innredning med profilerte fronter og det er valgt en heltre benkeplate med kompositt vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Stekeovn og platetopp med induksjon er integrert. Det er godt med skap og benkeplass på kjøkkenet.

Det er i denne etasjen to soverom på hhv. 9,5 m² og 7,0 m². Det største av soverommene har furubord på gulvet og soverom 2 har laminat på gulvet. Det er på begge rommene god plass til senger og ønsket møblement.
 
Toalettrommet er på 4,0 m² og har keramiske fliser på gulvet, malt panel på vegger og i himling. Rommet inneholder videre servant, speil, belysning og vegghengt toalett. Det er ikke montert avtrekksventil i rommet.


2.etasje:
Uinnredet loft på 19,2 m².

Velkommen til avtalt visning!

Byggeår

2000

Bruksareal per etasje

Underetasje leilighet: 43 m².
Underetasje hoveddel: 67 m².
1. etasje: 78 m².
2. etasje: 19 m².

Garasje:
Underetasje: 25 m².
1. etasje:  26 m².

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

970m2

Parkering

Plass til flere biler på eiendommen, derav en bil i garasjen.

Arealbeskrivelse

Underetasje leilighet: Entré/gang, stue, soverom, kjøkken og bad. Underetasje hoveddel: Entré, gang, soverom, bad og vaskerom. 1. etasje: Stue/kjøkken, to soverom og toalett.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, terrassedekke, grøntarealer og div. prydbusker/beplantning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler i entrèen, på badet og på vaskerommet i underetasjen og i deler av entré/gang og badet i leilighet.
Det er i tillegg vegghengt panelovn på soverom 1 i 1.etasje.

Peisovner i gangen i underetasje og i stuen i 1.etasje.

Fra 2021 blir det forbud mot ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen kommune. Åpne ildsteder og ovner fra tidligere enn 1998 er definert som ikke rentbrennende, og må fjernes, blindes/plomberes (for så være dekorasjon/møbel), eller skiftes ut innen utgang av 2020.

Sikringsskap i entré hoveddel.
Inneholder: Automatsikringer.
Kurser:
20 ampere: 1 stk.
16 ampere: 2 stk.
13 ampere: 11 stk.

Sikringsskap i entré/gang leilighet.
Inneholder: Automatsikringer (jordfeilautomater).
Kurser:
20 ampere: 1 stk.
16 ampere: 5 stk.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, 22.11.2021.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

29-11-2021

Meny