Nebbestølen 35, 5144 Fyllingsdalen

BUD MOTTATT! Meget flott og påkostet 3-roms toppleil. – Gangavst. Oasen – Innglasset, vestvendt altan på 17,2m²

SOLGT

Nebbestølen 35
5144 Fyllingsdalen

Minken borettslag

Andelsbrevnummer

11

Tre roms andelsleilighet i 3.etasje. Inneholder følgende: Entré, bad, vaskerom, 2 soverom, stue/kjøkken og bod. Sør-vestvendt innglasset altan på 17,7 m² med utgang fra stue/kjøkken. Tilhørende bod på 2,6 m².

Standard

Kaland & Partners ved Siv Bente Hansen-Besseberg og Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Nebbestølen 35. Dette er en 3-roms leilighet med innglasset altan og sentral beliggenhet. Leiligheten har en sørvestvendt, solrik innglasset altan på 17,7 m² med utsikt over nærområde. Lys og romslig leilighet med praktisk planløsning og 2 soverom. Her har du nærhet til alt man trenger i det daglige som butikk, kollektiv transport, idrettslag, flotte turmuligheter og ikke minst skoler og barnehager med veldig barnevennlig og trygg skolevei.

Litt om kvaliteter og løsninger:
Du blir møtt av en lys og åpen entré på 7,7 m² med laminat på gulvet. Det er i entrèen plass til å henge yttertøy og plassere sko.

Lys og pen stue/kjøkken på 33,7 m² med laminat på gulvet, veggene er malt i en behagelig og dus tone. Det er plass til sofagruppe og spisebord i stuen. Fra stue/ kjøkken er det utgang til den sør-vestvendte innglasset altanen på 17,7 m². Kjøkkenet har takhøy Ikea kjøkkeninnredning med profilerte fronter ( nye fronter 2020), og to overskap med glassfronter. Videre inneholder dette flotte kjøkkenet laminert benkeplate med kompositt vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Over benkeplaten er det montert kitchen boards. Stekeovn og platetopp m/induksjon er integrert.

Leiligheten har to soverom på hhv. 12,1 m² og 10,1 m² med laminat på gulvene. Det er på begge rom god plass til senger og øvrig møblement. Fra soverom 2 er det adkomst til innvendig bod på 2,7 m².

Leiligheten har et pent bad på 2,8 m² med keramiske fliser på gulv og vegger. Badet inneholder videre servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett og dusjørne med dusjgarnityr. Det er montert avtrekksventil i veggen og sluken er av plast.

Praktisk med separat vaskerom på 4,0 m² med våtromsbelegg på gulvet. Videre inneholder rommet utslagsvask, innredning/skap og opplegg for vaskemaskin. Det er montert avtrekksventil i kasse.

Velkommen til avtalt visning!

Byggeår

1974

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

21826m2

Parkering

Fast parkering og garasje tildeles etter ansiennitet, må søkes om.

Ellers parkering langs offentlig vei.

Arealbeskrivelse

Entré/gang, bad, vaskerom, to soverom og stue/kjøkken.

Beskaffenhet

Tomtearealet er felles for borettslaget og er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med div. interne veier, lekeplass, grøntarealer og div prydbusker/beplantning

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler på badet.

Sikringsskap i fellesarealer.
Inneholder: Automatsikringer, jordfeilbryter og strømmåler.
Hovedsikring på 32 ampere.
Kurser:
25 ampere: 1 stk.
16 ampere: 3 stk.
10 ampere: 4 stk.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, 20.10.2021.

Ansvarlig megler

Siv Bente Hansen-Besseberg
Megler/salgsleder
sbhb@kapa.no
48 88 84 40

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

18-11-2021

Meny