Hetlevikåsen 29, 5173 Loddefjord

Familievennlig rekkehus over 2 plan med terrasse. Parkering ved døren. Sentral og attraktiv beliggenhet med sjøutsikt!

SOLGT

Svenn-Erik Bendiksen

Salgsleder K&P Akademi / Eiendomsmegler

48 88 84 04 / sb@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Hetlevikåsen 29
5173 Loddefjord

Hetlevikåsen sameie

Boligen går over 2 plan og inneholder følgende romfordeling: 1. etasje: Entré/vindfang, gang/hall, gang, bad, soverom og bod 2. etasje: Stue, kjøkken og soverom I tillegg til markterrasse mot vest på ca. 11 kvm.

Standard

Hetlevikåsen 29 er et koselig rekkehus over 2 plan sentralt i Bergen Vest, presentert av Svenn-Erik Bendiksen ved Kaland & Partners Vestkanten.

Eiendommen har blitt oppgradert fortløpende. Følgende kan nevnes:
- Ny vifte på kjøkken i 2019
- Nytt vindu på soverom 2.etg og kjøkken, samt terrassedør på kjøkken fra 2017
- Nytt tak i 2018
- Gravd opp gress og gruslagt plass utenfor huset i 2017
- Skyvedørsgarderober med speil montert i gang nede og på hovedsoverom i 2017.
- Dører i innvendig gang, bod, soverom og til bad skiftet i 2016.
- Alle vegger i 2.etg, trappegang og gang i 1.etg ble helsparklet i 2015.
- Opplyst at boligen er vesentlig oppgradert i 2013-2014.
- Malte overflater 2013-2014
- Spotlights i himling 2013-2014
- Ny IKEA kjøkkeninnredning 2013-2014
- Varmepumpe 2013-2014

Boligen går over 2 plan og kan beskrives på følgende måte:

1. etasje

Entré/gang |
Lys og innbydende entré med direkte adkomst til en større gang. Her har du god plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Førsteinntrykket er solid - det er gode kvaliteter og gjennomgående moderne standard på overflater og utstyr. Her har man og skyvedørsgarderobe med speil.

Bad |
Badet er klassisk med lyse fliser på både gulv og vegger, samt varme i gulv. Malte 60x120 plater i himling. Videre er badet innredet med helstøpt Lind servant med skuffeseksjon, speil overskap med belysning, badekar med glassvegg, Ikea innredning med benkeplate og underskap/-skuffer, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Elektrisk avtrekksvifte.Nye baderomsmøbler satt inn i 2017 og 2020. Generelt har badet behov for oppgradering.

Soverom |
Boligen har totalt 2 soverom i tillegg til bod/kontor. Rommene er malt i fine, behagelige farger og gir godt med plass til seng, garderobeløsning og annet ønskelig inventar. Hovedsoverom har skyvedørsgarderobe med speilfront montert i 2017.

Bod/kontor |
Særdeles praktisk med eget kontor. Hva ønsker du å bruke arealet til?

Bli med opp!
2. etasje

Stue |
Fra trappegangen ledes man naturlig inn mot stuen. Store vindusflater gir godt med naturlig lys og skaper en god atmosfære i rommet. Stuen måler 23 kvadratmeter og her er det godt med plass til sofagruppe i ønsket størrels, samt spisebord. Det er spotter i taket som gir en behagelig, men også moderne belysning. Videre har man flott utsikt over nærområdet, samt sjøtutsikt.

Kjøkken |
Fra stue er det en delvis åpen løsning inn til kjøkkenet. Kjøkkenet er opplyst oppgradert i 2014 fra IKEA og er er tidsriktig innredet med profilerte fronter, laminert benkeplate og godt med skap- og benkeplass. Et praktisk og sosialt rom som vil passe like godt til travle frokoster en mandags morgen som til lørdagsmiddagen. Videre er kjøkkenet innredet med integrerte hvitevarer slik som: Stekeovn, induksjonstopp og ventilator. Ny vifte montert i 2019, samt nytt vindu og terrassedør er fra 2017.

Terrasse |
Fra kjøkkenet har man i tillegg direkte adkomst til en vestvendt markterrasse på ca. 11 kvm som har sol til sent på kveld sommertid. Busker ut mot vei gjør at man sitter svært fint skjermet uten særlig innsyn. Videre har man port ut til felles hage i front av rekken. En kjempesmart løsning dersom man ønsker å lufte våre firbeinte venner. Det er opplyst om at det vil være mulig å utvide terrassen.

Sikringsskap er plassert i vindfang 1 etg.
Automatsikringer.
Kombivern og jordfeilbryter: 40amp.
Platetopp: 25amp.
Stikkontakt komfyer og oppvaskemaskin: 20amp.
Varmepumpe, stikk stue: 16amp.
Kurser forøvrig: 13amp.

Byggeår

1967

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

1. etasje - 38 kvm
2. etasje - 40 kvm

Tomteareal

6113m2

Parkering

Styreleder opplyser om at det er ca. 10 gjesteparkeringsplasser på felles parkeringsplass, men at man og kan parkere like utenfor enheten sin

Hver seksjon har fått utdelt 2 stk oblater. Vest park parkeringsselskap er parkeringsvakter for felles parkeringsplassen.

Seksjonseier har rett til å etablere ladeboks på egen husvegg. Alle kostnader ved installering, vedlikehold, forsikring ol må seksjonseier betale selv.

Se husordensregler for mer info om parkeringsforhold.

Arealbeskrivelse

1. etasje: Entrè/vindfang, gang/hall, gang, bad og soverom
2. etasje: Stue, kjøkken, soverom

Beskaffenhet

Felles vei hele veien inn til huset. Gruslagt på framsiden.
På baksiden er det terrasse med muligheter for utvidelse av denne. Busker ut mot vei gjør at man sitter svært fint skjermet uten særlig innsyn. Sol til ca. 21/22
midtsommers.

Oppvarming

Luft-til-luft varmepumpe og varmekabler på bad.
Felles pipe med nabo, trolig oppbygget av teglstein. Det er ikke tilkoblet ildsted, kun rør ut fra pipe. Det ble montert ny pipehatt ifbm ny taktekking i 2018.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Øyvind Westrheim

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner | Faglig Leder
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

10-11-2021

Meny